- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devilstudio
tag
válasz
NyMRooD #6100 üzenetére
Feltettem! De nem szinkronizálja!
Ezt igazán beletehetnék mert rengeteg embert kímélnének meg felesleges köröktől.
De lehet hogy mag van az oka is. Mert ha hozzákötik egy emailhez akkor ha megszerzik az email jelszó párost ezeket a kódokat is megszerzik.De lehet hogy nem csak logikusan gondolkodva így látom.
Ezért vannak a biztonsági kódok. -
törölt tag
válasz
NyMRooD #6011 üzenetére
Sőt most lecseréltem az eddigi 12 karakteres jelszavamat is maximális hosszúságú - szintén generáltra - és megadok egy második email címet is ami nem GMAIL-es hanem Outlook - mert ugye olyan is volt, hogy gmail-nél volt biztonsági probléma. Csak az a lényeg, hogy különböző legyen, meg globális.
-
Vidual001
tag
válasz
NyMRooD #5331 üzenetére
Rendben, köszönöm neked és csaba951-nek a válaszokat!
A DvD-s telepítésnél odakell figyelnem valamire majd, vagy semmi extra, lépéskövetés, megadom hová telepítse, kód beírva, kész?
Van egyébként (nem feltétlen PH-n) Dragon Age fórum? Ahol le vannak írva az információk magyarul?
Olyanra gondolok, hogy mi történt az első-második részben, melyik szereplőről mit érdemes tudni, küldetések leírása, diplomáciai tippek, hasznos tippek ha 100%-ig végig szeretném vinni.
Esetleg honosításról van infó? -
ottesz
aktív tag
válasz
NyMRooD #5312 üzenetére
Na meg van a kis "genyó" aki ellopta a regisztrációmat!!Origin Neve: yumg535JHCcqce
Onnan van meg hogy csináltam egy újat és amikor fel akartam venni a saját magamat(régi nevemet BF4-ben)huntiti_HUN -t akkor ezt a nevet dobta ki akihez mostmár tartozik a saját nevem.És még az avataromat sem változtatta meg......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest