Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Helló!
Olyan kérdésem lenne behülyült a win 7 jó 5+ év után így format lesz, de előtte szeretném menteni a gyorshívókat vagy miket amik ott vannak a kis "csempékben" egyből elől. Könyvjelzőnek nem mentettem el őket mert mondom minek ott vannak mindíg, ez a újratelepít nem szokot a napirendemen lenni.
Remélem az a neve gyorshívó legalább is.
Hol tárolja azokat milyen file ban a neveit melyik milyen címen érhető el? Van rengeteg amiket szoktam látogatni közülük és nem akarom hogy elveszenek + a jelszókat hogyan tudnám menteni az évek alatt sokat elfelejtettem már még jó, hogy elmentettem őket ott annó így kellenének azok is. 49.0.2725.47 versiom van. Szóval ezt a két dolgot hogyan tudnám menteni? Nagyon megköszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest