- One mobilszolgáltatások
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Anno a tanuló autó amin toltam az volt gázos 1.3-as Swift Sedan. Azt ugye nem lehetett úgy kipróbálni.
Menni ment, de semmi extra. Meg volt még egy 2106 Lada, amiben az volt. 
Nekem ugye jelenleg X17DTL motor van az Astra-ban. 1.7 Td. Karcsú, de ez van.
Barátomnak 2.5 TDI V6 ~160 (ha jól tudom) paci automata A4-ese van (2000-es évjárat), nagyon szeretem.
Hihetetlen, h mit kapott az az autó (igénytelen a tulaj sztem) és még mindig szolgálja szegény.Dci Rönő/Pözső bejönnek (Master, Partner, Volvo amihez volt szerencsém).
VW PD-s cuccok szintén bejönnek. A sima TD-k sztem kevéskék voltak. PD jó cucc, amíg hozzá nem kell nyúlni.
Illetve még a Ford Duratec motorok is egészen bejönnek, de a szívem mindig is a Német technikák felé húztak.

Japók meg kapják be
, sztem nem tudnak jó dízelt csinálni (bár mostanság mintha...) 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Menni ment, de semmi extra. Meg volt még egy 2106 Lada, amiben az volt. 
Hihetetlen, h mit kapott az az autó (igénytelen a tulaj sztem) és még mindig szolgálja szegény.