Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azon filóztam múltkor, hogy nálunk mi lehet az oka - azon túl, hogy kis ország vagyunk - annak, hogy ugyanannyi a játékok ára mint a gazdagabb nyugati országokban, miközben Ukrajnában töredéke.
Arra jutottam, hogy szerintem az EU. Mivel 2004-ben léptünk be az EU-ba, és a Steam is abban az évben indult, az Origin meg még jó sokáig nem is létezett, így nem lehet kizárni ezt az opciót. Más lenne a helyzet, ha mondjuk 2010-ben léptünk volna be. Ha 1/4 vagy 1/5 áron adná akció nélkül a játékokat az Origin sokkal többen megvennék idehaza is. Ha nem érné meg olcsón adni, akkor az ukránoknak sem adná. Ráadásul mennél többet ad el, annál jobb a statisztika, meg a szerverek is annál inkább tele vannak élettel.
Gondolom van valami EU-s szabályozás ami nem engedi.
A másik dolog a nyelv. A kliensnél már már érthetetlen ez a döntés. A játékoknál meg http://magyaritasok.hu/ a közösség is megcsinálná (meg meg is csinálja). Kedvencem amikor a cseh nyelv az megvan hivatalosan, bezzeg a magyar az nincs

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest