- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Keeperv85 #861 üzenetére
FAT filerendszerek alatt biztos, hogy nem töröl, ez tény, kipróbáltam. Te is megteheted. Törölsz egy particiós táblát, ujra csinálod azonos kiosztással és ott lesz a fat tábla és minden korábbi adat.
Szerintem linux alatt sem törlődik, mert akkor nem kellene ujraformázni a particiókat. Mondjuk ext filerendszerekkel nem vagyok képben, de erősen feltételezem, hogy ott sem törlődik adat. Gondolj bele, a partició menedzserek hogyan méreteznének át, ha egyszer az átméretezés egyúttal töröl is? Jó, tudom, létezik temp de ezt csak az adatok átmozgatásához használják, ha a partició, pontosabban a filerendszer végén van érdemi adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest