Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
A Skype szerintem a simával is megy, de pl. a Viber nálam sem megy a Grand X In-el. Megint. Volt már olyan verzió, ami jó volt egy ideig, jött egy frissítés, puff.. Ráadásul azt nem árt szemelőt tartani, hogy a legtöbb tablet csak 3G-t tud. Ellenben a legtöbb voip még 2G-re van optimalizálva a hang alapú átvitelben...
-
tiki
tag
Tudomásom szerint a voip szolgáltatás nem működik a tablettel.Ugyan a tablet tudja , de a tesconak nincs erre vonatkozóan szerződése.Volt már erről szó nem olyan rég.
Tudnám javasolni a Bluetooth headset tet korábban írtam.Azzal tudod úgy használni a tabot ahogy szeretnéd.Viszont itt jön képbe a Voip , vagy kell egy olyan Digitális központ ami tudja a Voip szolgáltatást , és havi rendszerességgel , tehát elő van fizetve , és azon routeren keresztül már lehet voipot használni.E nélkül , és szolgáltatás nélkül nem igen fog menni a dolog..Sajnos a tesco ezt elfelejtette anno hirdetni , hogy ez a szolgáltatás nem fog működni még ha a tablet tudja is azt. -
tupuk
aktív tag
És miért van az a hülyeség, hogy ha egy fülest bedugok a jack-csatiba, akkor a tab külső mikrofonja kikapcsol?
Kiválóan lehetne telefonálni úgy hogy a fülembe megy a hang a fülesből, és a tab mikrofonjához beszélek, de nem, mert ha bedugom, akkor lekapcsolja a külső mikit... nehogymár egyszerű legyen....

-
tiki
tag
Felesleges ki be húzogatni , és gyilkolni az aljzatot.Ugyanis nincs kiképezve , és egyáltalán nem is olyan az aljzat , hogy az képes lenne/legyen egy fülhallgatós mikrofon kezelésére.A Bluetooth javasolnám erre a célra.Lehet kapni Bluetooth headset et.Azzal működni fog , de a fülhallgató aljzaton soha.
-
Keeperv85
nagyúr
A kép alapján ez egy fehér gyűrűzött CTIA adapter, neked meg egy fekete gyűrűzött OMTP kéne... A leírása meg nem jó szerintem. Az egész vacakolásban az a röhej amúgy, hogy nekem két olyan eszközöm is van, amihez zöld gyűrűs fülesek vannak, az egyik CTIA, a másik azért is OMTP...

-
Ha ez igaz, és rendesen rövidre zártad a mic részét (akár nokia, akár iphone kompatibilis az elosztó, ettől mindenképp rendesen szólni kéne), akkor nagyobb összegben le merném fogadni, hogy valamiért nincs teljesen bedugva a jack az aljzatba. Talán rövidebb a szára. Hasonlítsd össze egy olyannal, ami rendesen szól.
-
Keeperv85
nagyúr
Igen, csak annyi a dolog szépséghibája, hogy a beállításokat valahogy nem árt előtte, a már belőtt alkalmazásokkal együtt jó helyen tudni, mivel a factory reset valóban factory, tehát tényleg semmi, de az égvilágon semmi felhasználói tartalom nem lesz utána meg...
Egyébként ha már "okos" eszköz: okos használat mellett nem jellemző jelentős lassulás.

-
tiki
tag
A Primery az elsődleges ahogy most jelenleg van a tab.De ha van egy olyan app ami kezeli az usb portot , és meg lehet adni benne az usb port ra való audió kimenetet , akkor a tab tudni fogja ,Tehát /default/ alapértelmezésben tudja a tab az usb re az audió jelet kitenni , De /Primery/ elsődlegesen , vagy elsősorban lehet ragozni magán a tabon van az audió jel ,Szól a hangszóró stb stb stb .Ennél jobban nem tudom leírni.
-
rasky
senior tag
A tesco particionálja majd az itt felrakott script-el és mehet 30k-ért (jelenleg felvitték 30k-ra megint).
Egyébként meg teljesen gyári rendszert raksz fel, nem cm-et és társait...nem értem a felháborodást egyesek által.
(#1899) RoundRobin: ScobyDo abbahagyta, erre itt vagy te? Ennyi rosszindulatú embert..
-
csubuka
addikt
En beirva hogy " tesco slovak akciou 29,9 eur" semmit sem talaltam. 49,9 eurt dobott mindenhol. Ez valami benezes lesz... Mindenki panaszkodott naluk is hogy efogyott

30 euroert mast adhattak... Kb annyiba kerulhetett ez a tablet Kinabol nagytetelben... Na jo valamivel olcsobb de nem sokkal. Nagyot nem akartak bukni azert gondolom.
Gondolom 40000 peldanynal mar vakarja a kiai gyar azallat hogy milyen jo arat mondjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

remélem meg nyugodtál.

Mert amúgy megvehettem volna kint még kedvezőbben
)