- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, az FHB utasítja el, mondta is az ügyintéző, hogy a pénzintézet védelmében hozták ezt a döntést, és nem mostanában, mert voltak korábban visszaélések, ezt mondjuk nem részletezte, hogy hogy, meg miért a Google és az EA felé... de ha a Steam sem ment volna, már tényleg elhúztam volna tőlük másik bankhoz. Ilyet még én sem láttam. Ráadásul engem mint ártatlan ügyfelet, a többi ártatlannal együtt is szankcionál. Most majd kíváncsi leszek, hogy más külföldi oldalaknál is van e gond. Azaz azok is le vannak tiltva a bank által?!
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
Ezzel a módszerrel, tehát akinek Sapphire kártyája van az hajrá, akkor szereztem egy kupont, amit nem tudtam érvényesíteni, most tudtam szerezni még egyet. Már mindkettő elment, ha majd lesz, újabb akció - akkor is és most is 500 kupont osztottak szét - akkor majd azt is itt elszórom De akinek van Sapphire kártyája, az regeljen a Sapphire Select Club oldalán, és regelje be a kártyája serialját.
RTX ON
-
Zamery
senior tag
Hello!
Ha jól olvasom a különböző információk az interneten, akkor csak a support segítségével lehet játékot eltávolítani az Origin-ből.
De nekem sikerült eltávolítanom a BF3 beta ikonját ezzel a megoldással: [link]. Csak ezt kell kitalálnod melyik a Sims3 kódja!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Zamery
senior tag
Én ugyanígy jártam a Plants vs. Zombies játékkal, amiről azt írta az EA honlap hogy ingyenes, az Originen keresztül letölthető. Hát nem az, mert az elején azt írja hogy csak próbaverzió. Eleinte installálni sem tudtam, valami miatt nem akart felmenni, most meg hogy sikerült, és nem kell, nem tudom eltávolítani...
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
BalaNce87
addikt
Én digitalt választottam anno, ami tartalmazza a vietnamot is, persze kulcsot nem kapsz hozzá. Én kb másfél hete szedtem le bc2-t, leszedett mindent egybe, nem kellett updatelni, viszont az updatert el sem tudom indítani, valami hibát ír. A sebességgel se volt probléma, max-al jött, összeségébe gyorsabb volt mintha lemezről akartam volna telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest