- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
6000 - 5901
7348 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok

Nálam is gép újratelepítés volt, egy friss W10-es került fel, viszont amikor tenném fel az Origin klienst, kér egy 6 jegyű biztonsági kódot. Namármost én Androidra letöltöttem a Google Hitelesítőt (mivel régen ezen keresztül kérte tőlem a belépési kódot, amikor olyanja volt), viszont most amikor írnám be a 6 jegyű számot, nem enged be...
Ezt most csak az Ügyfélszolgálat tudja megcsinálni, vagy van más lehetőség is?Csak az ügyfélszolgálat tud segíteni.
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok

Nálam is gép újratelepítés volt, egy friss W10-es került fel, viszont amikor tenném fel az Origin klienst, kér egy 6 jegyű biztonsági kódot. Namármost én Androidra letöltöttem a Google Hitelesítőt (mivel régen ezen keresztül kérte tőlem a belépési kódot, amikor olyanja volt), viszont most amikor írnám be a 6 jegyű számot, nem enged be...
Ezt most csak az Ügyfélszolgálat tudja megcsinálni, vagy van más lehetőség is? -
vidra1221
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, így már kerek a dolog, erre lettem volna leginkább kíváncsi. Így úgy gondolom rendben van a dolog, hogy bármikor újra előfizet az ember fia akkor folytatni tudja ott ahol abbahagyta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Origin access kérdésem lenne. Adott ugye ez a szolgáltatás, van havi díja. (Úgy tudom PC-re csak havi díj van nincs negyed, fél vagy éves díj.) Na mármost a példa kedvéért én mondjuk 3 hónapig előfizetek folyamatosan, használom és ezalatt letöltök 3-4 játékot az ingyenesek közül amikkel időközönként bővítik az előfizetők által letölthető tartalmakat. Ezek után ha én úgy döntenék, hogy 1-2 hónapig nem fizetek elő akkor hogyan lesz a tovább? A játék továbbra is a gépen marad csak nem indul el, mert érzékeli ezt a rendszer, de miután újra előfizetek akkor tovább használhatom mintha mi sem történt volna? Ez a kihagyás mennyire befolyásolja a játék mentéseket? Minden kezdődik előröl vagy folytatható minden onnan ahol abbahagyta az ember fia. Vagy netán minden "nullázódik" úgymond, újra telepít, újra kezd minden előröl?
Kösz!A mentesek maradnak, de jatszani addig nem tudsz amig ujra elo nem fizetsz. Ha befizetsz par honap mulva ujra, ugyanugy tudod hasznalni a menteseidet.
-
Hunork
veterán
Hát én ezért mondtam le hamar...Néha úgy érzem, a becsületes felhasználók olykor büntetve vannak...
Más: ettől még az Origin magyar support-ja a legjobb szerintem szerte e kerek Földön, remélem, nem tervezik a megszűnést soha!
-
L1MaT
tag
Marad minden csak amíg nem fizetsz nem tudsz játszani.
-
dargelot
senior tag
Origin access kérdésem lenne. Adott ugye ez a szolgáltatás, van havi díja. (Úgy tudom PC-re csak havi díj van nincs negyed, fél vagy éves díj.) Na mármost a példa kedvéért én mondjuk 3 hónapig előfizetek folyamatosan, használom és ezalatt letöltök 3-4 játékot az ingyenesek közül amikkel időközönként bővítik az előfizetők által letölthető tartalmakat. Ezek után ha én úgy döntenék, hogy 1-2 hónapig nem fizetek elő akkor hogyan lesz a tovább? A játék továbbra is a gépen marad csak nem indul el, mert érzékeli ezt a rendszer, de miután újra előfizetek akkor tovább használhatom mintha mi sem történt volna? Ez a kihagyás mennyire befolyásolja a játék mentéseket? Minden kezdődik előröl vagy folytatható minden onnan ahol abbahagyta az ember fia. Vagy netán minden "nullázódik" úgymond, újra telepít, újra kezd minden előröl?
Kösz!Mentések maradnak a régiben. Amíg nincsen fizetve a havidíj addig nem tudsz vele játszani, de megmarad a progress.
Másik téma. Lehet nem túl etikus amit írok, de megosztom veletek a tapasztalataim. Ezzel nem sarkalok senkit, hogy csinálja ezt, vagy hogy ez a megoldás a legjobb, csak leírom én hogy jártam. Találtam egy honlapot, ahol lehet venni méltányos áron origin accountot. Vettem is egyet, mellé megkaptam a titkos kérdésre a választ is. Emailt megváltoztattam enyémre, régiót is. Mindezek után írtam supportnak, hogy ajándékba kaptam egy accountot, és szeretném egyesíteni a fő account-omal. Megadtam az adatokat amiket kért és a fő accountba megkaptam a vásárolt accounton lévő játékokat frissen, új serial-al, 0 ingame progressel. Ha valaki ügyeskedik, így negyed áron lehet "új" és "tiszta" játékhoz hozzájutni. Nyilván lehet benne kockázat, azért is olcsóbb. -
bazccka
tag
Kösz!A kérdés jogos. Én 4 hónapig fizettem havi 3.99€-s összegekkel az origin access-t Ez alatt megkaptam a Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2-t ingyen, értsd: az origin könyvtárban teljes játékként megjelent a game. Tegnap lemondtam, erre a játék megint Trial lett, kevesebb, mint 9 órányi játékidővel. Egyszóval: bekap6tják

-
vidra1221
tag
Kösz! -
rolcsi910
csendes tag
>eggy profilom van es arra aktiváltam, ki is írta hogy sikerült
Tehát sikerült aktiválni. Többször nem fogod tudni.
Szerintem az a gond, hogy a Season Pass-t aktiváltad. Alapjátékod meg nincs, ezért nem jelenik meg a játéklistában. Olyan kiadást kellett volna venned, amiben benne van az alapjáték. Vagy veszel most egy alapjátékot valahol.
Ja jó. Köszi mindenkinek aki segitett

-
csaba951
veterán
>eggy profilom van es arra aktiváltam, ki is írta hogy sikerült
Tehát sikerült aktiválni. Többször nem fogod tudni.
Szerintem az a gond, hogy a Season Pass-t aktiváltad. Alapjátékod meg nincs, ezért nem jelenik meg a játéklistában. Olyan kiadást kellett volna venned, amiben benne van az alapjáték. Vagy veszel most egy alapjátékot valahol.
-
rolcsi910
csendes tag
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
Na, akkor nézzük mi is van pontosan a dobozra írva!
Battlefield 3 Premium
Season Pass. Alapjáték megléte szükséges a használatához. Önállóan nem használható.Battlefield 3 Premium Edition
Alapjáték + Season Pass egy csomagban. -
rolcsi910
csendes tag
Egy Origin fiókra aktiválható a játék. Biztos vagy benne, hogy korábbi belépésnél nem aktiváltad már?
Esetleg csináltál új fiókot, és most erre is megpróbáltad beaktiválni?Más. Gyakori hiba, hogy egyik napról a másikra eltűnik a fiókról az összes játék. Ezt legtöbbször az okozza, hogy nem arra a fiókra lépnek be, amire tegnap/nem erre a fiókra lettek aktiválva a játékok. Szóval user error.

Nekem csak eggy profilom van es arra aktiváltam, ki is írta hogy sikerült, de a játèk nem volt ott
-
csaba951
veterán
Egy Origin fiókra aktiválható a játék. Biztos vagy benne, hogy korábbi belépésnél nem aktiváltad már?
Esetleg csináltál új fiókot, és most erre is megpróbáltad beaktiválni?Más. Gyakori hiba, hogy egyik napról a másikra eltűnik a fiókról az összes játék. Ezt legtöbbször az okozza, hogy nem arra a fiókra lépnek be, amire tegnap/nem erre a fiókra lettek aktiválva a játékok. Szóval user error.

-
rolcsi910
csendes tag
-
rolcsi910
csendes tag
Gondban vagy!
Vissza kellene menned a bolt-ba ahol vetted reklamálni. Hogy ott mit kérnek majd a vásárlásod bizonyításához, majd megmondják, de szvsz. a vásárlást igazoló számla/dokumentum lesz az első körben. EA supportnál szintúgy igazolni kell, mert voltak és lesznek is visszaélések aktivációkkal kapcsolatban
Ha olyan a bolt és van egyedi gyári azonosító a termékhez (egyedi sorozatszám pl.), akkor azt is elfogadhatja az ottani vásárlás igazolásához, de erre ne nagyon alapozz. Próbáld előkeríteni a számlát/blokkot, stb...
A mostani állapothoz képest semmit nem veszítesz, ha beszélsz az üzlet munkatársaival akkor is, ha nem tudod papírral igazolni, hogy márpedig azt a terméket náluk vetted. Majd tájékoztatnak mit tudnak tenni
Ezt az alleban a bestbyte ban vettem meg cd-n
-
AtHoS
nagyúr
Gondban vagy!
Vissza kellene menned a bolt-ba ahol vetted reklamálni. Hogy ott mit kérnek majd a vásárlásod bizonyításához, majd megmondják, de szvsz. a vásárlást igazoló számla/dokumentum lesz az első körben. EA supportnál szintúgy igazolni kell, mert voltak és lesznek is visszaélések aktivációkkal kapcsolatban
Ha olyan a bolt és van egyedi gyári azonosító a termékhez (egyedi sorozatszám pl.), akkor azt is elfogadhatja az ottani vásárlás igazolásához, de erre ne nagyon alapozz. Próbáld előkeríteni a számlát/blokkot, stb...
A mostani állapothoz képest semmit nem veszítesz, ha beszélsz az üzlet munkatársaival akkor is, ha nem tudod papírral igazolni, hogy márpedig azt a terméket náluk vetted. Majd tájékoztatnak mit tudnak tenni
-
rolcsi910
csendes tag
Sziasztok!
Még karácsony előtt vettem meg a battlefield3 prémium-ot, és ugye az a játék origines,és beütöm az aktiválókódot, és azt írja ki hogy már aktiváltam miközben nem is.
A blokk már nincsen meg. Kérlek segítsetek. Nem tudom mit csináljak.
Előre is köszi a válaszokat
-
hundai
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég újratettem a gépem, és azzal szembesültem hogy a régebben feltelepített játékot nem tudom beilleszteni a my games library-ba mint pl uplay-ben.Valamint amikor rányomok a telepítésre, egyből a win-t tartalmazó ssd-mre akarja tenni, nem tudom átállítani a telepítés helyét. Van ezekre valami orvosság?
Az Origin menü -> Application Settings -> Installs & Saves -> On your computer szekció Game library location Change folder... gombjával sem sikerült?
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég újratettem a gépem, és azzal szembesültem hogy a régebben feltelepített játékot nem tudom beilleszteni a my games library-ba mint pl uplay-ben.Valamint amikor rányomok a telepítésre, egyből a win-t tartalmazó ssd-mre akarja tenni, nem tudom átállítani a telepítés helyét. Van ezekre valami orvosság?
-
nesh_019
senior tag
Battlefield 1 egy trágya, néha nem látjuk egymást a barátaimmal... vicc, ledob, kilép stb,
DX12 helyenként használhatatlan, az új origin felülete tele van csili-villi felesleges dolgokkal amik nagyon idegesítőek, ja és igen az a legidegesítőbb amikor kiakarok lépni a BF1ből és kb 1-2 perc kell hozzá hogy kilépjen közben pedig ez a fekete kép fogad: kiírja hogy quitting...
: D 
Amúgy maga a játék és a látványvilága háború az fenomenális, de ezekkel hibákkal nagyon romboló tud lenni.
és elhihetitek nem az szakértelmemmel van a gond, IT-s vagyok...
-
LanyUs
őstag
Sziasztok!
Mass Effect™ 2 free On the House. Futott már bele valaki ebbe a hibába? Nem kezdi el a letöltést, hanem kivágja az üzenetet

"Whoops!
An error occurred. Please try again later. [ref. #FAILED_CHECKOUT_QUOTE]"Köszi előre is!
-
Hunork
veterán
Na, de mi a baj? Miért nem írod le? Hátha tudunk segíteni? Nekem is volt bajom, kiakadtam, anyáztam, aztán láss csodát, mindig mindent elintéztek a magyar supportos srácok.

-
nesh_019
senior tag
-
AtHoS
nagyúr
Összefoglaló kinyitása után az ott talált szövegrész alján megleled amire "vágysz"

-
nesh_019
senior tag
sziasztok, van magyar telefonos elérhetősége az EAnek? Beszélnem kell velük hogy mekkora egy x*r az originük és az agyamra megy

és igen tudom hogy nem ide tartozik de valaki Ubisoft elérhetőséget, telefonszámot tud? Uplay is egy x*r, de leginkább a Watch Dogs 2 miatt haragszom.

-
Thermaltake
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hol lehetne baráto(t)kat felvenni ismerősnek.
Név alapján keresés megy, de aztán "viev profie"- amire már semmit nem tölt be,így sajnos hozzá adni a listához se tudok senkit.
Van rá megoldás?
Segítő válaszaitokat előre is köszönöm.
üdv -
Hunork
veterán
-
Źşë'
addikt
-
wjbhbdux
veterán
nézd meg a beállításokat, resolution scale 42%-on adja a natív felbontást.
-
Źşë'
addikt
érdekes, mert amit letöltöttem manuálisan azt telepítettem az imént, de most (mikor megint bekaksizott) nem tudtam megint telepíteni, viszont amit letöltöttem (újra) hajszál pontosan ugyan annyi méretre, azt meg engedte telepíteni - és el is indult, de viszont a bfre megint lenne egy fájl ellenőrzés amit nem tudok megcsinálni - és ezt írja ki
origi restartal már tudom checkelni a file integrityt-t - elsőre leszedett 99,1 megát
gondolom most megintmost este volt időm picit foglalkozni a gondommal, VC redistet kellet újraraknom, hiba nélkül ment 3 órát... eszméletlen a game egyébként, a gtx970em picit kevéske hozzá, gondolom elsősorban a 3,5giga vram végett :/
-
Źşë'
addikt
érdekes, mert amit letöltöttem manuálisan azt telepítettem az imént, de most (mikor megint bekaksizott) nem tudtam megint telepíteni, viszont amit letöltöttem (újra) hajszál pontosan ugyan annyi méretre, azt meg engedte telepíteni - és el is indult, de viszont a bfre megint lenne egy fájl ellenőrzés amit nem tudok megcsinálni - és ezt írja ki
origi restartal már tudom checkelni a file integrityt-t - elsőre leszedett 99,1 megát
gondolom most megintmost meg másfél gigát szed le, én nem értem ezt... hogy kreshelhet be így valami?!
-
Hunork
veterán
gondolom most megintHát most dolgozom, de a para beindult.
Holnap hazaérek, és ez lesz az első dolgom, hogy megnézzem az Origin-t. -
Źşë'
addikt
gondolom most megint -
Źşë'
addikt
ennyire gyenge lett ez az origin?! normálisan nem lehet játszani rajta... először totál el sem indult, lefrissítettem (csak manuálban tudtam!), ezután jó lett, erre bf1 crash és megint ez fogad--- >>>

-
regener
veterán
Esetleg valaki találkozott már hasonló hibával?
A windows 10 lekapcsolásakor írja hogy az alkalmazást nem lehet bezárni, és ott ugrik elő az ablak.
wjbhbdux:
a zárd be a programot nem opció, mikor valakinek egy gépet építek, nem szeretném hibaüzenettel átadni
Pedig nincs rá megoldás tudtommal.
-
Bacusuz
őstag
Esetleg valaki találkozott már hasonló hibával?
A windows 10 lekapcsolásakor írja hogy az alkalmazást nem lehet bezárni, és ott ugrik elő az ablak.
wjbhbdux:
a zárd be a programot nem opció, mikor valakinek egy gépet építek, nem szeretném hibaüzenettel átadni
-
Bacusuz
őstag
-
wjbhbdux
veterán
kapcsold ki az origint a pc leállítása előtt, vagy várj frissítést amiben javítják.
-
Bacusuz
őstag
-
HoReSz1975
őstag
Hi@all!
Valakinek nincs valami ötlete, hogy az origin in-game miért nem működik, hiába nyomom azShift F1-t nem jön elő a menű, BAttlefield 1 -ben sem tudom reportálni a csalókat, a profilokat sem listázza ki

-
Fernet
senior tag
SW Battlefrontot szerettem volna megvenni PayPal-os fizetéssel, de miután megadtam a PayPal adatokat és rányomtam a fizetésre, hosszas gondolkodás után azt mondta, hogy ellenőrizzem a tranzakciót mert valami nem stimmel. Ahogy nézem "Payment Pending" státuszban van. Kártyámról nem vont le semmit. Ilyen gondom még nem volt, ismételjem meg a vásárlást? Mi okozhat ilyen problémát?
Másodikra engedte, nem tudom mi volt... Sry az elhamarkodott post miatt.
-
Fernet
senior tag
SW Battlefrontot szerettem volna megvenni PayPal-os fizetéssel, de miután megadtam a PayPal adatokat és rányomtam a fizetésre, hosszas gondolkodás után azt mondta, hogy ellenőrizzem a tranzakciót mert valami nem stimmel. Ahogy nézem "Payment Pending" státuszban van. Kártyámról nem vont le semmit. Ilyen gondom még nem volt, ismételjem meg a vásárlást? Mi okozhat ilyen problémát?
-
prtvlogan
aktív tag
Problem solved. Köszönöm a segítséget!

-
prtvlogan
aktív tag
-
csaba951
veterán
-
prtvlogan
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
Köszönöm! Azt hittem van valami más megoldás a híváson kívül is, de mindenfajta üzenet, vagy hibajelentés végén be akar jelentkeztetni a fiókomba, ám a 6 jegyű számot nem tudom megadni neki.
Egyébként az Alice Madnes return miatt jutottam ide. Steamen vásárolt, még 2014-ben, most valamiért indításkor átdob az EA oldalra, hogy regisztráljam a kódomat, ám regisztrálásnál azt írja ki, hogy valaki már felhasználta. Eddig két órát már játszottam vele, igaz akkor még lehetett a steamen is venni.
Holnap hívom őket!
"Azt hittem van valami más megoldás a híváson kívül is..."
Lehetőség az lenne, csak nem utólag kellene ezen gondolkodni, hanem előre -> origin tartalékkód
Ha ezt nem raktad elérhető helyre, akkor marad a a telefonos segítség
-
prtvlogan
aktív tag
Köszönöm! Azt hittem van valami más megoldás a híváson kívül is, de mindenfajta üzenet, vagy hibajelentés végén be akar jelentkeztetni a fiókomba, ám a 6 jegyű számot nem tudom megadni neki.
Egyébként az Alice Madnes return miatt jutottam ide. Steamen vásárolt, még 2014-ben, most valamiért indításkor átdob az EA oldalra, hogy regisztráljam a kódomat, ám regisztrálásnál azt írja ki, hogy valaki már felhasználta. Eddig két órát már játszottam vele, igaz akkor még lehetett a steamen is venni.
Holnap hívom őket!
-
regener
veterán
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Ha tönkrement a csodás windows phone készülékem, amin az authenticator volt, mit tudok csinálni, hogy be tudjak lépni a fiókomba?
-
csaba951
veterán
-
dokee78
félisten
?
-
AtHoS
nagyúr
-
flymi
addikt
-
AtHoS
nagyúr
Üdv!
Első körben mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!
Aztán...
Valaki elmondhatná, mi a f**** van az Originnel?!
3 darab játékom volt fent, két Fifa és az ingyenesen letöltött NFS MW. A játékok között azonban nem lát egyet sem, így mikor bármelyiket is elindítanám, kéri a kulcsot.
A két Fifa dobozos, oké. Majd megadom a kódot, de remélem nem vesztek el az eddigi eredmények, mert akkor felmondok az Origin-nél!
De egy ingyenesen letöltött játékhoz, amit az Origin kínált így, utólag kódot kérni?
Jó fiókba kellene belépni és akkor meglenne minden cuccod. Ha ezt a lehetőséget ki tudod zárni, akkor összefoglalóban ott a telefonszám, amit lehet hívni megfelelő időben

Szerk.
Kellemes karit neked is

-
flymi
addikt
Üdv!
Első körben mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!
Aztán...
Valaki elmondhatná, mi a f**** van az Originnel?!
3 darab játékom volt fent, két Fifa és az ingyenesen letöltött NFS MW. A játékok között azonban nem lát egyet sem, így mikor bármelyiket is elindítanám, kéri a kulcsot.
A két Fifa dobozos, oké. Majd megadom a kódot, de remélem nem vesztek el az eddigi eredmények, mert akkor felmondok az Origin-nél!
De egy ingyenesen letöltött játékhoz, amit az Origin kínált így, utólag kódot kérni?
-
dargelot
senior tag
Kupon megtalálta gazdáját n_dani személyében, jó játékot a FIFA-hoz.

-
dargelot
senior tag
Nos ismét kaptam egy kupon kódot. Ismét 15% kedvezményt ad. Ismét lehet jelentkezni rá!
Elmondom miért is konzultálok a supportal ilyen sokat, hátha valaki tanul belőle.
Ha netán valaki beszerez/kap egy accountot, de már van neki akkor lehet egyesíteni az accountokat, úgy hogy az egyik accounthoz hozzáadják a másik account játékait, de ekkor a hozzáadott játékok új seriált kapnak és teljesen lenullázodnak, tehát mintha új lenne, a mentéseket nem lehet átvinni.
A másik amiért írogattam, az a gift funkció bugja ami megakadályozza, hogy tudj ajándékba venni játékot (ref 56002). Ha valakinek ezt adja be akkor hosszas írogatás után ilyen üzit kap a specialisttól akihez a support irányít át miután leellenőrizte az accodat.:
"We can only recommend that your friend purchase the game via alternative means instead." -
dokee78
félisten
Újraraktam a telefon szoftverét.
Google Hitelesítőt simán be tudtam állítani.
Ma meg sehogy nem sikerül.Backup kódokat,csak akkor mutatja meg,ha tudom a Security kódot,amit nem tudok.
Pár napja nem tudom,hogyan sikerült,de akkor a "Titkos kérdésre a válaszommal" meg tudtam oldani. -
duronx
senior tag
-
dargelot
senior tag
Már el is vitte egy szerencsés felhasználó, jó játékot a BF1-hez.

-
dargelot
senior tag
Sziasztok, kaptam support-tól kupon kódot. 15% kedvezményt ad december 31.-ig egy vásárlásra, ha valaki netán vásárolna valamit akkor szívesen odaadom, lévén nem tervezek már játékbeszerzést idénre, mert SW
attlefront és PvZ:GW2 be lett szerezve. 
-
leviske
veterán
Más sem tudja megnézni most az accountját? Engem "The page you are trying to access is not available." fogad. Beakartam kapcsolni a kétlépcsős azonosítást, mielőtt kipróbálnám az access-t, de így elment attól is a kedvem.

-
alratar
addikt
Már hetek óta, nem?
Csak most láttam facen. ,

-
Hunork
veterán
Már hetek óta, nem?
De valaki csak most szembesült vele. Amúgy tényleg nagy lépés, lévén a Steam már évek óta tudta ezt...
-
Bjørgersson
félisten
-
genndy
addikt
Mit kell itt nézni?
Most már lehet venni ajándékba is játékot (saját régiódba), eddig nem lehetett.
-
Bjørgersson
félisten
-
alratar
addikt
Mi történt, az EA-t megszállta az ihlet?
Itt az Origin gift!
https://www.origin.com/irl/en-us/store/browse?utm_campaign=origin_hd_ww_ic_soco_fb_origin-wgppromo-1262016-fb&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=27834&ts=1481071562641&sf50897279=1 -
Hunork
veterán
Ez valóban szuper dolog, de kell is, mert az origin-es refund rendszer viszont egy nagy kalap gané a steam-eshez képest. Ha lenne normális rendszerük, el sem kellett volna jutnom a telefonálgatásig.

Hát ez igaz. Mi is rendre használjuk - ésszerű keretek közt - a Steam-en.
De a lényeg, hogy megoldódott. 
-
[Prolixus]
addikt
Ez valóban szuper dolog, de kell is, mert az origin-es refund rendszer viszont egy nagy kalap gané a steam-eshez képest. Ha lenne normális rendszerük, el sem kellett volna jutnom a telefonálgatásig.

-
Hunork
veterán
Yep tényleg működik a magyar telefonos support, jelenten kértem tőlük visszahívást, szinte azonnal fel is hívtak, a telefonos srác kedves volt, hamar el is lett intézve a dolog. Paypal-on meg is jelent a refund, persze megkapni még nem kaptam meg mivel nem balance-ról vettem hanem kártyával, de innentől kezdve már nem rajtuk múlik a dolog.
Szóval ha másnak hasonló kínja van, ezek után én azt tanácsolnám ne szenvedjen az angol chat-es csatornákkal, hanem hívja a magyar supportot.
Már sokszor bebizonyítottuk, hogy a telefonos support az EA esetében a legjobb hazánkban. (azért az más kérdés, hogy sem a steam, sem a Uplay nem rendelkezik még csak hasonlóval sem!
) És ahogy elnézem, már az elején szóltak erről... -
[Prolixus]
addikt
OTP Bank. De ez az, hogy el sem indították a refundot. 23-án vettem a játékot, 24-én kértem refundot, nem játszottam vele. Szóval minden kritériumnak megfelelek. Aztán még a request-et sem fogadták el...order history-ban azóta is csak refund requested a státusz.
Majd próbálkozom akkor, köszi.

Yep tényleg működik a magyar telefonos support, jelenten kértem tőlük visszahívást, szinte azonnal fel is hívtak, a telefonos srác kedves volt, hamar el is lett intézve a dolog. Paypal-on meg is jelent a refund, persze megkapni még nem kaptam meg mivel nem balance-ról vettem hanem kártyával, de innentől kezdve már nem rajtuk múlik a dolog.
Szóval ha másnak hasonló kínja van, ezek után én azt tanácsolnám ne szenvedjen az angol chat-es csatornákkal, hanem hívja a magyar supportot.
-
[Prolixus]
addikt
OTP Bank. De ez az, hogy el sem indították a refundot. 23-án vettem a játékot, 24-én kértem refundot, nem játszottam vele. Szóval minden kritériumnak megfelelek. Aztán még a request-et sem fogadták el...order history-ban azóta is csak refund requested a státusz.
Majd próbálkozom akkor, köszi.

-
csaba951
veterán
LOL, sem USA-ra sem UK-ra állítva nem elérhető effektíve a chat. Várakozási időnek 5 percet írnak, de fél óráig csak "being connected"... Nonszensz! (UK-ra direkt azért állítottam, mert az a mi időzónánk gyakorlatilag, ott tuti dolgozik valaki ilyenkor)
Magyarra állítva azt írják hétfő-péntek 12-21 óra között lehet őket hívni. Érdemes ezen a csatornán próbálkozni, van is valaki kompetens a vonal végén? Angol nyelvű telefonálgatást inkább mellőzném amíg lehet, írásban azért jobban kommunikálok, mint szóban.
Telefonálj nyugodtan, segítenek!

Ha már elindították a refundot, akkor nem hiszem, hogy bármit tudnának tenni. A bankodon múlik, mikor helyezik a számládra. Remélem nem olasz hátterű banknál vagy! -
[Prolixus]
addikt
Hát rohadtul nem kaptam refund-ot, de még a kérelmemet sem fogadták el a parasztok. Hogy érdemes kapcsolatba lépni velük? A magyar help-es felületen még chat sincs ahogy látom, csak hívni lehet őket. Átraktam brit-re, nyitottam egy case-t, próbálok chat-en elérni valakit, de percek óta sikertelen a dolog...
LOL, sem USA-ra sem UK-ra állítva nem elérhető effektíve a chat. Várakozási időnek 5 percet írnak, de fél óráig csak "being connected"... Nonszensz! (UK-ra direkt azért állítottam, mert az a mi időzónánk gyakorlatilag, ott tuti dolgozik valaki ilyenkor)
Magyarra állítva azt írják hétfő-péntek 12-21 óra között lehet őket hívni. Érdemes ezen a csatornán próbálkozni, van is valaki kompetens a vonal végén? Angol nyelvű telefonálgatást inkább mellőzném amíg lehet, írásban azért jobban kommunikálok, mint szóban.
-
[Prolixus]
addikt
Köszi a gyors válaszokat!
Azt írják 10 napon belül kapom vissza a pénzt. Reméltem, hogy ez csak extrém eset, de ezek szerint nem. persze az 1 hét nem 10 nap, de nem is 3 nap mondjuk.
No mindegy, várni türelmesen...Hát rohadtul nem kaptam refund-ot, de még a kérelmemet sem fogadták el a parasztok. Hogy érdemes kapcsolatba lépni velük? A magyar help-es felületen még chat sincs ahogy látom, csak hívni lehet őket. Átraktam brit-re, nyitottam egy case-t, próbálok chat-en elérni valakit, de percek óta sikertelen a dolog...
-
Delávégá
aktív tag
Ahogy olvasgattam nincs rá igazi megoldás. Van akinek sikerült megoldani van akinek nem. Próbáld meg rendszergazdaként indítani, esetleg lehet valami tűzfal megfogja. Ha ezek se jönnek össze akkor marad a support amit itt a topik tetejében az összefoglalóban megtalálsz. Magyar support van és állítólag jól dolgoznak szóval lehet hamar megoldódik a probléma.
-
Bettyke18
csendes tag
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok.
Most először vásárolnék az Originröl, de nem fogadja el a bank kártya számot.
Az gond hogy Osztrák kártya? -
Hunork
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Üdv!
Gyógyszer ismét kezd elgurulni.
Mármint hogy milyen jó, ha az ember fizet egy játékért...
Segítséget kérek. Angol fórumon is kérdeztem. Így több az esély.
Titanfall 2
Mai nap "ajándéka": az egérrel nem lehet nézni, körbefordulni. Minden más működik, lövés, mozgás előre, reload. Tehát a gombok igen. Nézés nem. (elég szánalmas
)
Erre megoldás? Talákozott valaki ilyennel?
Megoldás alatt értendő: nem akarom törölni, újratelepíteni.elég ha a Documents\Respawn\Titanfall2 mappa tartalmát törlöd a beállítások alaphelyzetbe rakására.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Gyógyszer ismét kezd elgurulni.
Mármint hogy milyen jó, ha az ember fizet egy játékért...
Segítséget kérek. Angol fórumon is kérdeztem. Így több az esély.
Titanfall 2
Mai nap "ajándéka": az egérrel nem lehet nézni, körbefordulni. Minden más működik, lövés, mozgás előre, reload. Tehát a gombok igen. Nézés nem. (elég szánalmas
)
Erre megoldás? Talákozott valaki ilyennel?
Megoldás alatt értendő: nem akarom törölni, újratelepíteni. -
csaba951
veterán
>Originben a jelenlegi játékaim közt fognak megjelenni,
>vagy lesz egy saját mappájuk?Erre sajnos nem tudok válaszolni. Én hörcsög típus vagyok, mindent megveszek ami érdekel, nem foglalkozom a bérléssel.

>Nem örülnék, ha valami kavarc miatt eltűnne valami lemondás esetén.
Lásd: Hunork kalandjai 5803-5818. -
boogie84
veterán
Sziasztok,
csak nálam halott az origin? Bármire klikkelek minden halott.

-
leviske
veterán
Eleve Ubisoft-os, úgyhogy kizárt hogy egyáltalán bekerüljön az OA-ba!
OA
Full games available on Origin Access
Ezekkel a játékokkal lehet játszani.Members can try these games, no purchase necessary
Ezekből meg csak egy időkorlátos kipróbálási változat van. Ha letelik az idő, akkor megveszed, vagy nem játszol vele tovább.Akkor már én is kérdezek.
Amennyiben előfizetek OA-re, Originben a jelenlegi játékaim közt fognak megjelenni, vagy lesz egy saját mappájuk? Van több olyan játékom, ami eleve megvolt eddig és benne van vaultban. Nem örülnék, ha valami kavarc miatt eltűnne valami lemondás esetén. -
csaba951
veterán
Eleve Ubisoft-os, úgyhogy kizárt hogy egyáltalán bekerüljön az OA-ba!
OA
Full games available on Origin Access
Ezekkel a játékokkal lehet játszani.Members can try these games, no purchase necessary
Ezekből meg csak egy időkorlátos kipróbálási változat van. Ha letelik az idő, akkor megveszed, vagy nem játszol vele tovább. -
RaZroX
addikt
-
leviske
veterán
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Az, hogy van, hogy az origin oldalán kint van a Six Siege alatt az Origin Acces logó, az alkalmazásban pedig nem jelzi, hogy lenne hozzá Acces ?
-
törölt tag
Sziasztok,
Win10 leállításnál kijelzi, hogy az app fut a háttérben, ezért nem tudja a gépet kikapcsolni. Miért jelzi ezt? Steam kliens is fut a gépen, azzal semmi baj nincs. Van valami a beállításokban, ami hasznos lehet?
-
Hunork
veterán
Azt írják 10 napon belül kapom vissza a pénzt. Reméltem, hogy ez csak extrém eset, de ezek szerint nem. persze az 1 hét nem 10 nap, de nem is 3 nap mondjuk.
No mindegy, várni türelmesen...Ők más időzónában vannak (USA), így ott egy hét tíz nap.

-
[Prolixus]
addikt
No mindegy, várni türelmesen... -
S1M0N
senior tag
keresőbe "refund" kulcsszót beírva összesen 10 találatot kaptam, úgyhogy inkább kérdezek...hátha olvassa is valaki.

Valaki kért már refundot a vásárlására? Mennyi idő alatt bírálták el és kapta vissza a pénzét?
Én már 2x is kértem, ahogy írták előttem, kb. 1 hét után jött vissza a pénz.
-
leviske
veterán
keresőbe "refund" kulcsszót beírva összesen 10 találatot kaptam, úgyhogy inkább kérdezek...hátha olvassa is valaki.

Valaki kért már refundot a vásárlására? Mennyi idő alatt bírálták el és kapta vissza a pénzét?
Én már kértem. Azt hiszem kb 1 hét volt, mire visszakaptam a játék árát. Magát a játékot viszont hamarabb kiszedték (kb jelzéstől 1 nap asszem) a könyvtáramból.
-
[Prolixus]
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
-
6000 - 5901
7348 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Diablo II: Classic és Resurrected
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 6db retro PC ház + 6db hibás 19" LCD monitor
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy máshol kell állítani mint játékban?
Holnap hazaérek, és ez lesz az első dolgom, hogy megnézzem az Origin-t.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

attlefront és PvZ:GW2 be lett szerezve.