- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
w333
félisten
Az a baj hogy a jelenlegi csúcsok közül nem érzem azt hogy N4 után bármelyik is előrelépés lenne, sőt S5 gagyi műanyag + akadós rendszer + knox, Z2 rengeteg gyermekbetegség (sima Z -ből kiindulva soha nem lesznek javítva) HTC M8 még elmegy de kéne bele egy jobb kamera, erősebb akku +1GB/RAM, LG G3 felesleges a QHD kijelző, szóval jelenleg nincs egy normális telefon sem, O+O tényleg jó meg minden (garancia kérdéses) de mire kis hazánkba megérkezik már megint ott vagyunk hogy kijönnek az új Snapi 805 telefonok, új Nexus 6 vagy Android Silver

Tehát ha most én vennék egy új csúcs telefont, biztosan megbánnám, mert 2-3 hónap és itt az új Snapi 805 esetleg S810 ami azért hardveresen már bődületesen nagy előrelépés

Mindenesetre én türelmesen várok még !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#739) kano
Xiaomi telefonok minőségéből kiindulva én simán bevállalnám még külföldi garanciával is mivel Mi2S, Hongmi, Redmi, stb. telefonok már bizonyítottak és tényleg nagyon szuperek, na de ez a O+O és az olcsóságából adódóan nem nagyon szeretnék vele így elsőre kísérletezgetni

(#740) NandorHUN
Ennyi erővel minek az intel i7 processzor mikor ott van az i5 ?

Vagy úgy is mondhatnám ... hogy minek vegyek most Snapi 801 -st mikor kb. 3 hónap múlva kb. ugyan ebben az árban már kapok S805 -t

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)