- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Mosatni? Háát, amikor már nagyon koszos lett...
Tudom, sokszor már nagyon csúnya szegény, de sokszor pénzkidobásnak érzem, mert havonta kb. 2szer megyünk vidékre, és Dél felé szerintem az országban a legmagasabb a km/bogár sűrűség arra. Kb. 2 másodpercenként placcsan el a kitinváz a szélvédőn, meg persze mindenhol máshol is. Komolyan mondom, mikor Balatonra megyünk, vagy Keletre egész más, alig valami. Valószínűleg a Gemenc is belejátszik, meg az iszonyat sok repceföld. Viszont olyan negyedévente kap egy belső takarítást is. Most épp azon gondolkodom, hogy elviszem, és kárpittisztítást is csináltatok, mert érezhetően ráférne. (Otthon nem tudok mosni, se hely, se eszköz hozzá.)Más. Ti hogy oldjátok meg, hogy a szervizben maradtok, míg szerelik? Kivesztek egy nap szabit? Vagy pontos időpontot kértek a szerelőtől? Én megbeszélem vele a napot, reggel (vagy előző nap este) odaviszem, délután elhozom. Eszembe nem jutott eddig, hogy maradjak és nézzem, mondjuk annyira nem is érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tudom, sokszor már nagyon csúnya szegény, de sokszor pénzkidobásnak érzem, mert havonta kb. 2szer megyünk vidékre, és Dél felé szerintem az országban a legmagasabb a km/bogár sűrűség arra. Kb. 2 másodpercenként placcsan el a kitinváz a szélvédőn, meg persze mindenhol máshol is. Komolyan mondom, mikor Balatonra megyünk, vagy Keletre egész más, alig valami. Valószínűleg a Gemenc is belejátszik, meg az iszonyat sok repceföld. Viszont olyan negyedévente kap egy belső takarítást is. Most épp azon gondolkodom, hogy elviszem, és kárpittisztítást is csináltatok, mert érezhetően ráférne. (Otthon nem tudok mosni, se hely, se eszköz hozzá.)