-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
Én is most vettem a drágaságot és ugyanezt a hibát produkálja. Van vkinek rá ötlete? Ha az itt leírtak szerint átpartícionálom van-e rá esély, hogy felmennek rá a frissítések. Hol lehet megnézni, milyen frissítések jelentek már meg, mi az utolsó verzió, mennyire fontosak egyébként ezek, én nagyon szeretem ha minden uptodate, de csak ezért a hibáért nem adnám vissza a Tescónak, hátha később születik rá megoldás, ha még nem született. Ugye ez a hiba nem azt jelezi elő, hogy totál szar a cuccos.
Ui: nem tudom, érthető volt-e, tehát egyelőre indul a ketyere, de már a legelején szól, hogy frissítés érhető el, ha nem foglalkozom a frissítéssel, akkor működésre tudom bírni, tehát nem tégla állapotban van jelenleg.
-
-
-
RoundRobin
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.