Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elsősorban az lenne jó megoldás, ha az adott kliens jól működne. A régebbi levél szerint kapok majd értesítést ha már minden játékot biztonsággal látok a kliensben, de ez nem történt meg annak ellenére sem, hogy régebben részt vettem egy tesztelésben, ami még a béta kliens volt és adtam is visszajelzést sokat.
Az már másik kérdés, hogy szeretnék minden játékot egy helyen látni különböző okokból, de erre eddig nem sok program volt. GOG nem jó, mert nincs kontrollerrel kezelhető felülete.
Steam nem jó, mert egyesével kell hozzáadni minden játékot, nem képes teljes játéklistát olvasni.
Playnite lenne egy megoldás, de hibásan és nehézkesen működött, bár az még az előző Win telepítés volt.
Szóval Egyelőre az EA appjának kellene jól működnie, de nem értem miért tart ez ilyen sokáig?
De köszönöm az infót, várok majd türelmesen, igazából nekem nem sürgős, csak nem akarok úgy járni, hogy egyszer csak Origin eltűnik, új app megjelenik és aztán nem működik minden rendesen vagy elvesztek játékokat. -
törölt tag
válasz
Golden9
üzenetére
Még csak levelet kaptam 1-2 hónapja, hogy majd jön az új verzió és majd lesz "invitation".
De kíváncsiságból feltettem az új verziót és hiányoztak a másik kliensekből jövő játékok, de néhány olyan is, amit Originen belül vettem, vagy aktiváltam.
Pl. a Dragon Age inquisition 3x volt meg, 2 alapverzió és 1 GOTY, mindhárom Origin aktivációs és abból utána már csak egyet jelenített meg, pedig 3 különböző product key-nek kellene felismernie.
Nálam a program még nem jelzett, hogy tegyem fel az új verziót. -
DRB
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
A Facebook-ot nem eröltetném. Amúgy van fejlemény, sikerült belépni. Elindítottam az Epic games launcher-t, nyomtam egy telepítést a kérdéses játékra, lesz ami lesz, erre az Epic elindította az Origin-t, és az be is léptetett(nem akart ellenörzőkódot), mert hogy össze van kapcsolva a két fiók, szerencsére. Erre nem is emlékeztem, mindegy, már tudom. El is tudtam kezdeni a telepítést, ahogy máskor. Minden funkciót elérek, beállításokat is, ilyenkor elindítja böngészőt és így tudok kotorászni a fiókomban, mentem is mélcímet változtatni, na itt megint szögre futottam, mert ahogy rábökök a szerkesztésre, hogy megadjam az új e-mail címet ezt kapom:
Azt írja: Kérjük, folytasd, ha így szeretnéd megkani ellenörzőkódodat. Nyilván nem így szeretném megkapni, nyomom a mégse gombot, de nincs alternatív lehetőség. Sok beállításnál nem kell kód, de e-mail változtatásnál igen. És hát bakker, azért szeretném megváltoztatni a mélcímet, mert valami gond van a régivel, pl. nem férek valamiért hozzá, vagy tökmindegy mi, erre minden áron a régire küldené az ellenörzőkódot, édes f...m. Mondjuk esetemben hozzáférek, csak a szolgáltató gondolt egyet és meváltoztatta a @ utáni részét. Bárhol máshol ahol ez gyökér indexes cím volt megadva, meg tudtam változtatni, persze ott is volt ellenőrzés, de mindig az új címre küldi, nyilván.
Most persze részben megoldott a probléma, de előbb-utobb mégis csak gond lesz a már nem létező mail címmel. -
Delávégá
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Elképesztő jelenség és a vicc hogy sikerült lereagálniuk egy sablon szöveggel hogy kétlépcsős, ne adjuk ki a jelszót stb üzenettel. Biztonsági szempontból aggályos amit művelnek, simán megérné a feljelentést. Várom már mikor veszik videóra ahogy kikérik ismeretlenek accountjkának hozzáférését.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest