- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
zsambek
üzenetére
Szééép

Kopp-kopp mostantól rángatás mentes kilométereket

Csak azért kérdeztem hirtelen, mert nekem meg nemrég a szerviz kulcs gyulladt ki ami után szerviz üzemmódban max 2000et pörögve ment a motor egészen addig amíg le nem állítottam és újraidítottam utána ok.
Azóta nem jelentkezett (bár nem is volt meghajtva, csak helyi járatos most a sárkány

Viszont elindulás után rendszerint pár másodperc múlva van egy fura kattanás (olyan hang mint amikor lenyomod a villanykapcsolót és kattan egyet). Mintha az elektronika kapcsolna le vagy ilyesmi, de nem lesz semmi hatása, nem történik semmi rendellenes és utána nem is csinálja többet....
Nagyon zavarnak az ilyen jellegű dolgok amik tudom, hogy rendellenesek, de mégsincs rá egy egyértelmű olyan magyarázat, hogy jaaaa ha ezt csinálja akkor cseréld ki rajta ezt vagy azt olajozd meg és utána nem csinálja.....mindenki eddig minden problémámra csak húzogatta a vállát, hogy passz
Ja és ugye azért nem egy S merciről beszélünk, ahol meg tudom érteni a szerelőt, ha vakarná a fejét, hogy hol is kezdje....
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja és ugye azért nem egy S merciről beszélünk, ahol meg tudom érteni a szerelőt, ha vakarná a fejét, hogy hol is kezdje....