Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
No csak írok ide is.
Röviden. Ha már megkaptam én is az egy hónap ingyenes accesst, kutakodtam kicsit és sima NFS 2015-ből egy kattintással Deluxe verziót csináltam ami működik is szépen.
Ezután a Payback-et frissítette magától amit nem értek mert az törtként volt fent a gépen az is kb 7 hónapja hogy futtatva volt és azóta sem, és be is került az Origin saját játékaim közé ami addig nem volt ott, így nem tudom az 1 hónap után marad is-e vagy sem, egyébként az is fut.
Majd ránéztem és letöltöttem a Heat-et is ami szépen lassan le is jött, de telepíteni nem tudtam mert ezt a hibát dobta ki: Error: 327684:1Keresgéltem a neten és arra jutottam hogy DX hibája van, de hiába akartam telepíteni a gépre, azt írta fent van, és én is úgy tudtam. Találtam olyat is hogy az Origint kell újraraknia. Ezt meg is tettem, de itt jön a kérdés, hogy bejelentkezés után miért csak ennyi fogad.
Tipp hogy mégis mi a hiba és hogyan tudom orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest