Hirdetés
- iPhone topik
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Egyetértek.
Jómagam is ugyanezt az elvet vallom, nem véletlen vadásztam én is gyári OPC-t, Gsi-t, illetve mellette bevallom nem is igazán értem az embereket, 1-2 kivételtöl eltekintve mindenki megveszi az OPC kiegészítöket, majd büszkén veri a mellét, hogy " na igen, neki most egyedi OPC optikás gépe van ", holott már lassan több az OPC optikás, mint a sima, így pont az egyediség, ami a célja Volt veszik el, na mindegy, de persze nekik tetszik, és ez a lényeg.

Vectránál ugyanez megy, csak az Irmscher toldatokkal, hütöráccsal, hátsó lökös+Irmscher kipuffal, boldog-boldogtalan ezt keresi, pedig ettöl pont, hogy nem lesz egyedi már, a talis képeken gyakorlatilag copy-paste autókat látsz, csak más színben. Én emiatt is, ha veszek bármit, akkor csak tényleg olyan dolgot, ami valóban ritka ( mint pl az Irmscher kori a Vectrához, másfél év alatt ez Volt az elsö darab ).
De tudom:
#nemértekhozzá, #nincsisopcmcsakegygyariszarszivov6, #irigyvagyok, #busszaljarok

Na látod, részben pont ezért (is) adtam el a Caravant, mert már phase1 verejtékben úsztam, aztán jött volna a stage2, nagyturbó-cooler-stage25, 500Le, áll már a garázsban egy ilyen kút Gsi logóval, amibe szórhatom a pénzt ( ITB, Stroker, stb ), elég az.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- No Rest for the Wicked
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs