- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
törölt tag
Mindjárt megyek frissíteni, és ha minden megy jól, akkor fél óra múlva már CM lesz rajta, akkor nyilatkozom a kezelésről
De amúgy nekem nem tűnik vészesnek, meg kell szokni a fogását, de szerintem még akár használható egy kézzel is, bár óvatosan, mert nincs olyan stabil fogása úgy már, mint mondjuk egy kisebb telefonnál, amit jól körbeérsz.
Az akksit nem olyan egyszerű kivenni, főleg mert még arra sem jöttem rá, hogy a hátlap hogy jönne le
De amúgy az ifixit-en van róla fényképes cikk, ott meg lehet lesni. Ők eléggé lehúzták, de leginkább azért, mert csavarral van betéve, tehát út közben nem nagyon fogod kikapni, meg mivel nincs is olyan kemény műanyag tokozása, így nem is nagyon tudod mire használni, ha kivetted (pl. tölteni).
A hátlapja szerintem az egyik legjobb, amit eddig fogtam, matt, selymes tapintású műanyag, nagyon kellemes a fogása, nem tapad, nem is csúszik igazán, és nem gyűjti az ujjlenyomatokat, nem csillog. Már elsőre is jobb a Nexus 4-nél, mert az üveg hátlap nagyon csúszik, enyhén lejtő sima felületre téve simán a földön találod fél percen belül a telót, de ennél szerintem ilyen gond nem lesz.Mit írjak még róla? Amíg nincs benne kártya és CM sincs rajta, addig leginkább csak nézegetni tudom
Amúgy nagyon bejön a doboz tartalma és színezése is, lapos piros USB kábelt adnak hozzá, piros gumitokban a SIM kivevő tüskét, fiatalos vagány színvilága van az egésznek, ahogy a bootlogó is piros 1+1 logó animálva, nagyon bejön. Illetve mindenen ott figyel a logójuk elegánsan ezüstös színnel (fehér alapon ezüst a hátlapon és töltőn). A bekapcsológomb és hangerő gombok elegánsak (feketék a fehér hátlapon), a nyomáspontjuk precíz és kellemes. Nagyjából ennyi elsőre. Maga a telefon bejön nagyon, ha még menni is fog a 3G és a CM, akkor tökéletes lesz 
Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S23 Ultra - 512/12GB Phantom Black
- iPhone 12 Mini 128GB 100% akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 512GB használt karcmentes 100% akku (85 ciklus)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De amúgy nekem nem tűnik vészesnek, meg kell szokni a fogását, de szerintem még akár használható egy kézzel is, bár óvatosan, mert nincs olyan stabil fogása úgy már, mint mondjuk egy kisebb telefonnál, amit jól körbeérsz.