Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Mobil flották
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Vezettem B2 vekit 2.2-es mocival nekem meg ugye 2.0 van és azt a nagy többletet nem vettem észre... sőt... végre is hasonlót megy (ami talán váltó miatt lehet), gyorsulásnál érezhetően nem jobb (gyári adat is csak 0,5 mp eltérést mutat amit bent ülve észrevenni kb lehetetlen), max nagyobb de a többet eszik sem nagyon áll fent.... kicsit csiszoltak rajta, erősebb is kicsivel de ugye még 10% sincs az eltérés, talán ismtélem talán erősebb de ezt észrevenni nem egyszerű...
+ Amit nem értek: nagyobb térfogat és mégis jobban kell pörgetni.
Ugyanakkor: ha valaki el akarja cserélni a Z22SE mociját az én X20XEV mocimra és megoldja a papírmunkát benne vagyok
De akár komplett autót is cserélhetünk ha hasonló felszereltségű (na jó: min annyit tudjon) mint az enyém 
Ellenben a V6 az már V6... igaz, hogy alig megy jobban ( na jó 8,5s a gyorsulása) de sokkal többet eszik és sokkal többe kerül

Nem, hogy lenn egy jó öreg C20XE a motorháztető alatt!
De még a C20NE is messze jobb lenne mint pl egy 1.6-os... hiába nehéz a b veki az a motor 2000 alatt már húz rendesen
De jó is volt a kadett.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Life is Strange
- További aktív témák...
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De akár komplett autót is cserélhetünk ha hasonló felszereltségű (na jó: min annyit tudjon) mint az enyém
De még a C20NE is messze jobb lenne mint pl egy 1.6-os... hiába nehéz a b veki az a motor 2000 alatt már húz rendesen