- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
-
7000 - 6901
7348 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Nálam az Orgin úgy van beállítva, hogy minden PC indulás után magától induljon el, és legyen ott a tálcán.
Viszont most már kb. 1 hónapja nem indul el magától és ilyen hibaüzenetet ír ki:Ha itt rámegyek a Restart Origin gombra, akkor meg már mindig elindul.
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
Köszi! -
Mart10000
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: van EA Origin előfizetésem. Mai napon 15 óra után egy másodpercen belül két sms jött drága bankomtól, és kétszer lett levonva a havidíj. Egyik levonás holland a másik levonás cseh EA oldalról. Egyik foglalás, másik vásárlás. Azt még érteném, hogy foglalás esetén a számlaösszeg nem változik, vagy a vásárlás után nullázódik, de megnéztem, és két havidíj került levonásra.
Ami kiderült, hogy már nincs magyar support, legalábbis telefonos. Van email magyar support? Vagy angolul próbáljam meg elmagyarázni, hogy mi a bajom? Vagy hogy?
Mindenesetre a netbank képet lefotóztam, az megvan.
Fiók elvileg rendben, mert mind a PC, mind email bejeletnkezés megy, nincs semmi gyanús.
Esetleg valaki járt hasonló cipőben? Várom a remélhetőleg megnyugtató válaszokat!szia nálam ma ugyanez történt, valahogy megoldódott a probléma??
Sajnos csak angolul lehet. Gondolom azóta lehet így mióta az Origin nyelvi beállítások közt nincs opcióként a magyar és megszűnt a képviselet.
Véleményem, hogy inkább megveszem a terméket egyben előfizetés helyett, ha máshogy nem akciósan. -
Mart10000
aktív tag
Köszönöm az oldalt nem ismertem. Ha keresek valamit, akkor általában az EA oldalán teszem. Többnyire segítőkészek voltak kevés alkalomtól eltekintve, ha sikerült üzenetváltásig eljutni.
-
batman91
őstag
Sziasztok! Ide írok hátha tudja valaki mitől lehet az, hogy a Mass Effect nem megy rendesen a mostani Windows 10 verzión. 2 éve poroltam le újra, amikor még normálisan működött, de most, ha elindítanám kijön a játék emblémája és kilép. Olvastam egy súgót EA-n, ahol az Origin rendszergazdai jogokkal való futtatását javasolta. Ezzel sikerült elindítani, de játékon belül jött még egy csavar, hogy menet közben átlag 15-30 fps között mozgott a képkocka holott a gépem bőven megüti az ajánlott szintet ráadásul 2 éve még 60 fps-el futott. Arra tudok gondolni, hogy a Windows legutóbbi frissítése kavarhatott be valamit. Próbáltam a supportal is felvenni a kapcsolatot írásban, de sose jutott el a chates segítségnyújtásig a dolog.
Ezt az oldalt mazsolázd át, hátha van valami ami segít neked. Én is sok játéknál használtam már: [link]
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok! Ide írok hátha tudja valaki mitől lehet az, hogy a Mass Effect nem megy rendesen a mostani Windows 10 verzión. 2 éve poroltam le újra, amikor még normálisan működött, de most, ha elindítanám kijön a játék emblémája és kilép. Olvastam egy súgót EA-n, ahol az Origin rendszergazdai jogokkal való futtatását javasolta. Ezzel sikerült elindítani, de játékon belül jött még egy csavar, hogy menet közben átlag 15-30 fps között mozgott a képkocka holott a gépem bőven megüti az ajánlott szintet ráadásul 2 éve még 60 fps-el futott. Arra tudok gondolni, hogy a Windows legutóbbi frissítése kavarhatott be valamit. Próbáltam a supportal is felvenni a kapcsolatot írásban, de sose jutott el a chates segítségnyújtásig a dolog.
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy elkezdem letölteni a Medal of Honor 2010-et, ami szépen le is jön. De amikor befejezi a letöltést és telepítené az egészet nem történik semmi. A játék lapján is csak azt látom, hogy telepítsem. Viszont, ha rámegyek akkor semmi sem történik. Akárhányszor kilépek és vissza a kliensből csak automatikusan ellenőrzi a játékot, más nem történik. Csak ezzel van bajom, más simán települt a kliensre. Próbáltam rendszergazdakén, töröltem a Origin cache mappákat, a játék telepítőjét is próbáltam indítani a könyvtárából, töröltem és újra letöltöttem a játékot, de ugyan az. Mi a fene lehet még amit megpróbálhatnék még? Már bújom a netet ezerrel, de nem találok megoldást rá. Ha valakinek van valami ötlete az kérem segítsen!
Na én ezt feladom, semmi megoldást nem találok rá. Már mindent megpróbáltam amit csak lehetett. Baromi idegesítő az Origin folyamatos baszakodása. Nem igaz, hogy ennyi idő után is még ilyen hibákkal van tele. De ahogyan látom, nem csak nekem vannak problémáim vele.
-
Lippyszabcse
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: van EA Origin előfizetésem. Mai napon 15 óra után egy másodpercen belül két sms jött drága bankomtól, és kétszer lett levonva a havidíj. Egyik levonás holland a másik levonás cseh EA oldalról. Egyik foglalás, másik vásárlás. Azt még érteném, hogy foglalás esetén a számlaösszeg nem változik, vagy a vásárlás után nullázódik, de megnéztem, és két havidíj került levonásra.
Ami kiderült, hogy már nincs magyar support, legalábbis telefonos. Van email magyar support? Vagy angolul próbáljam meg elmagyarázni, hogy mi a bajom? Vagy hogy?
Fiók elvileg rendben, mert mind a PC, mind email bejeletnkezés megy, nincs semmi gyanús.
Esetleg valaki járt hasonló cipőben? Várom a remélhetőleg megnyugtató válaszokat!Sziasztok!
Esetleg valaki járt hasonló cipőben? Várom a remélhetőleg megnyugtató válaszokat!szia nálam ma ugyanez történt, valahogy megoldódott a probléma??
-
Vertigo18
addikt
Persze, tökéletesen egyetértek.
Viszont, ha ez van, akkor nem tudunk mit csinálni... -
batman91
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy elkezdem letölteni a Medal of Honor 2010-et, ami szépen le is jön. De amikor befejezi a letöltést és telepítené az egészet nem történik semmi. A játék lapján is csak azt látom, hogy telepítsem. Viszont, ha rámegyek akkor semmi sem történik. Akárhányszor kilépek és vissza a kliensből csak automatikusan ellenőrzi a játékot, más nem történik. Csak ezzel van bajom, más simán települt a kliensre. Próbáltam rendszergazdakén, töröltem a Origin cache mappákat, a játék telepítőjét is próbáltam indítani a könyvtárából, töröltem és újra letöltöttem a játékot, de ugyan az. Mi a fene lehet még amit megpróbálhatnék még? Már bújom a netet ezerrel, de nem találok megoldást rá. Ha valakinek van valami ötlete az kérem segítsen!
-
hunvarlan
aktív tag
Azért egy ekkora cég oldja már meg hogy ez ne fordulhasson elő ott van a battle.net kliens őket is sokszor szokták támadni mégis elég ritkán fordul elő ami itt hogy egyszerűen nem tudsz játszani amit drága pénzér megveszel vagy bérled nevetséges...... (szvsz)
-
Vertigo18
addikt
Ilyen sajnos egyre többször van, még ebben a topikban is volt már ezzel foglalkozva. Sajnos nem lehet mást tenni, várakozni kell.
-
forras2
őstag
Nálam most megy az origin is, meg az origines játékok is

-
Joccc07
addikt
-
batman91
őstag
-
Kobe
veterán
-
Joccc07
addikt
-
Kobe
veterán
-
S1M0N
senior tag
Nem vagy vele egyedül...
https://www.gamestar.hu/hir/ea-szerverek-hiba-277298.html -
forras2
őstag
-
Hunork
veterán
Á, nem ott a baj, drága OTP és gondolom a kinti kliens Bank. Foglal, levon, töröl. Hogy mi értelme, azt vágom: pár napig használják a rengeteg nagy előfizetésem árát...
-
CsonkaImo
addikt
Szia!
https://visualstudio.microsoft.com/vs/older-downloads/
Ezen az oldalon van egy olyan fül,hogy :
Reistribulates and Build Tools,rákattintasz előjön egy menü amiben kijelölt programot le kell tölteni azután pedig fel is kell telepíteni.
Képet is csináltam hozzá...
Koszi. Sikerult. Felrasktem a x86 es x64 verziot is. Igy mar mukodik.
-
Maxx Jácint
csendes tag
Sziasztok!
Probalom uj PC-re telepiteni az Origint, de vcruntime140.dll missing hibat kapok. Rakerestem az Origin foruman, es a Visual C++ telepiteset ajanlottak. Felraktam, de nem oldotta meg a problemat. Ugyan ugy vcruntime140.dll gondja van. Mit propalhatnek meg?
Valaszokat elore is koszonom!
Szia!
https://visualstudio.microsoft.com/vs/older-downloads/
Ezen az oldalon van egy olyan fül,hogy :
Reistribulates and Build Tools,rákattintasz előjön egy menü amiben kijelölt programot le kell tölteni azután pedig fel is kell telepíteni.
Képet is csináltam hozzá...
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Probalom uj PC-re telepiteni az Origint, de vcruntime140.dll missing hibat kapok. Rakerestem az Origin foruman, es a Visual C++ telepiteset ajanlottak. Felraktam, de nem oldotta meg a problemat. Ugyan ugy vcruntime140.dll gondja van. Mit propalhatnek meg?
Valaszokat elore is koszonom!
-
default.
őstag
Sziasztok. Napok óta próbálok regisztrálni az Origin-re, de mindig "technikai nehézségekbe" torkollik a próbálkozásom. Esetleg bármi ötlet?
Próbáltam webes felületen, klienst letöltve, de mindig ugyanaz a hibaüzenet.
Köszönöm szépen, üdv! -
hurkinho
csendes tag
Üdv! A következő kérdéssel fordulok a fórumhoz: másnál is előfordult-e olyan, hogy az Access Premier előfizetésnél kétszer vonják le az összeget? Ami azért érdekes mert a bank online felületén (OTPDirekt) látszik, hogy két tranzakció történt viszont az EA Account megrendelés történeténél csak egy előfizetés van az adott hónapban.
-
omfgk
veterán
-
omfgk
veterán
Másnál is szar az Origin?
Csak a szinkronizálás nem ment eddig, viszont ma már semmi nem indul el.
-
regener
veterán
Nekem sem töltött be az este, most viszont jó.
-
dargelot
senior tag
Nem lehet hogy elrejtette valaki a jatekokat a konyvtarban? Azaz hidden games opcioban nezz szet. Masik h elifuzud volt s lejart, s igy eltunhetnek az access jatekok. Harmadik opcio h elo elofizud van s akkor a fo konyvtarbol el lehet tavolitani az access jatekokat vissza a access poolba.
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémám van az Origin kilensel hog bizonyos játékokat letöltök és nem indul el. Ilyen PL a Command and Conquer gyüjtemény illetve a Crysis warhead....erre valami megoldás van? (Újra tettem a W10-et+a programot is)
Szerk: megtaláltam a megoldást...
-
gyuribácsi88
addikt
Nekem 2 napja akarták feltörni a fiókomat, de jött értesítés hogy változtassak jelszót, akkor kicsit meg volt őrülve, de aztán 1-2 újraindítás után helyrejött. De most amúgy is van valami, mert sokaknak nem akart belépni.
-
Imilenni
addikt
-
gyuribácsi88
addikt
Nálam sincs ilyen fül. Lehet, hogy megszüntették ezt?
Szerk.: Igen, megszűnt.
Ezt nem találtam mikor rákerestem, köszönöm
Amúgy meg wtf
Ilyen dolgokkal foglalkoznak, miközben a kliensük egy kalap sz@r. -
S1M0N
senior tag
Hali, az milyen anomália hogy eltűnt (nincs ott) a voice settings a beállításokban
Na, az nálam nincs ott.
Nálam sincs ilyen fül. Lehet, hogy megszüntették ezt?
Szerk.: Igen, megszűnt.
-
gyuribácsi88
addikt
-
dargelot
senior tag
[link] Itt jelentkezz be és vedd fel a kapcsolatot a supportal.
Ha nem tudsz bejelentkezni, akkor csak add meg a neved és úgy próbáld meg felvenni a kapcsolatot.
Live chat javasolt.
Lehetséges gondok:Freemail-os vagy?
Ellopták az accountodat.
Más email van megadva elsődlegesnek.Nincs esetleg ismerősöd akinek fel vagy véve barátnak, hogy meglesse barátlistán, hogy az accountod ott van-e még?
-
Pug
nagyúr
Tiszteletem,
Hosszu ido utan ujra belepnek az Origin-es accomba, viszont a password reset e-mail nem érkezik meg... esetleg barkinek van valami otlete, vagy esetleg tud direct e-mail cimet a support-hoz, mert a chat agent nem igen akarodzik reagalni...

-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Nem indulnak a játékok az Originből
C&C collectionnel játszanék, de se újak, se régiek nem indulnak. Generals-szal januárban még játszottam, most nem indul az sem. Mindegyik azt csinálja, hogy végigmegy egy csík (cloud sync), aztán ennyi, mintha nem nyomtam volna semmit. -
Törzsúr
senior tag
Hali!
Találtam megoldást a C&C-s játékok futtatására. Uninstalláltam az Origint, letöltöttem egy régebbi verziót a telepítőből, felraktam és láss csodát működnek a régi játékok.
Innen tudsz régebbi verziót letölteni: https://origin.en.uptodown.com/windows/versions
Én a 10.5.57-est raktam fel. Megnéztem, működik.Remek, megnézem én is majd.
Vajon a többi játékom működésébe nem fog ez beleszólni? Kíváncsi lennék, ha lefrissíted akkor megy-e továbbra is?
-
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valaki járt hasonló cipőben? Várom a remélhetőleg megnyugtató válaszokat!Minél előbb írj a supportnak. Vedd fel vele az élő chat kapcsolatot.
2 lépcsős bejelentkezésed van? Nem lehet másik acc-od is van és azt vonta le?
Volt hasonlóm amazon előfizetéssel, ott csak az egyiket refundolták, bár 2x volt le feleslegesen. -
pauzoli
csendes tag
Hali!
Találtam megoldást a C&C-s játékok futtatására. Uninstalláltam az Origint, letöltöttem egy régebbi verziót a telepítőből, felraktam és láss csodát működnek a régi játékok.
Innen tudsz régebbi verziót letölteni: https://origin.en.uptodown.com/windows/versions
Én a 10.5.57-est raktam fel. Megnéztem, működik. -
Hunork
veterán
Sziasztok!
Esetleg valaki járt hasonló cipőben? Várom a remélhetőleg megnyugtató válaszokat! -
Melorin
addikt
-
pauzoli
csendes tag
-
Renok
senior tag
-
pauzoli
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is ugyanez a helyzet. Az összes C&C-s játékkal ezt csinálja. Ha valaki talál rá megoldást legyen szíves írja meg. Köszönöm.
-
Törzsúr
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem vagyok otthon, esetleg ezt megnézhetnéd, ha van rá időd:
This apples to all games:
1) Reboot your PC.
2) Right click Red Alert 2 in origin client.
3) Select "Game Properties"
4) In 'Command Line Arguments' type: "-w"
5) Tick "Disable Origin In Game For This Game"
6) Hit OK and enjoy!
Próbáltam, ugyanaz sajnos. (Pár megoldást néztem már, de egyik sem jött be valamiért.)
-
Törzsúr
senior tag
Nem vagyok otthon, esetleg ezt megnézhetnéd, ha van rá időd:
This apples to all games:
1) Reboot your PC.
2) Right click Red Alert 2 in origin client.
3) Select "Game Properties"
4) In 'Command Line Arguments' type: "-w"
5) Tick "Disable Origin In Game For This Game"
6) Hit OK and enjoy!
-
Törzsúr
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy C&C összest, de nem akar elindulni, valakinek megvan esetleg és játszik vele? (Origin)
-
Qkackca
őstag
Sziasztok, a loyalty discount az mit is takar pontosan? Mert egyik másik játéknál ad valamit az alap játékon felül, valahol meg nem, viszont az árak is hol olcsóbb mint a sima hol nem, totál zavaró
-
muszurkefal
aktív tag
-
Renok
senior tag
Van, akinek már megy?
Nekem ma ment egész nap.
-
muszurkefal
aktív tag
Nézegettem a Twittert, volt olyan ország, ahol működött. Sőt, haveromnak is megy itthon, Magyarországon.
Nekem hetente, kéthetente előfordul ez a probléma. Asszem, ha leárazás lesz a Fallen Ordert inkább Steamen veszem meg.

Úgy tűnik alkottak valamit, én most be bírtam jelentkezni. Még BFV szerverek is vannak, el sem hiszem.

-
wjbhbdux
veterán
Nézegettem a Twittert, volt olyan ország, ahol működött. Sőt, haveromnak is megy itthon, Magyarországon.
Nekem hetente, kéthetente előfordul ez a probléma. Asszem, ha leárazás lesz a Fallen Ordert inkább Steamen veszem meg.

az is Originen át fut.
-
Vertigo18
addikt

Mondjuk ez érthető is

-
muszurkefal
aktív tag

-
Vertigo18
addikt
Globális a probléma, ügyködnek rajta. A vicces, hogy kb. két hete volt utoljára ilyen gondom...
-
muszurkefal
aktív tag
Van, akinek már megy?
-
Renok
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
Sajnos ddos támadás alatt áll az EA, a hírhedt lizard squad vállalta magára.
-
HoReSz1975
őstag
sajnos ez a 2. hetem amikor ezek miatt nem tudok bejutni az Elite 1-be, de így már az Elite 3 -ba sem Fifa 20 -ban, egész héten nem lehet normálisan ezek miatt játszani, felháborító
-
Renok
senior tag
Battlefront 2 is kidobott több, mint fél órája, és azóta nem hajlandó online-ba menni a Origin.
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
Van, akinél még mindig fennáll a probléma?
2 perc alatt tölt be a kliens bejelentkező oldala, aztán meg Online login is currently unavailable. üzenetet látok már 2 napja.Ah, látom már #6932
-
HoReSz1975
őstag
-
törölt tag
Origin már beenged, viszont a FIFA szerver még mindig sz@r
Juj-juj!
Adjak egy könyvet?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HoReSz1975
őstag
, de itt minden héten ez van, az a legnagyobb baj és elég szánalmas, hogy ekkora bevétel mellett ennyire tellik tőlük
, a másik probléma a hozzá állásuk, ilyenkor adniuk kellene minden eseteben kárpotlást azoknak akik egy bizonyos játékban hátrányt szereznek, pld. FIFA 20, nem tudják a bajnokságot teljesíteni pontszámban és az eventtel is elcsúsznak, de ők soha nem adnak semmit senkinek
Origin már beenged, viszont a FIFA szerver még mindig sz@r
-
HoReSz1975
őstag
, de itt minden héten ez van, az a legnagyobb baj és elég szánalmas, hogy ekkora bevétel mellett ennyire tellik tőlük
, a másik probléma a hozzá állásuk, ilyenkor adniuk kellene minden eseteben kárpotlást azoknak akik egy bizonyos játékban hátrányt szereznek, pld. FIFA 20, nem tudják a bajnokságot teljesíteni pontszámban és az eventtel is elcsúsznak, de ők soha nem adnak semmit senkinek
-
wjbhbdux
veterán
Nekem is offline, felháborító amit ezek a sz@rháziak művelnek
Technikai hibák mindenhol becsúsznak, a Steam is leállt pár hete egy kis időre.
-
HoReSz1975
őstag
Leálltak az Electronic Arts szerverei, az Apex Legends, a FIFA 20 és a Star Wars Battlefront 2 is érintett
Valószínűleg tényleg ez volt az oka.Nekem is offline, felháborító amit ezek a sz@rháziak művelnek
-
Vertigo18
addikt
-
csaba951
veterán
Leálltak az Electronic Arts szerverei, az Apex Legends, a FIFA 20 és a Star Wars Battlefront 2 is érintett
Valószínűleg tényleg ez volt az oka. -
Vertigo18
addikt
-
dargelot
senior tag
Üdv!
Sehogyan se sikerül online módra bírni az Origint, ez vajon mitől lehet? Már a kliens bejelentkezésénél is kiírja, hogy csak offline megy éppen, bejelentkezés után a felső részen kiemelve, hogy "Offline mode" és hiába kattolok a nagy, sárga "Go Online" gombra, semmi sem változik...
Help please!
Anno volt nekem is volt ilyesmi problémám. Próbáld meg a kliens újratelepítését új telepítő exe-vel.
-
Vertigo18
addikt
Üdv!
Sehogyan se sikerül online módra bírni az Origint, ez vajon mitől lehet? Már a kliens bejelentkezésénél is kiírja, hogy csak offline megy éppen, bejelentkezés után a felső részen kiemelve, hogy "Offline mode" és hiába kattolok a nagy, sárga "Go Online" gombra, semmi sem változik...
Help please!
-
törölt tag
Törölhető komment, megtaláltam az összefoglalóban a support telefonszámát. Elnézést.
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
az alábbi üzenet fogad:
"Whoops!An error occurred. Please try again later. [ref. #Error: httpRequest ERROR: https://gateway.ea.com/proxy/commerce/carts2/store-cart-purchase-client/offerEntries?storeId=Store-Origin¤cyCode=EUR&needFullCartInfo=true&needClearCart=true&countryCode=IE 400 (Bad Request)]"Természetesen a "Season Pass" - Unlocked.
Találkoztatok már ilyen "hiba"üzenettel - mi lehet a megoldás?Segítségeteket, válaszotokat előre is köszönöm.
-
törölt tag
Persze, a user error jelentése azért megvan. De rendes vagy. Mármint komolyan, nem szarkasztikusan.

Csak gondoltam hátha okozhat valamilyen user error is ki nem küldött Origin mail-t.
Kezdek egyébként bepöcceni EA-ékre, amiért folyamatosan küzdenem kell hogy bejussak a pénzemmel tele locsolt fiókomba. Hazaértem, végre volt 2 szabad órám. Mondom nyomok egy kis nosztalgia BF1-et, de az EA azt mondta hogy "neeeeeem". -
dargelot
senior tag
User error -> a felhasználó elszúrt valamit. Fentebb biztos rossz jelszót vagy emailt erőltetett.
-
törölt tag
És mi az error? Ugyanezzel küzdök, már harmadjára. Igaz én tudom a jelszót, nekem a verification mail nem jön meg. Eddig mindig úgy küldték el végül, hogy a chat supportal beszéltem. Most nem tudok, mert be kell jelentkezni hozzá....
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Úgy néz ki, hogy így sok év után ítélzetett felettem a Battlefield, és nem enged játszani mert harmadik féltől van a játék.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Újra megvenni Originen nem tudom, mert meg van vásárolva. -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
jelszóval nem enged be (igaz már évek óta nem próbáltam)
jelszóemlékeztetők nem jönnek meg
spamben sincs, sehol
e-mail cím jómit lehet ilyenkor tenni?
-
chungee
addikt
-
Golden9
veterán
-
chungee
addikt
-
Dragon27
senior tag
-
Dragon27
senior tag
-
dargelot
senior tag
-
Dragon27
senior tag
-
delta1017
aktív tag
Működik ezzel a tiltással köszi szépen a segítséget mindenkinek!
Most mi történt valójában?
Windows frissítés, vagy Origin frissítés tette gajra az egészet?
Úgy gondolom, azért ez nem normális, hogy még este működik aztán már másnap reggel ilyen liturgia van vele.
-
Sanyi19
őstag
-
Executioner
tag
Ezt találtam:
"I had the same problem; I couldn't update anything. I opened the Task Manager and at the bottom of the window opened services and changed OriginClientService and OriginWebHelperService to "disabled" and now it instantly starts downloading."
[link] -
delta1017
aktív tag
Sajnos ugyan az a probléma áll fent rendszergazdaként futtatva is.
Háromszor lett újra telepítve az Origin applikációja és semmi változás...
-
Executioner
tag
Szia,
Indítsd el rendszergazdaként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7000 - 6901
7348 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Mac Mini M1 (2020) 8GB/256GB SSD Szép állapot
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyen dolgokkal foglalkoznak, miközben a kliensük egy kalap sz@r.
C&C collectionnel játszanék, de se újak, se régiek nem indulnak. Generals-szal januárban még játszottam, most nem indul az sem. Mindegyik azt csinálja, hogy végigmegy egy csík (cloud sync), aztán ennyi, mintha nem nyomtam volna semmit.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)