Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Igaz, igaz!
Sajna, a Crysis 2 kilőve...de tényleg kevés a 3-ban a játékos. Hálóban nagyobb értelme van. Viszont nálam a single tökéletesen megy, nem volt gond vele sosem. 
RaZroX: a multi meg úgy képzeld el, mint anno a DNF megjelenése után fél évvel. Egy sráccal kergetőztem rendszerint, és mindig csak vele.

-
-
SRII
őstag
válasz
szami777
üzenetére
köszönöm segítséged.
nálam ez van [link]itt nincs eltávolítás
-
válasz
szami777
üzenetére
Próbáld ki azt hogy törlöd a steam-es telepítést.
Aztán originben megpróbálod beaktiválni a kódját, és originről telepíteni.

Steam fórumot nem nézted?
Ilyet is írnak:
"First, uninstall your PhysX and instal the one who came with the game. After this, go to installation folder of Shift 2 Unleashed and change name of "shift2u" to "shift2", then run it as administrator. The game will works."
Szóval ez szerint lehet physx probléma is, lehet admin jogi probléma is és lehet átnevezés probléma is.

Mondjuk nem tudom m köze ennek az cd kulcs problémához, de manapság már minden lehet.
Tényleg lehet valami admin probléma mondjuk. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Na, bejelentkeztem egy live chatre a supporttal. Az Originen a cachet törölni kellett, és már működik is. Nagyon segítőkész volt a chates, barátságos, gyors. Úgyhogy le a kalappal, akinek bármi gondja van valamivel, én is csak ajánlani tudom őket. Megéri kivárni azt az időt amíg kapcsolnak mert biztos hogy összehozzátok a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Posta, csomagküldés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest