- One mobilszolgáltatások
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Helló!
Olyan kérdésem lenne behülyült a win 7 jó 5+ év után így format lesz, de előtte szeretném menteni a gyorshívókat vagy miket amik ott vannak a kis "csempékben" egyből elől. Könyvjelzőnek nem mentettem el őket mert mondom minek ott vannak mindíg, ez a újratelepít nem szokot a napirendemen lenni. Remélem az a neve gyorshívó legalább is. Hol tárolja azokat milyen file ban a neveit melyik milyen címen érhető el? Van rengeteg amiket szoktam látogatni közülük és nem akarom hogy elveszenek + a jelszókat hogyan tudnám menteni az évek alatt sokat elfelejtettem már még jó, hogy elmentettem őket ott annó így kellenének azok is. 49.0.2725.47 versiom van. Szóval ezt a két dolgot hogyan tudnám menteni? Nagyon megköszönöm előre is a segítséget.
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest