Hirdetés
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
GPS el mértem az egyik nyári felnim R15 /195/50 .. GPS elm értem 100 nál pontos... 200 nál 1 -2 Km/h órát táved az óra szal pontos.. Kunmadarason lessz meg Mezőkövesden hivatalos 400 méter.. és ott lessz biztos ADAT .amit itt közzé is teszek ..
mezőkövesden a Rajtot.. szinte mindég elbasztam életemben először rajtoltam .
3500 RMP... lámpa zöld és kuplung kivág és PAdló .. és egyhelybe tötyörésztem ..nem mondva csesztem ell az értékes tizedeket.. a 2 esbe váltás is szar volt... mert szabályzásnál húztam le 2 be... ott megint elrontotottam majdnem 7000 nél váltottam a 6000 helyett ... nemrég csináltam pár póba elindulást kint a Reptéren .. 2800 RMP kuplung finoman enged fel .és mikor megtapad óvatossan nyomom le a Gázt és ahogy tudom 1 es ből 5500 nél rakom 2 esbe és húz egyből .. onnan meg 6000 nék váltok 3 asba.. utána 6300 nál 4 be.. ... és rendgeteget tudok igy javitani az időmön a LEIRTAK hoz képest... + legközelebb nem Barum gumival rajtolok hanem próbálok szerezni Slicket.
és felmelegitem mint az állat és akkor a Slickel és a sperdigivel remélhetőleg sokkal jobb lesz a rajtom mint amit kövesden Műveltem ! üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Messze nyolcezer fölött!
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest