Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Megszenvedtem vele én is. Először még minden jónak tűnt, télen kicsit nehezen indult. Viszont ha lehúztam az akksit egy időre, akkor pöccre. Ez így ment két télen keresztül, közben szereltem be visszacsapót, külön nyomógombot az AC-nak, hogy indítózás előtt kicsit "felpumpáljam" a rendszert, de az akksis trükk miatt nagyon nem gyanakodtam az AC-ra. Nyomásmérőt persze sehonnan nem tudtam leakasztani. Persze eleinte még nem sokat tudtam az autók lelkivilágáról, menet közben műveltem ki magam.
Aztán tavaly nyáron kezdtek felgyorsulni az események. Menet közben, váltás után mindig gondolkodott kicsit, és csak után kezdett el gyorsulni, majd az elindulás lett egyre problémásabb, különösen emelkedőn. Kellett a kövér gáz, különben fulladozott. 2500 fölött ment rendesen. Aztán fokozódott, nagy gázt is csak óvatosan volt szabad nyomni, mert fulladt. Valahogy így. A végén a melóhelyen mentem még pár kört(miután nagy nehezen otthonról beértem), de már másodikban nem tudott gyorsulni. Végül épp hogy csak beindult, majd lefulladt. Az AC ment szépen, pisilt is messzire, viszont könnyedén lefojtottam ujjal. Csere óta minden korábbi jelenség megszűnt, télen is pöccre indul, igaz most a nyomástartó szeleppel nincs minden rendben, mondjuk bontottat raktam bele. Az új AC működik, viszont baromi hangos, és üres tanknál kegyetlen csapágyhangja van. Majd keresek valami jobbat, ami nem Bosch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest