- iPhone topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Tasker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abel
tag
válasz
_Soma77_ #396 üzenetére
Teljes siker, bár nem volt zökkenőmentes.
Elsőre a flash tool frissítette az ifwi.bin-t, újraindította a tabot, aztán úgy maradt droidtool-ban és nem csinált semmit. Vagy tíz perc nyomkodás után végre sikerült rávennem, hogy a gép újra felismerje, onnan már simán ment minden. A system tar-ozása helyett mondjuk én csináltam egy CWM backupot, a flash tools-os móka után pedig azt raktam vissza. Így szerintem egyszerűbb, ha valaki frissíteni akarja a leírást.
Ami egy nagyon egyszerű mod-hoz kell még:
- ifwi.bin integrálása az image-be (az utolsó 36 byte lehet a gond, ha az vmi checksum akkor nem fog menni)
- system.img-t készíteni egy gyári rom-ból - ez nem probléma, az orosz fórumban talált rom-okat is így készítették, legrosszabb esetben meg kell kérdezni őketÚjból gratutálok, és köszi mindent, ha lesz egy kis időm a napokban akkor szívesen segítek kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest