- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok, elég komoly origin problémával találkoztam.
Újraraktam a gépemet és a fifa15-t indítanám, amikor is szinkronizálás 88%-nál origin ablak előurgrik, hogy kritikus hibát észlel ezért összeomlik. Onnantól nem enged szinkronizálni, vagyis szinkronizál, de nincs mit és miután belépett a játékba el vannak veszve a mentéseim. Elveszett a profilom, köztük a legfájóbb az online pro clubbom, 300 meccset és több tucat órát beleöltem és eltűnt. Origin könytárba fifa 15 felhőtárolásra azt írja, hogy 0kb van használva felhőmentésre.
Barátom gépén megnéztük az én fiókomat, nála is összeomlott 88%nál és semmi mentésem nincsen meg.
Support tud nekem ebben segíteni? Ez az egyetlen játék amivel játszok, azon belül is az egyetlen játékmód, az egész online profilom elúszott, a szintem megvan még, tehát az nem veszett el, de nincs értelme így játszani vele
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest