Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cappa72

nagyúr

válasz mohabá 007 #101680 üzenetére

Köszi!

keress szakit, műhelyt, akik tudnak menet közbeni oszcilloszkópos ellenőrzést végezni.
    Igen, így gondolom én is. Csak hát ugye... ilyen hibával beállítani valahova; de azért próbálkozok keresni valakit, hátha...
    (amikor javítottam még tévéket, videókat, akkor volt olyan videó, amit 3 szervizben nem tudtak megjavítani... teflon kenést kellett felújítani a mechanikán, és annyi volt a baja... vagy átforrasztani egy 5W-os ellenállást, mert szétrohadt a gyári forrasztás... szinte nincs anyagköltség, de 2-5 óra, mire az ember rájön az ilyenekre...)

Neked: P0325= kopogásszabályozó, áramkör hiba Az nem lehet, hogy ugyanolyan kontakt nyűgöd van mint nekem?
    Simán. Ezért is próbáltam korábban kimérni korábban szakadásvizsgálóval.
    De most már arra is gondolok, hogy fogok egy jó hosszú árnyékolt kábet, és bekötöm direktbe' (ez most jutott eszembe)

Még egy dolgot nem tettem meg: csere előtt nem húztam le az akkut.
    Ezt egy [könyvből] kapott fotó alapján írom (ennek a 82. oldalán van a kopogásézrékelő csere leírása, igaz, csak x16sz, de a kép és leírás alapján nem más, mint az x16szr esetén; ugyanúgy az általad említett 20N-t hozza, szóval...)

Azt meg végképp nem értem, hogy miért csak menet közben dob hibakódot, álló helyzetben minden fordulatszámon oké :O
    És csak akkor, ha 2-3kRPM között van, és óvatos gyorsításnál.
    Ha taposom, akkor megint nem jön, 2kRPM alatt meg megint nem.
    Ez most már egészen biztos, mert ha nem én megyek vele, akkor 99%, hogy jön a hibaüzi'. És onnantól tényleg meghülyül, érezhető erővesztés, rángatás.

Új hozzászólás Aktív témák