- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszi!
keress szakit, műhelyt, akik tudnak menet közbeni oszcilloszkópos ellenőrzést végezni.
Igen, így gondolom én is. Csak hát ugye... ilyen hibával beállítani valahova; de azért próbálkozok keresni valakit, hátha...
(amikor javítottam még tévéket, videókat, akkor volt olyan videó, amit 3 szervizben nem tudtak megjavítani... teflon kenést kellett felújítani a mechanikán, és annyi volt a baja... vagy átforrasztani egy 5W-os ellenállást, mert szétrohadt a gyári forrasztás... szinte nincs anyagköltség, de 2-5 óra, mire az ember rájön az ilyenekre...)Neked: P0325= kopogásszabályozó, áramkör hiba Az nem lehet, hogy ugyanolyan kontakt nyűgöd van mint nekem?
Simán. Ezért is próbáltam korábban kimérni korábban szakadásvizsgálóval.
De most már arra is gondolok, hogy fogok egy jó hosszú árnyékolt kábet, és bekötöm direktbe' (ez most jutott eszembe)Még egy dolgot nem tettem meg: csere előtt nem húztam le az akkut.
Ezt egy [könyvből] kapott fotó alapján írom (ennek a 82. oldalán van a kopogásézrékelő csere leírása, igaz, csak x16sz, de a kép és leírás alapján nem más, mint az x16szr esetén; ugyanúgy az általad említett 20N-t hozza, szóval...)
Azt meg végképp nem értem, hogy miért csak menet közben dob hibakódot, álló helyzetben minden fordulatszámon oké
És csak akkor, ha 2-3kRPM között van, és óvatos gyorsításnál.
Ha taposom, akkor megint nem jön, 2kRPM alatt meg megint nem.
Ez most már egészen biztos, mert ha nem én megyek vele, akkor 99%, hogy jön a hibaüzi'. És onnantól tényleg meghülyül, érezhető erővesztés, rángatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- EAFC 26
- Torrent meghívó kunyeráló
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest