- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
Garry84 #2992 üzenetére
Mondom , hogy nem működik , Nekem nem kell tesztelgetni bizonygatni mivel van lehetőségem megvizsgálni a fülhallgató aljzatot .Nekem nem kell semmiféle mikrofonteszter fizikailag nincs lehetőség az aljzaton keresztüli mikrofon jelátvitelre , mert nincs kiépítve.Az amit írsz az pedig azért lehetséges , mert a headsetet ütögetve a hangszóróján keresztül némi jelet érzékel , de ez nem alkalmas egyáltalán beszéd átvitelére.Mint tudjuk hangszóró is alkalmas mikrofonozásra , de ez nem egyen értékű egy erre a célra létező mikrofonokkal.Ezért érzékeli úgy mintha lehetne használni , de a program átver hisz nincs mikrofon jelvezeték a fülhallgató aljzatban .Nincs is annyi érintkező benne , akkor hogy is működne hm ???
-
Abel
tag
válasz
Garry84 #1392 üzenetére
Azért nem megy a frissítés, mert a scriptem egy hibrid megoldást rak fel: a fastboot már frissítve van, mert az a Somáék változatából van (így ezt nem hajlandó frissíteni az update), viszont a system a saját tabomról, amit soha nem frissítettem, ezért ajánlja fel a frissítést. Ha valakit ez zavar, akkor könnyen megoldható, de én nem foglalkoznék vele, hiszen a frissítéstől nem lesz jobb semmi.
Más: a cache partíciót ne vegyétek túl kicsire, mert a Play Store bizony oda tölti le a telepítés előtt az appokat.
Az Asphalt 8 pl azért települ, mert maga az app csak kb 70 mega, a maradék 1,38 gigát az sdcard/Android/obb-be tölti le. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Garry84 #1392 üzenetére
A partíciókisztások lehetnek a ludasok? A nem frissülő taboknak kissé más a kiosztása?
Ez kizárt. A probléma akkor is létezett, amikor még egy gép sem lett átparticionálva.
A nem frissülő taboknak ugyanaz a kiosztása mint azoknak, amelyeken lefutott az update, hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest