Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, az FHB utasítja el, mondta is az ügyintéző, hogy a pénzintézet védelmében hozták ezt a döntést, és nem mostanában, mert voltak korábban visszaélések, ezt mondjuk nem részletezte, hogy hogy, meg miért a Google és az EA felé... de ha a Steam sem ment volna, már tényleg elhúztam volna tőlük másik bankhoz. Ilyet még én sem láttam. Ráadásul engem mint ártatlan ügyfelet, a többi ártatlannal együtt is szankcionál. Most majd kíváncsi leszek, hogy más külföldi oldalaknál is van e gond. Azaz azok is le vannak tiltva a bank által?!
-
Youri
veterán
Ezzel a módszerrel, tehát akinek Sapphire kártyája van az hajrá, akkor szereztem egy kupont, amit nem tudtam érvényesíteni, most tudtam szerezni még egyet. Már mindkettő elment, ha majd lesz, újabb akció - akkor is és most is 500 kupont osztottak szét - akkor majd azt is itt elszórom
De akinek van Sapphire kártyája, az regeljen a Sapphire Select Club oldalán, és regelje be a kártyája serialját.
-
Zamery
senior tag
-
Zamery
senior tag
Én ugyanígy jártam a Plants vs. Zombies játékkal, amiről azt írta az EA honlap hogy ingyenes, az Originen keresztül letölthető. Hát nem az, mert az elején azt írja hogy csak próbaverzió. Eleinte installálni sem tudtam, valami miatt nem akart felmenni, most meg hogy sikerült, és nem kell, nem tudom eltávolítani...
-
BalaNce87
addikt
Én digitalt választottam anno, ami tartalmazza a vietnamot is, persze kulcsot nem kapsz hozzá. Én kb másfél hete szedtem le bc2-t, leszedett mindent egybe, nem kellett updatelni, viszont az updatert el sem tudom indítani, valami hibát ír. A sebességgel se volt probléma, max-al jött, összeségébe gyorsabb volt mintha lemezről akartam volna telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest