- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
Garry84 #2992 üzenetére
Mondom , hogy nem működik , Nekem nem kell tesztelgetni bizonygatni mivel van lehetőségem megvizsgálni a fülhallgató aljzatot .Nekem nem kell semmiféle mikrofonteszter fizikailag nincs lehetőség az aljzaton keresztüli mikrofon jelátvitelre , mert nincs kiépítve.Az amit írsz az pedig azért lehetséges , mert a headsetet ütögetve a hangszóróján keresztül némi jelet érzékel , de ez nem alkalmas egyáltalán beszéd átvitelére.Mint tudjuk hangszóró is alkalmas mikrofonozásra , de ez nem egyen értékű egy erre a célra létező mikrofonokkal.Ezért érzékeli úgy mintha lehetne használni , de a program átver hisz nincs mikrofon jelvezeték a fülhallgató aljzatban .Nincs is annyi érintkező benne , akkor hogy is működne hm ???
-
Abel
tag
válasz
Garry84 #1392 üzenetére
Azért nem megy a frissítés, mert a scriptem egy hibrid megoldást rak fel: a fastboot már frissítve van, mert az a Somáék változatából van (így ezt nem hajlandó frissíteni az update), viszont a system a saját tabomról, amit soha nem frissítettem, ezért ajánlja fel a frissítést. Ha valakit ez zavar, akkor könnyen megoldható, de én nem foglalkoznék vele, hiszen a frissítéstől nem lesz jobb semmi.
Más: a cache partíciót ne vegyétek túl kicsire, mert a Play Store bizony oda tölti le a telepítés előtt az appokat.
Az Asphalt 8 pl azért települ, mert maga az app csak kb 70 mega, a maradék 1,38 gigát az sdcard/Android/obb-be tölti le. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Garry84 #1392 üzenetére
A partíciókisztások lehetnek a ludasok? A nem frissülő taboknak kissé más a kiosztása?
Ez kizárt. A probléma akkor is létezett, amikor még egy gép sem lett átparticionálva.
A nem frissülő taboknak ugyanaz a kiosztása mint azoknak, amelyeken lefutott az update, hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest