- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
2001-es Astra G - Z18XE automata kombi
Mi az ajánlott motor olaj? 230ekm van benne óra szerint.
Eredetileg nem tudom mi volt benne, amikor hozzám került alig volt benne olaj az is fekete és pár hétig úgy jártam vele sajnos.
Szerelő cserélte szűrővel együtt Elf Evolution 700 Sti 10w40-est amitől észrevehetően halkabb lett, nem eszi, bár a benne lévőt sem ette, nivó 3/4 értékig ment le 3000km alatt, fogyasztás csökkent 8.2-ről 7.5-re.
De gondolom hogy nem optimális neki ez az olaj fajta. Csak ugye én rábíztam a szerelőre de olvasgatom itt hogy 5w30 kellene?
Kérdezném mi az ami ajánlott, nem túl drága? Év vége felé cserélném még ~10ekm előtt, havi 1ekm megyek átlag
(váltóolaj is cserélve lett, az biztos stimmel unixos katalógus szerint kompatibilis, asszem azt 60e-ként kell talán?)
(lambda szonda rossz még az cserélve lesz ha megérkezik, jó lenne 7-re levinni a fogyasztást, 20% város, 80% országút, omw-nél tankolok, nyugger módon vezetek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest