Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz kano #832 üzenetére

Mindjárt megyek frissíteni, és ha minden megy jól, akkor fél óra múlva már CM lesz rajta, akkor nyilatkozom a kezelésről :D De amúgy nekem nem tűnik vészesnek, meg kell szokni a fogását, de szerintem még akár használható egy kézzel is, bár óvatosan, mert nincs olyan stabil fogása úgy már, mint mondjuk egy kisebb telefonnál, amit jól körbeérsz.
    Az akksit nem olyan egyszerű kivenni, főleg mert még arra sem jöttem rá, hogy a hátlap hogy jönne le :D De amúgy az ifixit-en van róla fényképes cikk, ott meg lehet lesni. Ők eléggé lehúzták, de leginkább azért, mert csavarral van betéve, tehát út közben nem nagyon fogod kikapni, meg mivel nincs is olyan kemény műanyag tokozása, így nem is nagyon tudod mire használni, ha kivetted (pl. tölteni).
    A hátlapja szerintem az egyik legjobb, amit eddig fogtam, matt, selymes tapintású műanyag, nagyon kellemes a fogása, nem tapad, nem is csúszik igazán, és nem gyűjti az ujjlenyomatokat, nem csillog. Már elsőre is jobb a Nexus 4-nél, mert az üveg hátlap nagyon csúszik, enyhén lejtő sima felületre téve simán a földön találod fél percen belül a telót, de ennél szerintem ilyen gond nem lesz.

Mit írjak még róla? Amíg nincs benne kártya és CM sincs rajta, addig leginkább csak nézegetni tudom :D Amúgy nagyon bejön a doboz tartalma és színezése is, lapos piros USB kábelt adnak hozzá, piros gumitokban a SIM kivevő tüskét, fiatalos vagány színvilága van az egésznek, ahogy a bootlogó is piros 1+1 logó animálva, nagyon bejön. Illetve mindenen ott figyel a logójuk elegánsan ezüstös színnel (fehér alapon ezüst a hátlapon és töltőn). A bekapcsológomb és hangerő gombok elegánsak (feketék a fehér hátlapon), a nyomáspontjuk precíz és kellemes. Nagyjából ennyi elsőre. Maga a telefon bejön nagyon, ha még menni is fog a 3G és a CM, akkor tökéletes lesz :)

Aktív témák