Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Segítséget kérnék. Amikor megjelent az Apex Legends, akkor regisztráltam, letöltöttem, telepítettem, gyerkőc játszott is vele. Aztán jött egy ingyen Sims 4, amit regisztráltam a fiókhoz, kipróbáltam, működött. A kliens egy ideje nem volt elindítva (kb 1 -1.5 hónap), tegnap indítottuk volna, de csak "üres" kliens sorok voltak, a kliens nem indult el. Neten keresve azt a megoldást találtam, hogy kilépés után, le kell törölni a helyi file-okat, majd a gépet újraindítani. Megcsináltam, a kliens elindult, de:
- a profilképem megváltozott (én nem emlékszem, hogy ilyen lett volna, de végülis nem zavar)
- a profilnév visszaállt alapra, nem a beállítottra
- a Sims4 eltünt a fiókomról
- az Apex Legendsben a gyerkőc 30. szint körül volt, feloldott már pár karaktert, most pedig minden 0-án van.Mit lehet tenni? A Sims4 annyira nem zavar, ha nincs meg, de az APex-et jó lenne visszatenni arra a szintre, ahol volt. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Proxmox VE
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest