Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszi!
keress szakit, műhelyt, akik tudnak menet közbeni oszcilloszkópos ellenőrzést végezni.
Igen, így gondolom én is. Csak hát ugye... ilyen hibával beállítani valahova; de azért próbálkozok keresni valakit, hátha...
(amikor javítottam még tévéket, videókat, akkor volt olyan videó, amit 3 szervizben nem tudtak megjavítani... teflon kenést kellett felújítani a mechanikán, és annyi volt a baja... vagy átforrasztani egy 5W-os ellenállást, mert szétrohadt a gyári forrasztás... szinte nincs anyagköltség, de 2-5 óra, mire az ember rájön az ilyenekre...)Neked: P0325= kopogásszabályozó, áramkör hiba Az nem lehet, hogy ugyanolyan kontakt nyűgöd van mint nekem?
Simán. Ezért is próbáltam korábban kimérni korábban szakadásvizsgálóval.
De most már arra is gondolok, hogy fogok egy jó hosszú árnyékolt kábet, és bekötöm direktbe' (ez most jutott eszembe)Még egy dolgot nem tettem meg: csere előtt nem húztam le az akkut.
Ezt egy [könyvből] kapott fotó alapján írom (ennek a 82. oldalán van a kopogásézrékelő csere leírása, igaz, csak x16sz, de a kép és leírás alapján nem más, mint az x16szr esetén; ugyanúgy az általad említett 20N-t hozza, szóval...)
Azt meg végképp nem értem, hogy miért csak menet közben dob hibakódot, álló helyzetben minden fordulatszámon oké
És csak akkor, ha 2-3kRPM között van, és óvatos gyorsításnál.
Ha taposom, akkor megint nem jön, 2kRPM alatt meg megint nem.
Ez most már egészen biztos, mert ha nem én megyek vele, akkor 99%, hogy jön a hibaüzi'. És onnantól tényleg meghülyül, érezhető erővesztés, rángatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest