- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Meg a totyogáshoz annyit, nagyváros, elkerülő utak, ahol 50-es tábla van, jóformán mindenki 80-al megy a 2x 2 sávon...felbecsülhetetlen amikor egy kocsisor beér egy 30 szerencsétlenkedőt...csak győzzed taposni a féket aztán.

Ahol 50-es tábla van,és akik ezt betartják,azok tötymörgő szerencsétlenkedők,akik viszont 80-nal mennek,
azok menő manók.Szerinted.
Szerintem gyorshajtók,akik szabályt szegnek.Ilyen helyeken mérnek nagyon gyakran a sünök,mert biztosak benne,hogy dől a lé.nem egy helyről hallottam, olyanoknak van még könyve, hogy már 40m-re se lát el...na az ilyenek biztos jó sofőrök lehetnek
Sok fiatal,még több korosabb személy van,aki szemüveg nélkül nem lát távolabb 40 méternél.Ez nem a kortól függ.Ezekben az esetekben az orvos az alkalmassági vizsgálaton megjelöli,hogy csak szemüvegben vezethet,ami a jogosítványon bejegyzésre kerül.Rendőri ellenőrzéskor (igazoltatáskor) azonnal látni,van e rajta szemüveg.Ha nincs,Biztos a bünti.SŐT! Aki csak szemüvegben vezethet,annak az autóban kötelező a tartalék szemüveg.Tehát ha szemeden a szemüveg, de nincs tartalék a kocsiban azért is bünti jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Update 02.03. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem gyorshajtók,akik szabályt szegnek.Ilyen helyeken mérnek nagyon gyakran a sünök,mert biztosak benne,hogy dől a lé.