- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Netfone
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
No csak írok ide is.
Röviden. Ha már megkaptam én is az egy hónap ingyenes accesst, kutakodtam kicsit és sima NFS 2015-ből egy kattintással Deluxe verziót csináltam ami működik is szépen.
Ezután a Payback-et frissítette magától amit nem értek mert az törtként volt fent a gépen az is kb 7 hónapja hogy futtatva volt és azóta sem, és be is került az Origin saját játékaim közé ami addig nem volt ott, így nem tudom az 1 hónap után marad is-e vagy sem, egyébként az is fut.
Majd ránéztem és letöltöttem a Heat-et is ami szépen lassan le is jött, de telepíteni nem tudtam mert ezt a hibát dobta ki: Error: 327684:1Keresgéltem a neten és arra jutottam hogy DX hibája van, de hiába akartam telepíteni a gépre, azt írta fent van, és én is úgy tudtam. Találtam olyat is hogy az Origint kell újraraknia. Ezt meg is tettem, de itt jön a kérdés, hogy bejelentkezés után miért csak ennyi fogad.
Tipp hogy mégis mi a hiba és hogyan tudom orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Interactive Brokers társalgó
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest