- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
Én ma kaptam teljesen váratlanul email-t a noreply@e.ea.com címről, hogy aktiváltak 1 hónap nem-megújuló Access-t. Mielőtt végigolvastam, hogy nem megújuló, már azt hittem, hogy valaki belépett helyettem (2FA ide vagy oda), és előfizetett magának a bankkártyámmal, bár úgy emlékszem, hogy lejárt már az, amivel legutoljára vásároltam náluk. Megnéztem a számlám, és nem vontak le pénzt. Ekkor azt hittem, hogy jól álcázott phising email, vagy rendszerhiba az EA-nél. Nem tudtam erről az ingyen Access akcióról.
Beléptem PC-n Origin kliensbe és úgy látom, hogy aktív a Basic (nem a Premier). De a Library-ben nem jelentek meg telepíthetőre új címek. Viszont engedtem ingyen Delux-ra upgrade-elni a Sims 4-et (nem, mint ha valaha elindítanám majd, csak a kuponnal jött a kódja még régen).
Szerk.: Ahh! Ez nem örökre szóló upgrade, csak amíg aktív az Access.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest