Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Igaz, igaz!
Sajna, a Crysis 2 kilőve...de tényleg kevés a 3-ban a játékos. Hálóban nagyobb értelme van. Viszont nálam a single tökéletesen megy, nem volt gond vele sosem. 
RaZroX: a multi meg úgy képzeld el, mint anno a DNF megjelenése után fél évvel. Egy sráccal kergetőztem rendszerint, és mindig csak vele.

-
-
SRII
őstag
válasz
szami777
üzenetére
köszönöm segítséged.
nálam ez van [link]itt nincs eltávolítás
-
válasz
szami777
üzenetére
Próbáld ki azt hogy törlöd a steam-es telepítést.
Aztán originben megpróbálod beaktiválni a kódját, és originről telepíteni.

Steam fórumot nem nézted?
Ilyet is írnak:
"First, uninstall your PhysX and instal the one who came with the game. After this, go to installation folder of Shift 2 Unleashed and change name of "shift2u" to "shift2", then run it as administrator. The game will works."
Szóval ez szerint lehet physx probléma is, lehet admin jogi probléma is és lehet átnevezés probléma is.

Mondjuk nem tudom m köze ennek az cd kulcs problémához, de manapság már minden lehet.
Tényleg lehet valami admin probléma mondjuk. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Na, bejelentkeztem egy live chatre a supporttal. Az Originen a cachet törölni kellett, és már működik is. Nagyon segítőkész volt a chates, barátságos, gyors. Úgyhogy le a kalappal, akinek bármi gondja van valamivel, én is csak ajánlani tudom őket. Megéri kivárni azt az időt amíg kapcsolnak mert biztos hogy összehozzátok a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest