- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Van köztetek autószerelő, aki márkafüggetlen szervizben dolgozik?
Most kaptam egy árajánlatot egy hivatalos Opel márkakereskedés szervizétől, és a végösszeg láttán, alig tudtam nyelni. Persze, tisztában voltam vele, hogy nem lesz olcsó mulatság, eleve a gyári alkatrészeknek megkérik az árát. Inkább az a 225 ezres munkadíj lepett meg, egy - papír alapján - 10 és fél órás munkáért. Nem arról van szó: ha ennyi, akkor ennyi, kifizetem. Csak én naivan, úgy gondoltam, olyan 100 ezer körüli munkadíjból megúszom a vezérlés cserét, olajcserét, olajszűrőház cserét, vízpumpa ki- és beszerelést.
Mennyit kér ezért egy márkafüggetlen szerviz, akire rábízhatok egy ilyen munkát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- A nap színe: a vörös
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Update 02.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest