-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
F_Zolee #6009 üzenetére
Én is adathalászatra gondoltam, de egyrészt a Kaspersky sem jelzett, másrészt ezek egyikéhez használtam anno:
harmadrészt a hivatalos EA címen változtattam meg, és csak a másodlagos címemhez, de azt is úgy, hogy az EA-tól kértem egy emailt, hogy elfelejtettem a jelszavamat, és az EA küldte ki, közvetlen az Origin oldaláról.
Viszont ez gyanús volt:
Ha fölé vittem a nyilat akkor:
Két lépcsős azonosítás van bekapcsolva nálam.
-
cyberkind
félisten
válasz
F_Zolee #5866 üzenetére
Elhiheted, hogy nem a nyelv a legnagyobb gondom, hanem a beláthatatlan, bonyolult és érthetetlen nehéz felület, még szerencse, hogy kevés játékom van ide (mert sajnos Steam-re nem jöttek ki) és még kevesebbet fogok is megvenni (persze azért mert nem érdekelnek az új EA lehúzások csak sok év múlva olcsón), így legalább nekem is keveset kell használnom.
-
törölt tag
válasz
F_Zolee #5752 üzenetére
Őket csak a profit érdekli. Kis ország, alacsony életszínvonalú lakossággal ennyi. Nem ők az egyetlen, a Symantec is megszüntette a magyar nyelvű támogatást.
Viszont ez a kliens dolog fura, mert a szöveg jelentős része le van fordítva. Az a pár menüpont meg ha oldalba vágja őket, meg is érdemlik.
Ami nagy meló, az a játékok lefordítása, pl Mass Effect. De ott meg az első két rész kijön magyarul, a harmadik meg nem ?
Meg igazából játékoknál is a közösség megcsinálja, csak implementálniuk kellene... példa erre az Alan Wake kieg.
-
S1M0N
senior tag
válasz
F_Zolee #5579 üzenetére
Pont az általad is említett, elmentett adatokra vadászhatnak, vagyis bakkártya adatokra. Én se Steamen, se Originen nem jegyeztetem meg, egyrészt biztonsági okokból, másrészt meg fél perc alatt megadom a szükséges adatokat, plusz nem is vásárolgatok rajtuk minden nap, így számomra felesleges.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
F_Zolee #5537 üzenetére
Nem a telefonos dologgal van a gond, hanem azzal, hogy ész nélkül kezdik el használni és a legalapvetőbb infót, amit kiír maga a program is figyelmen kívül hagyják (értsd: írd fel / jegyezd meg ezt a kódot, mert ezzel lehet új készülékre / szoftvercsere esetén újra használatba venni)
Szóval nem utólag kell gondolkodni, hanem előtte.
Én mondjuk nem használok extra hitelesítést, többlépcsős belépést, viszont nem is lépegetek be csak a saját eszközömről a fiókomba és nincs két helyen ugyanaz a név/jelszó páros használva. -
-
-
S1M0N
senior tag
válasz
F_Zolee #5294 üzenetére
Mondjuk szerintem nem normális az, aki megjegyeztet bármilyen fizetési lehetőséget bárhol is.
Én már úgy is tudom fejből a bankkártyás vásárláshoz szükséges adatokat, de amúgy sem tartana sokáig előszedni a pénztárcából.
Tudom, hogy sokaknak jó az efféle kényelmi funkció, de számomra ezek használatának kihagyása egy plusz védelmi vonal. Inkább bepötyögöm naponta többször, de akkor sem jegyez meg semmi olyat, amit bárki felhasználhat. -
S1M0N
senior tag
válasz
F_Zolee #5289 üzenetére
Hát igen, főleg, hogy ez időszakosan történik, és igen sokakat érint ilyenkor ez.
Amúgy akinek feltörik az Origin/Steam/stb. fiókját, annak mennyire publikusak rajtuk az adatok? Gondolok itt a játékokra, Steam-nél meg a gift-ekre, kártyákra. Az én adataimat csak az ismerősök láthatják. Gondolom ilyenkor azért számít ez is, már csak, hogy megéri-e nekik a fáradtságot, hogy feltörjék az adott fiókot.
Nekem egyszer az SW:TOR fiókommal (ami egybe van az Originnel) próbálkoztak, de csak addig jutottak, hogy az email címemre jött egy üzenet, hogy én indítványoztam-e az elfelejtett jelszavas kérelmet. Természetesen nem, de a linkre sem kattintottam, ki tudja. De ez is már vagy 1-2 éve volt, azóta be van mindenhol kapcsolva az SMS értesítő. Remélem elég lesz...
kovsol
Na, ez remek hír, az EA Supportra panasz nem lehet! -
MK VII
veterán
válasz
F_Zolee #5199 üzenetére
Nos.. Rendszergazdai módban vagy anélkül, semmi beállítást nem rögzít az Origin... Tök mindegy mit állítok be neki az minden rendszer indításnál ugyan úgy elindul magától és ugyan úgy ott vannak a pipák ahonnan elvileg kivettem... Csak engem ti
sztel meg ezzel vagy másnak is ilyen?...
-
-
törölt tag
-
-
TheProb
veterán
válasz
F_Zolee #5148 üzenetére
Persze, csak ha már elkezdte csinálni a külföldi support akkor már nem hívom a magyarokat. De végre sikerült, a kis ratyi már át is írt mindent a fiókomban... Pedig nem is az volt a jelszavam, hogy "password"...
Supportos srác módosította a mail címem a régire, rá 30sec-re megint jött a levél, hogy vissza lett állítva a "lopós" címre..
De most végre jó, 2nd level authentication-t be is állítottam.
-
banhammer
veterán
válasz
F_Zolee #4865 üzenetére
Most hívom.
Azt mondja a support, hogy valami ukrán fazon törte fel az Originem.Most már meg van változtatva a jelszó, dupla lépcsős azonosítás van bekapcsolva.
A support szerint anno kiszivárogtak valahonnan emailcímek és jelszavak amikkel bepróbálkoztak mindenhol, mert ukrajnából, egyiptomból jöttek kérések.
A supportnak meg hatalmas köszönet innen.
Rendesen leizzadtam.Az ukrán embernek meg azt üzenen innen a fórumon keresztül, hogy: "REMÉLEM AZ ANYÁD SÍRJÁRA VETTÉL VOLNA VIRÁGOT A JÁTÉKAIM ÁRÁBÓL TE ALJAS KIS FÉREG!"
-
Kar07
tag
válasz
F_Zolee #4759 üzenetére
(#4759) F_Zolee és (#4758) killer095 és (#4757) Zamery
Kicsit elbeszéltetek egymás mellett: az 1. hozzászólásban nincs mit lenyitni, és nincs is benne a tel. szám.
killer095, a topik tetején lévő összefoglalót nyisd le, annak alján van az ügyfélszolgálatuk száma.
Én is ma hívtam őket, nagyon jó kedvű, segítőkész lányokkal beszéltem náluk
-
Thermaltake
tag
válasz
F_Zolee #4595 üzenetére
"Ha van mentés és a dokumentumokban tárolja akkor azt meg ki tudod menteni..."- akkor egyszerre ment a gépemre és a felhőbe is?
A gépemre nem lehet vissza állítani a mentési módod, hogy megkapjam látható adatként a save állományokat, aztán megint vissza állítani a felhőt. (így ki tudnám írni akár lemezre is, és később mégis felhőből olvastatnám be, de ha mégis beütne a krach akkor még ott lenne a saját fájlom. -
2csi
aktív tag
válasz
F_Zolee #4516 üzenetére
Elsore: Köszi!
Bocsi de nem ertem. Beirtam a kodot, de azt irta h nincs eleg hely a letolteshez es h valtoztassam meg. Nem tudtam, ezert letoroltem valamit. Megint irom be de azt irja h a kodot mar hasznaltak. Mar premiumoskent kezel a szervereknel. De a premium meg mindig nincs letoltve. Probaltam h ramegyek egy dlc szeróra, de kiirta h le kell hozza tolteni es ott volt h open in origin. Ramegyek es semmi. -
basaharc502
aktív tag
válasz
F_Zolee #4511 üzenetére
Sajna pont ez a bajom a steamnél, hogy sokszor van free weekend, de általában valami indie, kis címet dobnak be,10-ből 8 alkalommal kb. Sokszor ráadásul ugyan azokat pár hónapon belül (lásd pl: payday 2 vagy chivalry, amik amúgy is milliószor voltak leakciózva 50-80%-al, szóval aki akarta már megvette valszeg)
De persze bármilyen címnek örül az ember, amit kipróbálhat ingyen....de most az origin azért egyre magasabbra tolja azt a bizonyos lécet... -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
F_Zolee #2683 üzenetére
Mivel kódot vett, sajnos felejtős a dolog. Lehet hogy valaki megvette a dobozos verziót amiből a kódot vették ki, és mivel ő erre hibaüzenetet kap használatban lévő kódról, valószínűleg a support segítségével visszakapta.
Volt már rá példa sajnos, ezért veszélyes ilyen kódokat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged