- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
-
Cs1csó
titán
-
csaba951
veterán
válasz
#41133696 #5000 üzenetére
Próba - szerencse!
EA De-Authorization Management Tool -
regener
veterán
válasz
#41133696 #4784 üzenetére
Bármelyik böngészőbe berakod könyvjelzőbe és onnan csatlakozol a szerverekre.
Így belépve is marad, mert amúgy az Origin léptetne be minden indításkor. -
S1M0N
senior tag
-
zolee1988
tag
-
Agyzuzo
addikt
válasz
#41133696 #2968 üzenetére
Azt még mindig nem értem, hogy a screenshotokat minek teszed be mindig mikor épp letöltöd a játékot, de biztos van rá valami ok...
Szerintem is jól sikerült darab, indokolatlanul lehúzták... Lehet nem fogja újradefiniálni a MOHA szériát, de szerintem abszolút vállalható volt a Single kampány, egyszer sem unatkoztam azalatt a 6-7 óra alatt, amíg tartott.
Nekem jobban tetszett mint mondjuk a Modern Warfare 3...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
#41133696 #2361 üzenetére
Már a Win7 sem egy statikus rendszer, ezért írtam hogy formális az SP1 itt is.
A Win8 esetében én biztos nem az SP1-re fogok várni, hanem arra, hogy egyszer megszokjam annak a gondolatát, hogy elindul a jó öreg Win felület egy másik irányba - ez még eddig nem sikerült.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
#41133696 #1936 üzenetére
Én is valahogy így külöm.
SSD rendszer + egy 1,5 teráson terpeszkedik Ő Originsága és Ő Steam-sége, de én nem backupolok DVD-re is, hanem csak fogom és a Steam mappa csúszik át szépen egy külső vinyóra (STORY station). Szerencsére a Steam kulturált, pont most volt reinstallom, indítottam egy Steam.exe-t és seperc alatt mindent szépen beállított újra (+ játékok mentéseit visszaállítottam egy külön progival).
-
Agyzuzo
addikt
-
had423
aktív tag
válasz
#41133696 #1801 üzenetére
Na! megjött az unlock code e-mailben.
Azt meg már csak be kéne olvastatni a termékkód beolvasásánál. Aztán
"Hiba történt kérésed feldolgozása során. Kérjük, próbálkozz újra később!" Ezután meg "a munkamenet időkorlátja lejárt".
Itt már tuti, hogy a rossz kisugárzásommal van a baj, úgyhogy megpróbálom estefele.
Köszi a válaszokat -
Mustármag
őstag
válasz
#41133696 #1770 üzenetére
Ugyan úgy csináltam mint a B: BC2 és a Vietnam esetében, és az zökkenő mentes volt.
Probléma megoldódott.
Amikor írtam még semmi, elmentem zuhanyozni, vissza jöttem le ellenőriztem a játék adatoknál hogy van e változás, és megjelent hogy letölthetem a DLC-t.A lényeg hogy megoldódott
-
csaba951
veterán
válasz
#41133696 #1616 üzenetére
Nemrég volt az Amazon USA-n 20 USD-ért Fifa 2012+Fifa Manager 2012.
Plusz még pár régebbi Fifához is kaptál kulcsot (további pénz befizetése nélkül), ha kértél.Egyébként megérti az árát mind a Fifa 12, mind a Fifa Manager 12. Mindkettőben van számos tényleges újdonság a 11-es verziókhoz képest, nem csak a játékosadatbázist frissítették.
-
cskamacska
addikt
válasz
#41133696 #1551 üzenetére
Ehe, a Saboteur az egyik a kóddal regisztrálhatók közül, és te kapásból a supporthoz küldöd kuncsorogni?
Itt kell: https://activate.ea.com/applyentitlement.do?locale=hu_HUÉs itt lehet beszerezni most 5 dollárért: http://www.amazon.com/Electronic-Arts-40490The-Saboteur-Download/dp/B004BA5EOC/
-
Youri
veterán
válasz
#41133696 #1493 üzenetére
EA-nek a pénz nem kérdés. Túl sok barinstorming sem kell az ilyen dolgok kitalálásához, mert ismert a példa. Az alapvető, szükséges, és elengedhetetlen funkciók implementálását követően neki lehetett volna látni az egyedi funkciók kialakításához, ami persze nem történt meg. Az, hogy a store ne legyen olyan igénytelen, amilyen, nem kellene szerintem nagyon nagyot innoválni. Licenc? Egy ilyen cég megteheti, hogy a szükséges licencek nélkül vág bele valamibe? Vagy komolyan azt gondolták, hogy ezeknek a hiánya senkinek nem tűnik fel?
-
Youri
veterán
válasz
#41133696 #1491 üzenetére
Nem is hasonlítom az EADM-et a Steamhez, de az Origin készítésekor láthattak már egyet s mást arról, hogy a Valve mit csinál. Ehhez képest még mindig rengeteg alapvető funkció hiányzik, kezdve a telepítés kijavítása funkcióval, vagy a gyökér aktivációs limit kiirtása, és még sok más. Nem is FPS dzámlálót, vagy screenshot managert várok, bár jó lenne, hanem azt, hogy ha megsérül valamelyik telepítésem, ami nem natívan origines, ne kelljen letöltenem cakklipakli az egészet újra. De oldalakat irkálhatnék ide, amit nem akarok, elég annyi, hogy a fapados jelző, nagyon távol áll az igazságtól. Ez konkrétan közel ugyanaz, mint az EADM, de próbálják másnak beállítani
-
csaba951
veterán
-
djculture
félisten
válasz
#41133696 #1470 üzenetére
Favicc most elfogadta de kiirta ezt:
This screen name already existsElectronic Arts Classic Screen Name Persona Selection
Select an Electronic Arts Classic Screen Name Persona from the list below to associate your product code to or provide the details for a new one.
NOTE: If you are activating a game that requires a base game to play (example: booster pack, expansion pack, stuff pack, etc.), you must select an existing Electronic Arts Classic Screen Name Persona that has already played the base game.
Utána hirtelen következő probálkozáskor rájött hogy létezik ez a sreen name ami az enyém 2008 óta..
Ekkora bugos nyavaját én még nem láttam, de mindegy nagy nehezen fél nap melóval sikerültOriginen persze nincs berakva de már nem érdekel legalább letakarithatom a fenébe az origint.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1411 üzenetére
Ha már szóba hozódott a Batman új része Originen 25 €
Impulse-on pedig
http://impulsedriven.com/batmanac
per pill: 5 557,09 Ft
-
-
Norwich
tag
válasz
#41133696 #1356 üzenetére
És ez az Origin kliens amit képen linkeltem nem fogja behozni azt ahova bekéne írni?
Mert 2 mp-ig tölt forog a kis karika és semmi .. de oda még be se tudtam írni me bese hoz semmitEzt a segítséget kaptam hozzá:
1. Látogass el ide: http://store.origin.com/ Jobb felül van egy "Download Origin" gomb, erre nyomj rá és töltsd le a klienst.
2. Ezek után telepítsd, majd regisztrálj be egy felhasználói fiókot rá (ha még nincs).
3. Ha mindez kész, indítsd el, és a programon belül jobb felül lesz egy kis kérdőjel, mellette egy fogaskerék gomb (beállítások), erre kattints, a legördülő menüben pedig a Termékkód aktiválása pontra.
4. Ide illeszd be a kódot, érvényesítsd, ő aktiválja a játékot, és el is kezdi letölteni, majd feltelepíti. Aztán már csak játszanod kell vele.De már a 3. pontnál elakadtam h szarakodik a kliens
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PC Game Pass
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- Apple MacBook
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest