Hirdetés
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
w333
félisten
One + One ifixit

-
w333
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Én olyan Telefonokat amiket meg lehet nyerni "ingyen" sem szoktam Like -olni, és most pont ezt fogom hogy fizethessek érte ?

Kíváncsi vagyok ki hozta létre ezt az oldalt, és majd a sok elégedett Like után mivé fogják majd átszerkeszteni
mindenesetre ettől még nem lesz kapható itthon 
-
w333
félisten
és ha simán eladod és veszel egy újabbat ha aktuálissá válna ez a helyzet?
Jelenleg "számomra" nincs olyan telefon amire érdemes lenne leváltani

Esetleg ha a Z1C jó áron lenne, lehet hogy bevállalnám, főleg a kompakt kényelmes mérte és a 720p kijelző + bika hardvere miatt !

-
w333
félisten
válasz
NandorHUN
üzenetére
Hát nem tudom ... én mivel általában hosszútávra tervezek, maga a tudat hogy a legesőbb proci van a telefonomban sokkal megnyugtatóbb mint ha most vennék egy olyan telefont amiben egy 1 éves Snapi 801 (S800 ránc felvarrott) SOC van, ki tudja hová fejlődik az Android a 64 bit -el vagy az ART futtatókörnyezettel és akkor már megint vakarnám a fejemet hogy miért nem vártam még ...

Persze most lehetne az mondani hogy így soha nem lesz új telefonom mert mindig jönnek az újabbnál újabb modellek (fejlődéssel nem lehet versenyezni), de jelenleg a Snapi 800 és 801 kb. ugyan az és ezek már 1 éves cpu -k, így ha megvárom az S805 -t már egyből nyertem +1 évet

-
w333
félisten
Az a baj hogy a jelenlegi csúcsok közül nem érzem azt hogy N4 után bármelyik is előrelépés lenne, sőt S5 gagyi műanyag + akadós rendszer + knox, Z2 rengeteg gyermekbetegség (sima Z -ből kiindulva soha nem lesznek javítva) HTC M8 még elmegy de kéne bele egy jobb kamera, erősebb akku +1GB/RAM, LG G3 felesleges a QHD kijelző, szóval jelenleg nincs egy normális telefon sem, O+O tényleg jó meg minden (garancia kérdéses) de mire kis hazánkba megérkezik már megint ott vagyunk hogy kijönnek az új Snapi 805 telefonok, új Nexus 6 vagy Android Silver

Tehát ha most én vennék egy új csúcs telefont, biztosan megbánnám, mert 2-3 hónap és itt az új Snapi 805 esetleg S810 ami azért hardveresen már bődületesen nagy előrelépés

Mindenesetre én türelmesen várok még !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#739) kano
Xiaomi telefonok minőségéből kiindulva én simán bevállalnám még külföldi garanciával is mivel Mi2S, Hongmi, Redmi, stb. telefonok már bizonyítottak és tényleg nagyon szuperek, na de ez a O+O és az olcsóságából adódóan nem nagyon szeretnék vele így elsőre kísérletezgetni

(#740) NandorHUN
Ennyi erővel minek az intel i7 processzor mikor ott van az i5 ?

Vagy úgy is mondhatnám ... hogy minek vegyek most Snapi 801 -st mikor kb. 3 hónap múlva kb. ugyan ebben az árban már kapok S805 -t

-
w333
félisten
Nem világítanak alul a gombok ... emiatt és forma miatt nekem felejtős

Na meg ugye a garancia ? ha meghibásodik mi a helyzet, kuka ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#734) Vagany
Akkor még nem olvastad az legfrissebb híreket ... Link ?

A Z2 topikban jártál mostanában
hogy jóra sikeredett ? szerintem nagyon nem, minden második tulajdonosnak pixel hibás, illesztési hibák, beázik, vagy magától bepárásodik a kameralencse, ráadásul kamerában szerintem nagyon gyengus 
Szerintem a Z1C sokkal jobban sikerült és kamerában is jobb, hiába ugyan az a kameramodul van benne, mégis szoftveresen jobban le van kezelve

-
w333
félisten
Ezek a processzorok meg hogy 2 Gb ram helyett 3 van benne csak e-péniszre jók.
Azért ez nem minden esetben így van ... kérdés hogy mennyit eszik a rendszer

-
w333
félisten
válasz
Janesz1981
üzenetére
Mekkora mázlim van hogy én gyorsan megszabadultam az S3 LTE -től !

-
w333
félisten
Újabb kamera képek ... Link

-
w333
félisten
Trükkös videó ... Link

azért a Google belerakhatná már ezt a dupla kopp képernyőfeloldást valamelyik frissítésbe, a % -s akkuról pedig nem is beszélve ... apróságok de hasznosak

-
w333
félisten
Bocsi lehet hogy volt már ... One Plus One vs Nikon D3100 tesztképek

-
w333
félisten
One Plus One darabokban !

-
w333
félisten
Ez kb. 3 fázisban működik ...

A Google legyártja a friss droid amit a referencia készülékekre gyártanak (jelen esetben a Nexus és GPE modellekre) majd ezt átveszik a gyártók és telepakolják a saját dolgaikkal (Samsung = Touchwiz + alkalmazások, Sony = Timeshift + Xperia alkalmazások, stb-stb) majd ezt átveszik a szolgáltatók akik szintén megpakolják a telefonokat különböző alkalmazásokkal (és néha vannak olyan elvetemültek hogy még a Boot animációt is kicserélik sőt még a boot hangot is)
Magyarul mire a felhasználó kezébe megérkezik a frissítés, addig már legalább 2X megerőszakolták a droidot

-
w333
félisten
-
w333
félisten
Ausztria közel van ... nagyon közel

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindenesetre ettől még nem lesz kapható itthon 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)