Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Érdekes, én pont az ellentettjét olvastam eddig mindenhol, vagyis, hogy a víz melegszik fel hamarabb üzemi hömérsékletre, mint az olaj..

Az ökölszabály persze az, hogy hideg motort nem forgatunk, mert az semminek Sem tesz jót.

De mindenki úgy használja az autóját, ahogy akarja.

Nyilván a vízhöfokot látod, az olajat viszont nem minden autóban, így én mindig betartottam/betartom, hogy az elsö 8-10 Km-en finoman közlekedek, alsó fordulatszám tartományban, azalatt szépen beáll az olaj és a víz is, utána lehet nyelezni.

Motorépítéskor a Gsi-mbe direkt tettem olajnyomás és olajhöfok méröt is, sosem árt alapon, az újabb erösebb autókban már alap infók ezek, például a GSi-mben kb 8 - 10km alatt be is áll 90 - 100 fok közöttire az olaj hömérséklete, utána már lehet terhelni bátran, ha hangosan van használva felmegy 120 - 130 fok köré is, tervben is van bele egy olajhütö.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest