- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
gameresboy
aktív tag
Hello!
Neki nincs olyan, hogy "View my profile" és "EA Account and Billing".
Neki csak "Application Settings" és "Sign Out" jelenik csak meg.Gondolom a kora miatt nincs lehetőség ezekre.
Valamivel még érdemes próbálkozni, vagy semmi esély a születési dátum módosítására?Üdv,
GBoy -
Speeedfire
félisten
Délután majd felkeresem őket. Délelőtt nem tudom.
Azért a steam kicsit biztonságosabb. Sajnos a rockstar fiókomat is felnyomták már egyszer az oroszok.
Mondjuk ott még kevesebb biztonásági beállítás van, mint itt az origin-en.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
[Prolixus]
addikt
Köszi a gyors válaszokat!
Azt írják 10 napon belül kapom vissza a pénzt. Reméltem, hogy ez csak extrém eset, de ezek szerint nem. persze az 1 hét nem 10 nap, de nem is 3 nap mondjuk. No mindegy, várni türelmesen...
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
guftabi96
addikt
Igen, nekem is.
Hogy lehet így elszabni valamit.
Eleve ezt az új felületet nem értem, szerintem bőven elég lett volna a régi elrendezést megtartani, és ráhúzni egy "flat skint", és akkor még jön ez is.
Most lépkedjek ki-meg be állandóan, amikor bebugol. Hát nagyon jó.#KeepFightingMichael
-
F_Zolee
veterán
-
HollyBoni
veterán
Kíváncsi vagyok hétfőig mit csinálnak a felhasználómmal.
Dobozos játékom nincs. BC2, BF3, BF4 van originen. Ezek közül a BC2 és BF3 kulcsot valami kereskedőtől vettem itt PH-n, számla nincs. BF4-et originen keresztül vettem, erről 1db email van, egy "Order Confirmation".
Ez elég lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
laceszgamer
addikt
Az az érdekes, mindig ilyen 70mb környéki patchek jönnek. Legalábbis én eddig mindig akkorákat láttam, vagy csak rosszul irja ki.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
siege5
aktív tag
Hmm másik gépen feltettem letöltöttem fel rá majdnem inden dlc ami ezen is volt és működik... fene sem érti, akkor marad ezen is a reinstall, és reménykedek nem az origin szívat engem.
Edit: ahogy fentebb látom erre kevés az esély, mert az orogin művészkedik másnál is
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
"Mondjuk a gépemre be is állítottam, hogy ne szekáljon állandóan, csak ha valaki máshonnan próbálkozna..."
Ilyet állítgatni kell? Nem találtam erre utaló beállítást, sőt írta is hogy:
"Biztonsági kódot küldünk neked, valahányszor egy fel nem ismert készülékről jelentkezel be."Szóval szvsz. alapértelmezetten így kellene működnie
read-only mode on the forum
-
pigster
senior tag
Köszi, de nem ez lesz a gond. Én is olvastam erről. Az én verzióm 1.05. Próbából telepítettem azért az 1,05 patcht, erre kiírt valami Error-t, miután a játékot indítanám, és persze el sem indul. Originben a játékon jobbegérrel "Javítás", aztán próbáltam "Frissítések kersése" vagy ilyesmi, semmi változás. Az egész játékot leszedtem és újra telepítettem, ugyanaz. A játék egyébként működik rendesen, meg a többi DLC is, de ezeket még a játékon belül sem hozza fel, az elérhető DLC-k között. Az Origin kliensben Dragon Age: Origins Ultimate Editionnek írja, a telepítés után viszont sima Dragon Age mappát hoz létre. Másnál láttam, hogy Dragon Age Ultimate Edition vagy hasonló mappába került, és volt ott még pár fájl, valami DAOU-akármi, ami nekem nincs is.
-
-
csaba951
veterán
Ez konkrétan nem igaz!
Dragon Age Origins (te írtad! ) valóban tartalmazza a magyar nyelvű változatot, ahogy az adatlapon szerepel.
A Age: Origins - Ultimate Edition viszont nem tartalmazza a magyar nyelvű változatot, annak ellenére, hogy az adatlapon szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
tom570
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat! Tehát ha bármi miatt elvesznének a már letöltött játékok akkor azokat újra tölthetném a regisztrált adataimmal. Nagyon jó! Tehát akkor érdemes az akciós játékokat megszerezni pl ME3 mert az már utána mindig a sajátom marad. Köszönöm még egyszer!
/Give them nothing! But take from them everything!/
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest