- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Jofi81
üzenetére
Szabad tudni bővebben, hogy milyen autó és motor pontosan, milyen használatban, mennyi idős volt és pontosan miért jutott generálra a döntés, mi volt vele a probléma? Érdekelne nagyon
Illetve ha nem gond az is, hogy hol és mennyiért csinálták, illetve mit értettek generál alatt (azért itt is van az a típus hogy "csak induljon be és guruljon ki az udvarról vele" meg a "valóban midnent felújít újra cserél")?honda 1993 szerintem egy F Astrát kimoshatsz úgy ha észnél vagy közben. De a ráégett szart az nem fogja lehozni, úgyhogy én meglazítanám a magasnyomásúval, felhordanék rá felnitisztítót, jól átkefélném amit lehet és kell és leöblíteném.
tboy93 én ilyen ukrán szart nem öntenék bele még annyiért sem
Magyarból is inkább minimum a 95 -ös prémiumot de lehetőség szerint még jobbat, de aztán az ukránt... Ott 1x legyen baj mit csinálsz kihez mész reklamálni ki véd meg.. Áh nem tudom, inkább felesbe vagy még kissebb arányban E85 -el kiegészíteni vagy valami 
jut eszembe nagyon off: nem tudjátok hogy az amcsiknál hogy van a dolog? Néztem videókat és náluk a 98 -as már racing fuel-nak számít és alapjába véve ilyen 90 -es körüli benzinek vannak?

ja itt is van pl exxon-mobil kutakon:Exxon and Mobil Regular Unleaded Octane 87
Exxon Plus and Mobil Special Unleaded Octane 89
Exxon Supreme and Mobil Super+ Unleaded Octane 91-93
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve ha nem gond az is, hogy hol és mennyiért csinálták, illetve mit értettek generál alatt (azért itt is van az a típus hogy "csak induljon be és guruljon ki az udvarról vele" meg a "valóban midnent felújít újra cserél")?
Magyarból is inkább minimum a 95 -ös prémiumot de lehetőség szerint még jobbat, de aztán az ukránt... Ott 1x legyen baj mit csinálsz kihez mész reklamálni ki véd meg.. Áh nem tudom, inkább felesbe vagy még kissebb arányban E85 -el kiegészíteni vagy valami