Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Igaz, igaz!
Sajna, a Crysis 2 kilőve...de tényleg kevés a 3-ban a játékos. Hálóban nagyobb értelme van. Viszont nálam a single tökéletesen megy, nem volt gond vele sosem. 
RaZroX: a multi meg úgy képzeld el, mint anno a DNF megjelenése után fél évvel. Egy sráccal kergetőztem rendszerint, és mindig csak vele.

-
-
SRII
őstag
válasz
szami777
üzenetére
köszönöm segítséged.
nálam ez van [link]itt nincs eltávolítás
-
válasz
szami777
üzenetére
Próbáld ki azt hogy törlöd a steam-es telepítést.
Aztán originben megpróbálod beaktiválni a kódját, és originről telepíteni.

Steam fórumot nem nézted?
Ilyet is írnak:
"First, uninstall your PhysX and instal the one who came with the game. After this, go to installation folder of Shift 2 Unleashed and change name of "shift2u" to "shift2", then run it as administrator. The game will works."
Szóval ez szerint lehet physx probléma is, lehet admin jogi probléma is és lehet átnevezés probléma is.

Mondjuk nem tudom m köze ennek az cd kulcs problémához, de manapság már minden lehet.
Tényleg lehet valami admin probléma mondjuk. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Na, bejelentkeztem egy live chatre a supporttal. Az Originen a cachet törölni kellett, és már működik is. Nagyon segítőkész volt a chates, barátságos, gyors. Úgyhogy le a kalappal, akinek bármi gondja van valamivel, én is csak ajánlani tudom őket. Megéri kivárni azt az időt amíg kapcsolnak mert biztos hogy összehozzátok a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PLC programozás
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest