Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Markizmark

addikt

válasz mephi666 #101748 üzenetére

Igen, a lakatfogó az első, bár van olyan pillanat, amikor nem zabál a rádió nyugalomban, attól függ milyen kedve van. Ha cseréled akkor mindenképp "letanított" rádiót kell venned, különben még annak az autónak a kódjára is szükséged lesz amiből kivették.
    Én 4db 65-ös szeggel vettem ki, de nem javaslom, nem tudod egyszerre a 4-et fogni és amikor húzod ki akkor a rádió helyett csak a szeg csúszik ki. Mázli, hogy a kesztyűtartót kivéve hátulról tudtam tolni a rádiót, másképp nem jött volna ki. Hozzá való kiszedőt 1000 pénzért dobálnak + szállítás.
    A beszerelésről és a kódbeadásról nézz YT tutorialt, mert én nem csináltam még olyat.
    Ha gondolod akár most, lakatfogó nélkül is elkezdheted a nyomozást. Vedd ki az infotainment biztit és mérd meg az akkufeszt (miután lekapcsolt a beltéri világítás, stb), aztán mérd meg reggel is. Ugyanannyinak kell lennie.
    OPCOM-hoz van szoftvered? Amit adnak hozzá CD-t azt én nem használtam, szereztem másik, feltelepítős verziót. Ha kell akkor elküldöm valahogy.

Új hozzászólás Aktív témák