-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
BasketWink
tag
válasz Wolverine #5269 üzenetére
alapból angolon van de a gond az volt hogy a ticketnek rossz dolgokat állítottam be és úgy gondolta elég ha levelezek nem ajánlotta fel a chatet. átállítottam missing contentre egyből chat-re dobott és meg is van az accountom és a játékok is (és ehhez csak pár serialt kellett elő ásnom majd emailben kapott kódot bemásolni jelszót váltani stb...)
-
-
addikt
válasz Wolverine #4259 üzenetére
Kiegészítő alatt az Awakening-et (Eszmélés) érted? De igen, azt is kiadták dobozosan magyar felirattal. A többi DLC-t viszont már nem. Úgyhogy külön-külön megvannak, csak ha Ultimate-t vesz az ember, akkor nem lesz magyar nyelve.
Viszont van az Ultimate magyarításhoz komplett csomag (béta, ez kb. 99% készültséget jelent, néhány elcsúszott szöveg meg elütés maradhatott csak benne). Letölthető: SG.hu magyarítások, TBTIgen, sajnos az Originen tévesen szerepel az Ultimate-nél is a magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
félisten
-
VoidXs
nagyúr
válasz Wolverine #3567 üzenetére
Sosem értettem, hogy mihez kezdenek ezek bármiféle adattal... Csak a crash log lehet hasznos, meg ami hozzá kell, azaz a konfig és a driververziók. Akkor miért írják bele az EULA-ba, hogy bármit megnézhetnek? Ami pedig rendszergazdai jogok nélkül kicsit nehézkes egy alkalmazástól.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Wolverine #3496 üzenetére
Tudom, viszont nem tudok rájönni miért csinálja. Windows 7, 8.1, tökmindegy milyen rendszer, szinte minden indításkor.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
addikt
válasz Wolverine #2786 üzenetére
ezt szerintem elszámoltad.
most vagy már 15-től vagy majd 16-tól lehet hívni őket (aszerint, hogy hogyan értette az EST-t [azaz szó szerint vagy csak az időzónát akarta írni, ahol a legtöbb helyen már EDT van])It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Wolverine #2441 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket, valamelyik este megpróbálok beszélni velük. Érdekes, hogy már egy ilyen kis dolog miatt is külföldre kell "menni", mert itthon nem tudnak megcsinálni semmit.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Hunork
veterán
válasz Wolverine #2021 üzenetére
Hm.
Nem indult automatikusan SOHA az Origin. (a Steam se)
Nem tudom, mit kellett volna beállítani, csak a játék esetén használtuk, nyilván.
Most ilyenkor mi a helyzet? Mi a teendő? Mi lesz a játékaimmal? (és a megszerzett pontokkal...stb) Mindegyik dobozos, itt van előttem...40k volt az áruk....[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Wolverine #1365 üzenetére
Bingo. Ne tudd meg, milyen ideges lettem amikor megtudtam Még jó, hogy 100% tulajdonrészem van a gépemben és még a szobámnak is van kulcsa, mert így el tudom tiltani... mókoljon apám meg anyám gépével, de nekem ne jöjjön a szoftverrendőrség vagy mit tudom én.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz Wolverine #1338 üzenetére
Ha arragondolsz néha még nagy és agyonszűrt oldalakról is lehet kapni vmit
Malware írtót fogok keresni...vmi jót ...amúgy a mai világban úgy néz ki a történet ,hogy Anti multi defrag+win7 util..firewall..anti virus ,anti malware...stb stbMelóból kapcs az a pár holmi ami van az supportos kacat
Frissítek:
Ha már itt tartunk az Origin egyéni avataros megoldása milyen?
[ Szerkesztve ]
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
cskamacska
addikt
válasz Wolverine #1142 üzenetére
De ehhez miért kell support? Nem az lenne nekik is a jó, hogy minél több ember használja az Origint, amelyek közül egyre többen vásárolnának is rajta? Szvsz az lenne a minimum, hogy amely EA játékot meg lehet venni Originen, annak a dobozos változatát be is lehessen regisztrálni.
Nem veszi teljesen komolyan azt a digitális dolgot az EA, szegény Origin kliens is egy az egyben EA Download Manager, 1,5 év alatt szinte nem fejlesztettek rajta semmit, és a boltjuk is ugyanakkora hulladék, mint amikor először kapcsolatba kerültem vele.
Szó se róla, még mindig jobb, mintha az Amazon klienstől, vagy valami Digital River izétől függnének az EA játékaim, de a Gamersgate puritán praktikussága, vagy a Steam mindent bele használhatóságától azért még erősen messze van.
/heti Origin kiborulás offnapi meglepő de nem mulatságos: Most nézem, az Origin Store is Digital River kreálmány.. rotflol
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Wolverine #777 üzenetére
Ezek lennének: Battlefield 2 Deluxe, Need for Speed: Carbon, Warhammer Online (bár már régóta nem fizetem és csak nem teszik Play4Freevé), SPORE, Battleforge
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
HS 2142
őstag
válasz Wolverine #323 üzenetére
Most hogy mondod megnéztem a leveleimet és a spam résznél volt egy PopCap hírlevél. Csak fura volt, hogy az EA ennyire kivár, ha már nem kevés pénzért felvásárolta a céget.
(#324) ollie: A rendelési számmal nem lehet igazolni?
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Vistaboy
veterán
válasz Wolverine #203 üzenetére
Oké, értem, sikerült felfognom...
Viszont akkor miért van az, hogy eddig lazán elfogadta az ékezetes karaktereket, most meg nem akarja? A Mass Effect 3-at egyébként angolul is megveszem, szóval nálam ez nem lesz perdöntő, hogy nem adják ki magyar felirattal.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Zamery
senior tag
válasz Wolverine #107 üzenetére
#107: Igen olvastam erről, bár konkrét listát nem találtam. A fórumokon írták hogy a Crysis 1, meg a Warhead sem regisztrálható, így azt meg sem próbáltam.
#108. Igen, tudom. Mondjuk ha nincs is lista, csinálhatnánk mi egyet, hogy mit lehet, és mit nem lehet regisztrálni. És akkor talán kicsit egyszerűbb lenne a történet. Esetleg az első hozzászólásba is beleírhatnánk, és akkor nem kellene keresgetni.
#109: A játékok:
BFBC2 Digital Deluxe edition, ez Steam-es, de most éppen 2 gigát frissít, úgyhogy nem tudom megnézni mi volt a hiba. De az EA accountomban szerepel, viszont az Origin-ben a "Saját játékok" menü alatt nem.
Dead Space 1 ez dobozos verzió, és meg is találja, ad is egy listát hogy melyik verziót akarom választani, nyelvek szerint lebontva. Kiválasztom az enyémet, és ezt kapom:
The Saboteur dobozos, ezt valószínűleg nem lehet regisztrálni, legalábbis most egy angol nyelvű fórumon azt olvastam hogy másnak sem ment.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest