Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Hali!
Sikeres volt az akkumulátor csere, bár mondjuk úgy, hogy szintet léptem. Itt az akkumulátor tetejére rakják a biztosítékok egy részét, aminek a leszedéséhez elő kellett kapni a szerelős könyvemet
(ui astra j-hez van szerelős könyvem, akit érdekel)Volt egy pillanat (30 perc), amikor nagyon izgultam, mert az autóban minden karácsonyfa izzóként jelzett vissza, hogy éppen nem működik és persze be sem indult. No ennek előidézéséhez a megjelölt csavart ki kell kicsit csavarni, pont hogy ne érintkezzen mindig megfelelően ez remeklehetőség barátok megviccelésére, akik persze elég hamar eljuthatnak a b@sszus állapotba.
[kép]
Továbbá a nyíllal megjelölt részen tartózkodik a hűtővíz egy része a tartályon kívül (ott már életlen a kép, de pont az illesztés "teli" van vízzel), itt mi a bánat történt?!
Nem tudtam tovább investigálni (az autó nem indulása mondjuk úgy, hogy kimaxolt), de van erre tipp, hogy mitől lehet ott víz? Megrepedt a tartály? Csövet nem láttam felette..
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(ui astra j-hez van szerelős könyvem, akit érdekel)