- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
zsambek
üzenetére
Szééép

Kopp-kopp mostantól rángatás mentes kilométereket

Csak azért kérdeztem hirtelen, mert nekem meg nemrég a szerviz kulcs gyulladt ki ami után szerviz üzemmódban max 2000et pörögve ment a motor egészen addig amíg le nem állítottam és újraidítottam utána ok.
Azóta nem jelentkezett (bár nem is volt meghajtva, csak helyi járatos most a sárkány

Viszont elindulás után rendszerint pár másodperc múlva van egy fura kattanás (olyan hang mint amikor lenyomod a villanykapcsolót és kattan egyet). Mintha az elektronika kapcsolna le vagy ilyesmi, de nem lesz semmi hatása, nem történik semmi rendellenes és utána nem is csinálja többet....
Nagyon zavarnak az ilyen jellegű dolgok amik tudom, hogy rendellenesek, de mégsincs rá egy egyértelmű olyan magyarázat, hogy jaaaa ha ezt csinálja akkor cseréld ki rajta ezt vagy azt olajozd meg és utána nem csinálja.....mindenki eddig minden problémámra csak húzogatta a vállát, hogy passz
Ja és ugye azért nem egy S merciről beszélünk, ahol meg tudom érteni a szerelőt, ha vakarná a fejét, hogy hol is kezdje....
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- E-book olvasók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- RAM topik
- Google Pixel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja és ugye azért nem egy S merciről beszélünk, ahol meg tudom érteni a szerelőt, ha vakarná a fejét, hogy hol is kezdje....