- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
Én is most vettem a drágaságot és ugyanezt a hibát produkálja. Van vkinek rá ötlete? Ha az itt leírtak szerint átpartícionálom van-e rá esély, hogy felmennek rá a frissítések. Hol lehet megnézni, milyen frissítések jelentek már meg, mi az utolsó verzió, mennyire fontosak egyébként ezek, én nagyon szeretem ha minden uptodate, de csak ezért a hibáért nem adnám vissza a Tescónak, hátha később születik rá megoldás, ha még nem született. Ugye ez a hiba nem azt jelezi elő, hogy totál szar a cuccos.
Ui: nem tudom, érthető volt-e, tehát egyelőre indul a ketyere, de már a legelején szól, hogy frissítés érhető el, ha nem foglalkozom a frissítéssel, akkor működésre tudom bírni, tehát nem tégla állapotban van jelenleg.
-
-
Garry84
tag
-
RoundRobin
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- Üzleti vita és megbeszélés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest