- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
üdv all!
rég jártam erre, mivel nem is volt gondom, ma viszont lerobbantam..
pirosnál állok, első vagyok, majd egyszercsak lefulladt a verda.. próbálgatom indítani semmi.. mintha nem kapna benyát.. kiszálltam, elkezdtem tolni, szerencsére cimbi pont meglátott így kicsit könnyebb volt. betoltuk egy parkolóba.. kinyitottam, mindent meglestem az elérhető stekkereket levettem visszaraktam, de semmi.. felhívtam a 188-at, felvették, majd jönnek..
egy óra múlva gondoltam ráindítok és beindult..
többször is kipróbáltam, ment pöccre, meg is örültem, hogy akkor minden rendben, közben meg is érkezett a sárga angyal, átvizsgálta nem talált semmit.. alapdíj, hali.. még jó hogy Szfv-ról jött, mert így jött mögöttem egy darabon vissza a melóhelyemre, erre a következő pirosnál megint lerohadtam.. .. bevontatott az autokubba, ahol közölték, hogy sajnos nem tudják javítani (főtengelyérzékelőt ír a computer) holnap viszik át egy szakihoz, majd ő mond rá valamit..mondjatok tippeket, árakat, mire számíthatok thanx előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Return to Ash
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
többször is kipróbáltam, ment pöccre, meg is örültem, hogy akkor minden rendben, közben meg is érkezett a sárga angyal, átvizsgálta nem talált semmit.. alapdíj, hali.. még jó hogy Szfv-ról jött, mert így jött mögöttem egy darabon vissza a melóhelyemre, erre a következő pirosnál megint lerohadtam.. .. bevontatott az autokubba, ahol közölték, hogy sajnos nem tudják javítani (főtengelyérzékelőt ír a computer) holnap viszik át egy szakihoz, majd ő mond rá valamit..