Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
Feltettem a cuccokat a Drive-ra, elvileg publikus az elérés, ha vmi nem elérhető, légyszi szóljatok!
------------------------
A lenti file-okat és az [itt] leírt módszert kérem, hogy mindenki csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE használja!
A bátrabbak/megszállottak/fanatikusok próbálják ki a módszert, ha van kedvük (saját felelősségre persze
) és számoljanak be arról, hogy mi a tapasztalat (jöhetnek képek is).
Biztos, hogy vannak alternatív módszerek is, és itt-ott lehet dolgokat hatékonyabban is csinálni (több tippet is láttam már a hsz-ek között, ezekért köszi!), légyszi osszátok meg a tapasztalatotokat, hogy tudjunk csinálni egy könnyen roll-out-olható megoldást!
Aki ért a YouTube-hoz, csinálhat videót is, ahogy látom, van rá igény!
Azt hiszem, hogy a kellő inspirációt megadtuk a csapatnak, innentől szabad a pálya!
Paypal számlát nem fogunk nyitni, mert a kihívás kedvéért és az Op3n Dott közösségért csináltuk!
Köszönjük mindenkinek a segítséget, a támogatást és a biztatást!
Sok sikert!!!
--------------------------Driverek és Flash Tool Win alá: [link]
CWM launcher Win alá: [link]
Flash-elhető ROM (Android 4.4.2_Op3ndott): [link]
A lementett (root-olt) /system a tabomról: [link] -- Ez nem kötelező, mindenki megcsinálhatja a saját system backup-ját, és tolhatja az vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest