- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
Vagany
őstag
Nem akarlak elkeseríteni
, de a G3-ban is snapi 801 van. Egészen pontosan ugyanaz és ugyanolyan frekvencián van benne mint az O+O-ban. Cserébe feleslegesen nagyobb felbontású kijelzője van, nagyobb fogyasztással és több verzióban fog piacra kerülni gyanítom a szolgáltatókhoz a kisebb változat fog eljutni ami sokkal kisebb tárral rendelkezik a 64GB-os O+O-hoz képest (16GB, 2 GB RAM). Valszeg a 32GB-os (3GB RAM) verzió jóval drágább lesz, főleg ha szolgáltatóknál sem ez lesz. Egész egyszerűen most a legoptimálisabb telefon szerintem a 64GB-os O+O illetve a Z2 is elég jóra sikeredett. A G3 nem lett rossz, de szerintem ez a nagy felbontás teljesen felesleges, nincs gyakorlati haszna, csak hátrány származik belőle, nem is értem (jó értem én) miért erőltetik egyes gyártók
. Ha azonos áron lenne akkor is az FHD-s telefont venném, így, hogy drágább is a QHD nem tudok olyan okot miért vegyek ilyen telefont. Az OPPO is furán variálta meg, a Find 7a jó lett volna, de ott a memóriát kurtították meg, a sima 7-ben van 3 GB, hogy azt vedd Kéne még egy Find 7b ami ua mint a 7a csak 3GB RAM-mal
.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de a G3-ban is snapi 801 van. Egészen pontosan ugyanaz és ugyanolyan frekvencián van benne mint az O+O-ban. Cserébe feleslegesen nagyobb felbontású kijelzője van, nagyobb fogyasztással és több verzióban fog piacra kerülni gyanítom a szolgáltatókhoz a kisebb változat fog eljutni ami sokkal kisebb tárral rendelkezik a 64GB-os O+O-hoz képest (16GB, 2 GB RAM). Valszeg a 32GB-os (3GB RAM) verzió jóval drágább lesz, főleg ha szolgáltatóknál sem ez lesz. Egész egyszerűen most a legoptimálisabb telefon szerintem a 64GB-os O+O illetve a Z2 is elég jóra sikeredett. A G3 nem lett rossz, de szerintem ez a nagy felbontás teljesen felesleges, nincs gyakorlati haszna, csak hátrány származik belőle, nem is értem (jó értem én) miért erőltetik egyes gyártók
. Ha azonos áron lenne akkor is az FHD-s telefont venném, így, hogy drágább is a QHD nem tudok olyan okot miért vegyek ilyen telefont. Az OPPO is furán variálta meg, a Find 7a jó lett volna, de ott a memóriát kurtították meg, a sima 7-ben van 3 GB, hogy azt vedd Kéne még egy Find 7b ami ua mint a 7a csak 3GB RAM-mal