- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Mosatni? Háát, amikor már nagyon koszos lett...
Tudom, sokszor már nagyon csúnya szegény, de sokszor pénzkidobásnak érzem, mert havonta kb. 2szer megyünk vidékre, és Dél felé szerintem az országban a legmagasabb a km/bogár sűrűség arra. Kb. 2 másodpercenként placcsan el a kitinváz a szélvédőn, meg persze mindenhol máshol is. Komolyan mondom, mikor Balatonra megyünk, vagy Keletre egész más, alig valami. Valószínűleg a Gemenc is belejátszik, meg az iszonyat sok repceföld. Viszont olyan negyedévente kap egy belső takarítást is. Most épp azon gondolkodom, hogy elviszem, és kárpittisztítást is csináltatok, mert érezhetően ráférne. (Otthon nem tudok mosni, se hely, se eszköz hozzá.)Más. Ti hogy oldjátok meg, hogy a szervizben maradtok, míg szerelik? Kivesztek egy nap szabit? Vagy pontos időpontot kértek a szerelőtől? Én megbeszélem vele a napot, reggel (vagy előző nap este) odaviszem, délután elhozom. Eszembe nem jutott eddig, hogy maradjak és nézzem, mondjuk annyira nem is érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tudom, sokszor már nagyon csúnya szegény, de sokszor pénzkidobásnak érzem, mert havonta kb. 2szer megyünk vidékre, és Dél felé szerintem az országban a legmagasabb a km/bogár sűrűség arra. Kb. 2 másodpercenként placcsan el a kitinváz a szélvédőn, meg persze mindenhol máshol is. Komolyan mondom, mikor Balatonra megyünk, vagy Keletre egész más, alig valami. Valószínűleg a Gemenc is belejátszik, meg az iszonyat sok repceföld. Viszont olyan negyedévente kap egy belső takarítást is. Most épp azon gondolkodom, hogy elviszem, és kárpittisztítást is csináltatok, mert érezhetően ráférne. (Otthon nem tudok mosni, se hely, se eszköz hozzá.)