Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
BasketWink
tag
válasz
Wolverine #5269 üzenetére
alapból angolon van
de a gond az volt hogy a ticketnek rossz dolgokat állítottam be és úgy gondolta elég ha levelezek nem ajánlotta fel a chatet. átállítottam missing contentre egyből chat-re dobott és meg is van az accountom és a játékok is
(és ehhez csak pár serialt kellett elő ásnom majd emailben kapott kódot bemásolni jelszót váltani stb...)
-
-
válasz
Wolverine #4259 üzenetére
Kiegészítő alatt az Awakening-et (Eszmélés) érted? De igen, azt is kiadták dobozosan magyar felirattal. A többi DLC-t viszont már nem. Úgyhogy külön-külön megvannak, csak ha Ultimate-t vesz az ember, akkor nem lesz magyar nyelve.
Viszont van az Ultimate magyarításhoz komplett csomag (béta, ez kb. 99% készültséget jelent, néhány elcsúszott szöveg meg elütés maradhatott csak benne). Letölthető: SG.hu magyarítások, TBTIgen, sajnos az Originen tévesen szerepel az Ultimate-nél is a magyar nyelv.
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Wolverine #3567 üzenetére
Sosem értettem, hogy mihez kezdenek ezek bármiféle adattal... Csak a crash log lehet hasznos, meg ami hozzá kell, azaz a konfig és a driververziók. Akkor miért írják bele az EULA-ba, hogy bármit megnézhetnek? Ami pedig rendszergazdai jogok nélkül kicsit nehézkes egy alkalmazástól.
-
Hunork
veterán
válasz
Wolverine #2021 üzenetére
Hm.
Nem indult automatikusan SOHA az Origin. (a Steam se)
Nem tudom, mit kellett volna beállítani, csak a játék esetén használtuk, nyilván.
Most ilyenkor mi a helyzet? Mi a teendő? Mi lesz a játékaimmal? (és a megszerzett pontokkal...stb) Mindegyik dobozos, itt van előttem...40k volt az áruk.... -
Sn[4k3]
senior tag
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Wolverine #1338 üzenetére
Ha arragondolsz
néha még nagy és agyonszűrt oldalakról is lehet kapni vmit
Malware írtót fogok keresni...vmi jót...amúgy a mai világban úgy néz ki a történet ,hogy Anti multi defrag+win7 util..firewall..anti virus ,anti malware...stb stb
Melóból kapcs az a pár holmi ami van az supportos kacat
Frissítek:
Ha már itt tartunk az Origin egyéni avataros megoldása milyen?
-
cskamacska
addikt
válasz
Wolverine #1142 üzenetére
De ehhez miért kell support? Nem az lenne nekik is a jó, hogy minél több ember használja az Origint, amelyek közül egyre többen vásárolnának is rajta? Szvsz az lenne a minimum, hogy amely EA játékot meg lehet venni Originen, annak a dobozos változatát be is lehessen regisztrálni.
Nem veszi teljesen komolyan azt a digitális dolgot az EA, szegény Origin kliens is egy az egyben EA Download Manager, 1,5 év alatt szinte nem fejlesztettek rajta semmit, és a boltjuk is ugyanakkora hulladék, mint amikor először kapcsolatba kerültem vele.
Szó se róla, még mindig jobb, mintha az Amazon klienstől, vagy valami Digital River izétől függnének az EA játékaim, de a Gamersgate puritán praktikussága, vagy a Steam mindent bele használhatóságától azért még erősen messze van.
/heti Origin kiborulás offnapi meglepő de nem mulatságos: Most nézem, az Origin Store is Digital River kreálmány.. rotflol
-
Vistaboy
veterán
-
Zamery
senior tag
válasz
Wolverine #107 üzenetére
#107: Igen olvastam erről, bár konkrét listát nem találtam. A fórumokon írták hogy a Crysis 1, meg a Warhead sem regisztrálható, így azt meg sem próbáltam.
#108. Igen, tudom. Mondjuk ha nincs is lista, csinálhatnánk mi egyet, hogy mit lehet, és mit nem lehet regisztrálni. És akkor talán kicsit egyszerűbb lenne a történet. Esetleg az első hozzászólásba is beleírhatnánk, és akkor nem kellene keresgetni.
#109: A játékok:
BFBC2 Digital Deluxe edition, ez Steam-es, de most éppen 2 gigát frissít, úgyhogy nem tudom megnézni mi volt a hiba.
De az EA accountomban szerepel, viszont az Origin-ben a "Saját játékok" menü alatt nem.
Dead Space 1 ez dobozos verzió, és meg is találja, ad is egy listát hogy melyik verziót akarom választani, nyelvek szerint lebontva. Kiválasztom az enyémet, és ezt kapom:
The Saboteur dobozos, ezt valószínűleg nem lehet regisztrálni, legalábbis most egy angol nyelvű fórumon azt olvastam hogy másnak sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest