Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nincs, ha tudod bizonyitani h a tied akkor semmi gond. Nem anno a supp olyanakwt kerdetet h az utolso fel evben milyen orszagokbol logoltam be az accocra, miket vettem, nevem, titkos kerdes. Semmi extra. Át mondtam, hogy havrer keszitett egy accot nekem ajandekba es oda vett jatekot. Ezek utan mar ossze tudja vonni a supp az accokat. Persze magyar supp mar nincs, tehat marad az idegen nyelven valo chateles vagy telefonalas.
-
dargelot
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Az atrakott jatek progress-e elveszik. Tehat ha a mostani accodat hozzarakod a regi acchoz akkor az uj acc mentesei, teljesitmenyei el fognak veszni. Nekem legutobb ezt irta a supp.
-
dargelot
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
Steam overlay-t így is meg tudod oldani, ahhoz nem kell a játéknak steamesnek lenni, hogy működjön vele. Add hozzá a játékot "nem steames játék"-ként és kész. Az ismerőseid látják, hogy pl BFV-vel játszol, és az overlay is mükszik.
Ha azt is szeretnéd, hogy egy helyen legyenek a játékok, akkor pedig GOG Galaxy-t ajánlom. A progi egy könyvtárba gyűjti az összes kliensből származó játékod. Epic, Bethesda,Uplay, Origin, Steam stb.
-
dargelot
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
Nem lehet átvinni a meglévő Originen lévő előfizut Steam-re, ha jól tudom. Úgy ahogy Origin játékot sem lehet átvinni Steamre.
Steam topikban erről anno ment a leírás, amint bejöttek az EA játékok nemrég.
Talán supportal át lehet tenni játékot egyik accról a másokra. Én már csináltam, igaz Origin accról másik Origin accra. Igazolni kell hogy mindkét accnak a tulaja vagy. Ettől függetlenül nem hiszem hogy ez működne, hisz abból a steam nem látna hasznot.
Ha Originen megvannak a dolgok és azért váltanál mert a klienssel nem vagy megelégedve, akkor szerintem várd meg az új asztali klienst először. Illetve azt se felejtsd el, hogy ha netán a jövőben Premier előfizut szeretnél, azt Steamen nem teheted meg.@nobela
Hiba az ön gépében lehet. Szerverek élnek, ma is toltam pl BfV-t.
Próbáld meg másik gépről, vagy egy ismerősödet kérd meg, hogy lépjen be a nevedben a gépén. Ezzel ki is lehet egyből zárni az EA hibáját. -
dargelot
senior tag
Most valami gond lehet a szerova mert nálam is gondolkozik 15perce a SW Squadrond telepítésével. Preparing van negyed órája. Próbáld meg később is a mai nap szerintem.
Már nem kell sokat várni és lecserélik az Origin-t. Gondolom nem is fektettek evégett nagy hangsúlyt a fejlesztésére az utóbbi időben.
-
dargelot
senior tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Ha prémium előfizető vagy akkor fel tudod tenni az ea play új asztali kliensét.
Exportálni max GOG Galaxy-ba tudod az Origines játékokat, de ott is kelleni fog a játékba való belépéshez.
Mivel máshol be tudsz jelentkezni, s másnál nem volt ez a gond így gyanús, hogy a hiba nálad van. Próbáld meg régebbi telepítővel, vagy kiszűrni mi okozhatja a gondot. Esetleg valami letiltja az internetelérését. -
dargelot
senior tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Ez inkább a játék dolga, mintsem a kliensé. Azonban kipróbálhatod az új Originnel is hátha az segít. Kb 5 hsz. fentebb van linkelve.
Ha az sem segít akkor kontroller driver vagy 3rd party kontroller progikkal kéne babrálni szerintem. Nekem itthon egy Trust GXT 545 van, az még eddig egy játékot leszámítva mindenhol sikeresen tudtam használni. -
dargelot
senior tag
Azt írja, hogy a játékot nem vásároltad meg, csak az Origin access szolgáltatást, s az lejárt.
Az origin access egy havidíjas szolgáltatás mellyel több mint száz játékkal tudsz játszani amíg aktív, de ha lejár nem tudsz tovább játszani, habár a mentéseid megmaradnak.Három lehetőséged van.
-Megveszed a játékot
-Megújítod az előfizetésed
-Írsz a supportnak, hogy valami galiba van mert te megvetted. (csak akkor érdemes ezt választani, ha ez az igazság) -
dargelot
senior tag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Vedd fel a supportal a kapcsolatot. Ő tud ilyenkor részletesen eljárni.
-
dargelot
senior tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Nem lehet hogy elrejtette valaki a jatekokat a konyvtarban? Azaz hidden games opcioban nezz szet. Masik h elifuzud volt s lejart, s igy eltunhetnek az access jatekok. Harmadik opcio h elo elofizud van s akkor a fo konyvtarbol el lehet tavolitani az access jatekokat vissza a access poolba.
-
dargelot
senior tag
[link] Itt jelentkezz be és vedd fel a kapcsolatot a supportal.
Ha nem tudsz bejelentkezni, akkor csak add meg a neved és úgy próbáld meg felvenni a kapcsolatot.
Live chat javasolt.
Lehetséges gondok:Freemail-os vagy?
Ellopták az accountodat.
Más email van megadva elsődlegesnek.Nincs esetleg ismerősöd akinek fel vagy véve barátnak, hogy meglesse barátlistán, hogy az accountod ott van-e még?
-
-
dargelot
senior tag
válasz
pellesmartin
üzenetére
Aham, már vesztetem el accot így. E-mail-od biztonságos? Avagy valahova kikerülhetett a régi jelszavad? Pl egy olyan oldalon is azonos jelszót adtál meg, ahol kiszivárogtak a jelszavak (pl Nexusmods).
-
dargelot
senior tag
válasz
-conrad-
üzenetére
A linkelt képen nem a játék a 14.99 euro hanem a Premier előfizú amivel mindennel játszhatsz, de ha lemondod akkor nem marad meg a könyvtáradban. A mentés és progress az igen.
Ha csak ezzel az egy játékkal szeretnél játszani akkor nem éri meg előfizetni. Meg kell venni.
[link] Itt érdemes rákérdezni, hogy van-e valami jó s megbízható oldalról származó ajánlat a játékra, avagy itt: [link]
Egyébként megjelenés előtt olcsóbb volt és akkor is lehetett már játszani. -
dargelot
senior tag
válasz
PsycHo88
üzenetére
Attól, hogy be tudsz lépni ea.help-re vagy supportra vagy ea.com-ra nem jelenti azt, hogy a kliens jelszavad nem változott meg.
Anno feltörték az accom és ea.com-ra ugyan úgy be tudtam lépni, de kliensben nem.
Tapasztalatból mondom, hogy csak a telefonos ügyfélszolgálat jöhet szóba. Live chat valamiért anno le volt tiltva, FB supp meg nem adhat ki infot és nem tehet semmit.Az hogy fel vagy-e törve nem nagy kunszt kideríteni. Haver mondja meg, hogy lát-e barátlistán, avagy ha nem, akkor fel tud-e venni. Ha nem akkor az acc nevet megváltoztatta valaki.
-
dargelot
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
1. Erre az accra van megvéve a basic access? Nem véletlen a próba accra?
2. Vaultból adtad hozzá a játékot a könyvtáradhoz? -
dargelot
senior tag
-
dargelot
senior tag
válasz
adamcsik
üzenetére
Akkor keress valakit aki tud vagy próbálgasd a live chatet. Én 3 Os-ről 6 gépről próbáltam az élő chatet, sosem kapcsolt supportot. FB-n könnyű a suppal felvenni a kapcsolatot, de ott acc problémával nem foglalkoznak, de azt mondta az ottani supp, hogy a rendszerbe nem is regisztrálja a gép/böngésző az ügyemet, tehát ha nem dob 5 percen belül senkit az EA supp ablak, akkor ne is várj tovább.
-
dargelot
senior tag
válasz
adamcsik
üzenetére
Fel kell hívnod a supportot telefonon. Ha angolul tudsz akkor a brit divíziót hívd, németeknél nem tudnak angolul csak németül. Az online chat látszólag Magyarországról elérhetetlen, bár még VPN-el sem sikerült életet csiholnom bele.
Készülj fel, hogy nem 5 forint lesz a beszéddíj, s nem is 2 percig fog tartani.
Én buktam egy bf5 accountot, mert fb-n nem tudnak segíteni, élő chat meg nem mükszik. Angol hallás szövegértésem meg 0 szal azt hagytam is, mikor azt sem tudtam mit kérdez. -
dargelot
senior tag
válasz
dargelot
üzenetére
Valaki lenne olyan kedves, hogy kipróbálná, hogy a live chat müködik-e?
Arra gyanakszom, hogy Magyarországon le van tiltva, miután 6 eszközről, 3 fajta OS-ről, 3 fajta böngészőről és 3 fajta internet szolgáltatón keresztül is ugyan az jött elő. Nem csatlakozik a live chathez a rendszer.Előre is köszönöm!
-
dargelot
senior tag
Ilyet még nem pipáltam
Kliensbe nem tudok belépni, 5x változtattam már jelszót, de semmi haszna. Jelszóváltoztatásról email holland nyelven jön. WTF?
help.ea.com-ra be tudok lépni, de ott jelszót/emailt nem tudok változtatni. Nem jön be az oldal.
origin.com-ra szintén nem tudok belépni.
Support inaktív, live chat-re 1 órát vártam semmi nem történt.
1 hete játszottam utoljára, BF5-ben, akkor is csak kb 20 percet. Nem csaltam, semmit exploitot nem használtam.Ha az accot feltörték volna és megváltoztatták volna az email címet akkor kapnák róla emailt? Illetve ha így lenne akkor help.ea.com-ra miért tudnék belépni, vagy miért tudnék jelszót változtatni?
Még ban/felfüggesztésre gondolok, de arról sem jött email. Gondolom csak közölnék. Attól be lehet lépni kliensbe?Szerk.: Tuti feltörték, mert haver megnézte a barátlistán az accountomat és eltünt, illetve ilyen névvel nincs is felhasználó. Mostmár csak a supportra hagyatkozhatok aki offline van már 2 órája, gőzöm sincs miért.
-
dargelot
senior tag
válasz
Bluebess72
üzenetére
Milyen játékról van szó? Van amelyik felhőben tartja a mentést, van ami HDD-n. A meglévő játékokat így lehet belokalizálni. Egyébként amikor belokalizálod, akkor a megkérdi a legtöbb játék, hogy a felhős vagy a gépen lévő mentést használja. Pl Battlefield.
-
dargelot
senior tag
Adj meg a beállításokban a telepítési útvonalhoz új helyet. Ezzel a meglévőket nem helyezi át, de az újonnan letöltött játékokat már oda fogja rakni.
Sajna nincs fent az Origin de úgy rémlik itt kell keresgélned: Jobb fent Origin gomb -> Application Settings -> 2vagy3. fül ahol az installed games van és ott install location vagy valami hasonló.
Remélem tudtam segíteni

-
dargelot
senior tag
2018 Dec 13. óta van játék detektálása opció a kliensben. Tehát ha valaki újrarakta a gépet, de D,E,F partíción van játék akkor ezzel a módszerrel egyből felismeri a kliens, hogy már le van töltve az adott játék.
Forrás -
dargelot
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Hali!
Játékokat mentsd ki egyenlőre egy xy mappába, s tedd fel újra az origin, a régit lehet törölni. Gondolom nincs bejegyezve az új Win-ben, tehát shift+del-el mehet a törlés.
Felrakod az új origint, beállításokba beállítod hogy abba a mappába telepítse a játékokat ahova előzőleg kimentetted őket. Ezután a kimentett játékot origin kliensben megkeresed, majd letöltésre katt. Ekkor gondolkozik 5 percig, azaz "inicializálás" jelszó alatt dolgozik, majd puff kész, fel van téve a játék. Észlelte, hogy megvan. Ez csak akkor mükszik, ha van annyi helyed üresen a partíción amennyi kellene a telepítéshez.Én ezt tenném, működik, próbáltam már. Ettől függetlenül várjuk meg, hogy ezen a "barbár" megoldáson kívül valaki tud-e jobbat.

-
dargelot
senior tag
válasz
Zoli133
üzenetére
Érdemes mindent ilyenkor ellenőrizni, s a 2 lépcsős azonosítást is bekapcsolni, mert az origin accountok fekete piaca nagyon pörög.
Supportal még azt is meg lehet csinálni, hogy a ellopott accountról játékot átvinni másik accontra, így ha valaki elfelejt belépni vagy nem veszi észre, hogy a libary-ban egyel kevesebb játék van, akkor rá lehet fázni. -
dargelot
senior tag
Amint belépsz abba a fiókba amibe már be van lépve egy másik gépen az origin feldob egy kérdést. Offline lépsz be az accountba vagy a másik gépet logout-olod és te leszel online az accountal. Tehát ha egyik gép offline az accountal, akkor tudsz a másikkal játszani online. A kérdés itt az, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani, milyen módban. Ha olyan játékkal aminek elég az offline mód akkor nincs gond, ellenkező esetben már igen.
-
dargelot
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Beállítod a letöltési útvonalat oda ahol most van a játék, ezután gondoskodsz, hogy legyen a partíción annyi hely mint amennyit a játék követel. Mindezek után katt a letöltésre. 3-4 percig gondolkozik majd az origin, majd kiírja, hogy játékra kész a program, nem szed le semmit. Nem egyszer eljátszottam már ezt, főleg Win újrarakás után. A gond ott van ha pl kicsi az SSD, s nincs már annyi szabad hely mint a játék maga. Akkor sajna nem indítható a letöltés, hiába van ott a játék.
Üdv,
-
dargelot
senior tag
Átvinni Xbox-ra nem hiszem, hogy át lehet, mert maga szolgáltatás neve is más. Ott EA Access a neve, míg PC-n Origin Access.
Megszüntetni meg lehet, mert automatikusan megújul ha nem mondod le, de a meglévőt visszafizettetni már más kérdés.
Mióta használod s mennyi időt játszottál vele? Ha még az első napokban vagy akkor talán elérhetsz valamit. Irány a support és ő tud pontos infókat mondani. Cheten élőben lehet felvenni a kapcsolatot vagy telefonon. Az emailt nem javaslom. -
dargelot
senior tag
válasz
batman91
üzenetére
Lehet még ők sem tudják mi okozza a gondot. Lehet régiós gond, lehet egy specifikus program okozza a gondot, lehet 1000 dolog. Továbbra is azt tudom mondani, hogy az élő chat a supportal avagy a telefonos segítségkérés a legjobb és leggyorsabb megoldás.
Aki nem tud angolul annak szívesen segítek a supportal való chatalésben, de ahhoz, hogy tudjak a nevében írni a supportnak ahhoz kell minden info az accról.
-Név/Jelszó
-Email
-Valódi név
-Biztonsági kérdés/jelszó
-Régió
-Mikor vettél utoljára és mit
-Mikor jelentkeztél be utoljára
-Számla
-Esetleg ipPersze úgy is lehet, hogy megosztod a képernyőt és te írod a dolgokat és mondom mit válaszolj, de igazából akkor is látom amiket irkálsz, tehát egyszerűbb ha gyorsan leírom én a supportnak a problémát. Az sem hátrány ha chatelés közben az is gép előtt van akinek intézem az ügyét. Pl a supp küld emailt és meg kéne nézni mi van benne.

@NagyL
Ott lesz az. Katt ide. Válaszd ki az Origint. Majd PC->Manage my account->Can't log in->Select contact option->Subject-be beírod mi a gond és katt a CHAT NOW gombra. -
dargelot
senior tag
Más fórumon is volt aki erre panaszkodott. Telefonos supp azonnal megoldotta a hibát.
-
dargelot
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Originben ma valami bug volt/van, mert minden barát inaktívnak van jelölve. Én sem tudtam haverral BF5 bétázni annak ellenére hogy pl chatben tud írni, de "offline"-nak van titulálva.
-
dargelot
senior tag
válasz
temerole
üzenetére
Szerbusz!
Több gond is lehet ami a bant okozhatja. Első amit te is írtál, feltörték az accot és, s most jön a csavar meglátták, hogy az accounthoz hozzá van kötve bankkártya. Ezután egy barátnak vettek belőle játékot, vagy megpróbáltak. Persze, lehet hogy régi bankkártya volt hozzárendelve ők meg próbálták nyakra főre s ez lett a gond.
Másik, megpróbáltak az accounton keresztül hamis bankkártya adatokkal vásárolni.
Mint láthatod, hogy az accounton kivizsgálás történt s azt állapították meg, hogy jogos a ban, mert a cselekedetek végbementek az accountról. Nem tudom, hány éves a barátod, teljesen kizárt, hogy valami "tuti jó ingyen játék youtube" módszert próbált ki?
Az is lehet, hogy feltörték az accot, supportal az összes játékot átették egy másik accountra, majd valami bevált módszerrel bannolták az accounot, hogy ne tudjanak ennek utánanézni.
Egyébként amit haver írt, hogy "utóbbi időben - ingyenes játékokat" az eléggé nem most volt, mert az originen már egy ideje (több mint egy hónapja), már megszüntették az ingyenes játékokat.Egy szó mint száz. A ban biztos jogos, a kérdés márt csak az, hogy ki s hogy csinálta. Esetleg feltörték, vagy haver gyermeke beszabadult a gép elé?
Csakis support jöhet szóba, de az ilyen ticket kérés ahol több napra válaszolnak sablon válaszokkal felejtős. Vagy az élő chat jöhet szóba vagy a telefon. -
dargelot
senior tag
válasz
kardos1993
üzenetére
Itt kiválasztod a megfelelő topikot majd ahogy a képen látod a "chat now"-ra kattintasz és ott részletezed a supportnak a problémád. Nem mindig van online support. Ha jó rémlik akkor délutánonként vannak, bár már rég chateltem velük.

-
dargelot
senior tag
válasz
kardos1993
üzenetére
Nem vagyok otthon a gyerekfiókokkal kapcsolatban, hogy ott mit lehet tenni, de ha a fentebb taglalt email változtatás nem lehetséges akkor marad a supportal való beszélgetés és ő valószínű mind a gyerek minősítést és az emailt is meg tudja változtatni.
A játékot egyik profilról a másikra át lehet vinni (saját tapasztalatból mondom), de azt is supportal kell csinálni és amelyik accountra átteszik a játékot ott egy 0 órás játék fog megjelenni, tehát mentéseket, elért teljesítményt nem lehet átvinni.
Sajnos minden verzióban supportal kell kommunikálni, s az sem elég ha itt fórumon megszerkesztünk egy angol levelet mert valós időben kell vele chat-en beszélni és rátér olyanokra mint biztonsági kérdés az accountokon, mikor regeltél, mikor játszottál, melyik régióban vagy, stb. -
dargelot
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Örülök hogy sikerült.

-
dargelot
senior tag
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Feltelepítés végén minden kapcsolódó programot felraktál? DirextX és hasonló társai amit feldob a telepítő. N verziójú Windows van fent? Kompatibilitási beállításokat próbáld meg régebbi op rendszerrel. Adminisztrátorként futtasd. Tedd vírusirtónál kivételekbe avagy lődd ki egy kis időre. Online-on van az origin amikor indítanád? Hirtelen ennyi jut eszembe, ha ezek mind megvoltak és úgy sem megy akkor marad a google és hasonló problémák keresése másoknál. DLL és hasonló hiba kilőve, valami a gépeden hiányzik vagy bezavar, ez a tipp.
Üdv. -
dargelot
senior tag
válasz
Norbi887
üzenetére
Egyébként ha van fent 3rd party vírusirtó az magától kilövi a defendert de érdemes abban is kivételek közé rakni az Origint. Egyébként internetről telepíted a játékot vagy elöző rendszer után a gépen maradt és azt szeretnéd, hogy felismerje? Továbbá ahogy írták mindent csak adminisztrátorként indítani. Ámbár ha többszörös Win telepítés után is gondod van akkor csak arra tudok gondolni, hogy N verziós Windowst telepítesz és hiányzik belőle egy olyan pack ami kellene az Originnek.
Az Origin nem tökéletes, de nem szabad elfelejteni, hogy a Steam sem. A kliens szidása nem segít.
-
dargelot
senior tag
Töltené be az ajánlásokat mert az az alapértelmezett megjelenítés nálad, de mivel offline vagy nem tudja betölteni. Lépj online-ra vagy állítsd be kezdőképernyőnek a libary-t.
-
dargelot
senior tag
válasz
Ringman
üzenetére
Ha tudod igazolni, hogy te vagy a tulaj akkor lehet értelme a supportak való írásnak. Ehhez az kell, hogy tudj egy vásárlást igazloni. Pl mail-en visszaigazolás. Ha ez nincs meg akkor nem vagy előrébb mintha törted vagy loptad volna az acc-ot, hisz Origin-nél a személyi scan nem ér semmit ellenben mint pl a Blizznél.
-
dargelot
senior tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Igazad van, a legjobb védelmet felejtettem csak el leírni, már annyira alapvetőnek tűnik. Ámde mégis fontos megjegyezni a kétlépcsős védelmet.
Egyébként nem linkelek nektek, de sajnos a lopott account piac most nagyon pörög.
Egy plati nevű oldalon látni is, hogy mi fillért ér egy account. -
dargelot
senior tag
Egyébként a biztonsági kérdés megváltoztatásához meg kellett tudniuk az előzőre a választ. Rengeteg Origin accountot lehet mostanság a feketepiacon látni, nem több tucatról beszélek, hanem több ezerről. Valószínűleg az origin/EA adatbázisból szerezhették az adatokat. Arra ügyelj, hogy nem használj azonos jelszót az email fiókodnál és az accountnál. Illetve nevenincs blog.hu meg egyéb kis portálokon ahol ugyan ezzel az email-al regelsz ne ezt a jelszót használd, hisz akkor elég azt a 0 védelemmel ellátott fiókot feltörni és nyitott az út az origin felé. Az sem árt, ha megbízható email fiokod van, pl gmail a freemail-al szemben.
-
dargelot
senior tag
válasz
Wuudstock
üzenetére
Szia,
melyik játékról van szó? Lehet hogy nem az origin felületén hanem ingame kell meghívni. Esetleg tele van a szerver, vagy ha coop-ról van szó akkor még lobbyba kell behívni, nem meccs közben. Ha a játék támogatja a többjátékos módot akkor biztos megoldható csak valami elkerülte a figyelmeteket.
Üdv,
-
dargelot
senior tag
válasz
mody123
üzenetére
Először írj rá arra aki be van jelentkezve. Szinte biztos nem az aki feltörte, hanem az akinek eladta. Próbáld megkérdezni, hogy kitől vette, mert te is szeretnél venni olcsón accountot. Bár ezek főleg oroszokhoz kerülnek, de ki tudja. Ezeket a beszélgetéseket fotózd le.
Email nem volt irányítva valaha vagy hasonló amivel hozzáférhetnél egy serialhoz? Bankkártya history? Paypal history? Esetleg ha külsős oldalon vett valamit akkor ott azon az accountot valami info megmaradhatott, pl G2A, kinguin avagy instabuy stb. -
dargelot
senior tag
válasz
Borisz76
üzenetére
Pl ha a D partíción volt a játék és a C-n lévő Windows újrarakod akkor nincs gond. Felrakod az Origin-t és a letöltési mappát oda helyezed ahol a játék van, majd mondod neki, hogy töltse le a játékot. Ekkor 2-3 percig gondolkozik és ott tartasz mintha letöltötted volna de ezen kívül semmi extra.
-
dargelot
senior tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Vagy a suppotal konzultálj. Sajna magyar support már nincs, így marad az angol. Mostanában elég sok törés van originen, főleg oroszok árulják őket, tehát attól hogy a régió holland volt nem biztos hogy maga a heck-er is holland volt, lehet csak az aki megvette tőle. Érdemes a supporthoz előkésziteni a személyi papírokat és a számlákat. Ha vettél valamit akkor kaptál emailben számlát ingyenes játéknál is. Ezek kellhetnek. A biztonsági kérdést meg nem hiszem hogy fel tudták törni, olyat még nem nagyon láttam. Gondolom magyar kérdést tettél fel anno regnél, most is magyar a kérdés vagy már az is megváltozott?
-
dargelot
senior tag
válasz
vidra1221
üzenetére
Mentések maradnak a régiben. Amíg nincsen fizetve a havidíj addig nem tudsz vele játszani, de megmarad a progress.
Másik téma. Lehet nem túl etikus amit írok, de megosztom veletek a tapasztalataim. Ezzel nem sarkalok senkit, hogy csinálja ezt, vagy hogy ez a megoldás a legjobb, csak leírom én hogy jártam. Találtam egy honlapot, ahol lehet venni méltányos áron origin accountot. Vettem is egyet, mellé megkaptam a titkos kérdésre a választ is. Emailt megváltoztattam enyémre, régiót is. Mindezek után írtam supportnak, hogy ajándékba kaptam egy accountot, és szeretném egyesíteni a fő account-omal. Megadtam az adatokat amiket kért és a fő accountba megkaptam a vásárolt accounton lévő játékokat frissen, új serial-al, 0 ingame progressel. Ha valaki ügyeskedik, így negyed áron lehet "új" és "tiszta" játékhoz hozzájutni. Nyilván lehet benne kockázat, azért is olcsóbb. -
dargelot
senior tag
Kupon megtalálta gazdáját n_dani személyében, jó játékot a FIFA-hoz.

-
dargelot
senior tag
Nos ismét kaptam egy kupon kódot. Ismét 15% kedvezményt ad. Ismét lehet jelentkezni rá!
Elmondom miért is konzultálok a supportal ilyen sokat, hátha valaki tanul belőle.
Ha netán valaki beszerez/kap egy accountot, de már van neki akkor lehet egyesíteni az accountokat, úgy hogy az egyik accounthoz hozzáadják a másik account játékait, de ekkor a hozzáadott játékok új seriált kapnak és teljesen lenullázodnak, tehát mintha új lenne, a mentéseket nem lehet átvinni.
A másik amiért írogattam, az a gift funkció bugja ami megakadályozza, hogy tudj ajándékba venni játékot (ref 56002). Ha valakinek ezt adja be akkor hosszas írogatás után ilyen üzit kap a specialisttól akihez a support irányít át miután leellenőrizte az accodat.:
"We can only recommend that your friend purchase the game via alternative means instead." -
dargelot
senior tag
Sziasztok, kaptam support-tól kupon kódot. 15% kedvezményt ad december 31.-ig egy vásárlásra, ha valaki netán vásárolna valamit akkor szívesen odaadom, lévén nem tervezek már játékbeszerzést idénre, mert SW
attlefront és PvZ:GW2 be lett szerezve. 
-
dargelot
senior tag
válasz
AxelHUN
üzenetére
Hali, böngészőből is meg tudod változtatni az EA fiókod jelszavát, próbáld ott. Ha nem meg akkor forgot pass, de mint írtad az nem nyerő, szal végső esetben marad a support.
Egyébként van az originhez valami olyan oldal ami nézni hányan játszanak a játékokkal? Mint a steamhez a charts és a DB. Kíváncsi lennék egy PvZ:GW játékostáborra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

attlefront és PvZ:GW2 be lett szerezve.