Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Dízelről van szó, Exide Premiumot néztem ki én is. A hétköznapokban 90%-ot városban mászkálok vele, az tudtommal nem tölti úgy vissza mint egy hoszabb távú kocsikázás, szal a lényeg hogy legyen benne tartalék..
Mindenki mást mosnt, egyik oldalon meg azt olvastam, hogy a gyártók a legkisebbet rakják az autókba, nyugodtan tegyük bele a nagyobbakat, max tovább tart visszatölteni(Ah) bár én a gyári Ah-st veszem, csak nagyobb indítóárammal, nem hiszem hogy ez annyira negatívum lenne.
Max ha kiülök majd pecázni és kedvemszottyan bekapcsolhatom nyugodt szívvel a rádiót 
_seth_ nah az fasza.. tehetek le erről is? bár exideről eddig csak tőled halottam negatívumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Max ha kiülök majd pecázni és kedvemszottyan bekapcsolhatom nyugodt szívvel a rádiót