Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kissvendel
üzenetére
Remelem, hogy lesz benne.
A csaj azt mondta, hogy ez nem nyilvanos csomag (nevet se tarsitott hozza) -
zzola
titán
válasz
Krisztianson
üzenetére
Elvileg csak saját kézbe adhatja oda a postás/futár. Ha nem így tesz, az a kézbesítő felelőssége.
-
yanna
addikt
válasz
kissvendel
üzenetére
Amennyiben a telefon is támogatott.
-
Sziasztok!
Digimobil plusz + net -em van ...
Ma hivtak a one -tol, hogy lenne egy 500ft-al olcsobb (12 honapos huseggel) ugyanilyen one-os szolgaltatasuk (nem nyilvanos ez csak a digiseknek van akcios, azon kivul hogy mar megerkezett a csere sim, de ezt kulon hozna a futar es egybol lehetne aktivalni).
Kerdeztem a csajszitol, hogy abba lenne e vowifi, de nem tudott valaszolni.Szerintetek lenne benne vowifi? (hatha esetleg valaki itt jobban jaratos ezekbe
)
-
4Grider
félisten
válasz
Krisztianson
üzenetére
Lehet, hogy nem hagyott a postásod értesítőt és már rég visszaküldték. Vagy csak natúr elhagyták. Beszélj a telefonos ügyfélszolgálattal.
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Krisztianson
üzenetére
?
Hordozas? -
Krisztianson
tag
Sziasztok!
Elvileg a mai napig kellett volna megkapnom az új SIM kártyát, de sehol semmi.
Járt még így valaki? -
bzs73
őstag
Üdv.
Vodánál vett már valaki iphone 17 telót? Most jár le az előfizetésem, 4 évente telót is cserélek, mondom veszek részletre megint, de semmi nincs készleten soha a 17 szériából. -
zzola
titán
válasz
domper2015
üzenetére
Hja. Főleg, hogy Android - Apple vonalon nem működik itt.
-
zzola
titán
válasz
headhunter
üzenetére
Ha csökkentett karakterkészletet használsz (magyarul nincsen ékezet sem speciális karakter), akkor 160 karakter/SMS. Egy ékezetes betű 2-3 karakternek számít. Ha hosszabb az üzenet mint 160 karakter, akkor azokat összefűzi, az összefűzés is levesz 3 karaktert. Illetve tartamtól függően mehet akár MMS-ként is.
-
Top cat
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
25Ft/SMS.
Ha ékezetes, vagy speciális (Unicode) karakterek, emojik is vannak benne, akkor könnyen több darabra fogja bontani.
-
headhunter
addikt
Tuti csomagban mennyi egy SMS díja, van karakter korlát?
Küldtem 2db-ot és 75+50=125Ft-ot vont le az egyenlegből. (Első hosszabb volt, de a második max. 40 karakter)
-
Brandan
csendes tag
- "Van, aki ex Digi mobilosként kapott ügyfélmegtartó ajánlatot?"
Én igen, kb 1 hónapja, telefonon. Ellenőrzik a személyazonosságot, és utána ajánlanak. Sehol nem tudod ellenőrizni a neten, hogy mi van a csomagban, mert ezek nem nyilvános ajánlatok, itt a fórumban is voltak akik listázták hogy milyen opcióik voltak, de nekem kicsit mások, úgyhogy még ez sem támpont.
Viszont szerencsére nem annyira bonyolult, konkrétan csak 2 mérőszám a lényeg: lebeszélhető perc és havi adatkorlát, ezt gondold el előre hogy kb mit szeretnél. (A sebesség max értéke még a hivatalos tarifáknál is 5 Mbps max, ezért ezzel sem trükköznek.)
Már csak 1 volt Digi-s csomag volt fél éve már, és én ugyan azt kaptam meg a One új szerződésben is: 200 perc + 30 GB havonta, 4 ezerért (vagy 5? nemtudom fejből).
Ez baromi jó ajánlat, úgyhogy érdemes elfogadni. Viszont: semmiképp se menj személyesen üzletbe, én négy különbözőbe is elmentem (!) és tilos jobb csomagot adniuk mint ami a hivatalos oldalon van. Csak telefonon kaphatsz speciális csomagot.
Ha volt mostanában nemfogadott 70-es számú hívásod akkor érdemes a 1270-et hívni, hogy milyen lehetőségeid vannak a digis szerződésedet átváltani one-osra. Ha csak a weboldalon látható tarifkákat mond, akkor köszönj el, hogy ezek sajnos rosszabbak mint a Digi-sed, ezért ha ez majd megszűnik akkor sajnos ezek szerint ennek a számodnak vége lesz.
Ezután lehet hogy visszahívnak 1-2 hónapon belül, azzal amit én is kaptam.
-
Brandan
csendes tag
"Rá másnapra a futár hozott egy második sim kártyát is."
Nekem is ez volt, de a postait csak azért küldték ki automatikusan mert a régi Digi-s sim kártyája mindenkinek megszűnik működni Novemberben, ezért küldtek mindenkinek újat. Viszont te ettől függetlenül új szerződést és számhordozást csináltál amikor már éppen kézbesítették ezeket, ezért kaptál kettőt. De a futáros sim kártya van hozzádrendelve, azt csinálta az ügyintéző, a másikat lehet kukába dobni.
"A hiba az, hogy nem tartotta meg a számot, azaz az 50-es szám helyett egy tök másik 70-est kaptak."
Szintén ugyanez volt nálam, ez csak ideiglenes, nekem a köv. hónap elsején történt meg a számhordozás. A szerződésedbe bele van írva, hogy neked mikor lesz, nézd meg a profilod / dokumentumokban. Ilyenkor ki kell kapcsolni, újraindítani a telefont, stb.
-
Marcsello31
őstag
válasz
arcszesz
üzenetére
Hali! Elhiszem, biztos jó lehet, hogy éjjel nappal elérhető, és nincsenek furcsaságok,
gondolom azért, mert ők "nem értek hozzá" jobban fejlesztettek, vagy már korábban elkezdték fejleszteni kimaxolni a lehetőségeket,." Így érthető hogy miért jobb, más az egész. De Grat érte!
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A feltöltő kártyához vettem kiegészítőt ( korlátlan adat és beszéd) 10.11- én aktiváltam. Az alkalmazás viszont azt mutatja hogy az adat 10.26- ig használható. A beszédet 11.10- ig írja. Az adatnak miért vesz le 2 hetet?
Gondolom a roaming használatnak nincs hozzá köze? Eun belüli -
arcszesz
aktív tag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Közben megkaptam a yettel othonnet kártyámat. Ég és föld a különbség. Igazából össze sem lehet hasonlítani az xxl-el. Nappal baromi gyors, éjjel még annál is gyorsabb mert nem kapcsolnak le semmit.
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
One, sim kártya téma.
Anyumék először postai úton kaptak 1 darab kártyát 1-2 hete. Rá másnapra a futár hozott egy másikat. Még akkor (1-2 hete) üszi telefon, akik azt mondták, hogy a postai tárgytalan, a futáros fog kelleni, amit szigorúan tegnap kellett beüzemelniük 20-24 óra között. Beüzemelték! A hiba az, hogy nem tartotta meg a számot, azaz az 50-es szám helyett egy tök másik 70-est kaptak. A tájékoztató szerint nem változik a hívószám!!
A kérdésem az, hogy hibás a sim kártya vagy előfizetői fiók beállítása? Vagy lehet várni kell, hogy aktualizálódjon a régi szám?
(Én azt mondtam nekik, hogy ne kezdjenek vadul telefonálgatni a családban, hogy megváltozott a szám, hanem várjanak 24 órát, hátha élesítéstől számítva "átíródik majd valami", csak aztán üszi telefon!)
Köszi, sinick -
arcszesz
aktív tag
Na igen. Nem egy One állomás van a közvetlen vételkörzetemben hanem 3. Este mindháromnak két oldalán lekapcsolják a középsávokat, egy oldalukon viszont megy egész éjjel. Éjjel közel azonos paraméterekkel tudom venni mindhárom állomás működő b1 sávját és ugrál közöttük. A b3-at viszont csak az egyik állomásról látom. Gondolom más szögben áll a b3 sugárzó.
Biztos vagyok benne, lehetett volna körültekintőbben építeni a hálózatot. A másik két szolgáltatónak sikerült. Kifogástalanul működnek ilyen domborzati viszonyok között is. A Telekom hálón alapvetően ezért tiltom a B20-at, ne ugorjon át a Yettel állomásra, mert az szolgáltatja.
Na mindegy. Már lejárt a hűségem és lemondtam a One előfizetést. Ígérem többet nem fogok ezen problémázni.
-
Marcsello31
őstag
válasz
arcszesz
üzenetére
Dettó, nálam is így van, Mikor csatorna váltás volt még a vodafone időszakában,
volt egy két perces szundi, hogy akkor most mi legyen, most akkor is van 4g hálózat, mikor mögötte B20ra vált B1ről, és az ipcím is ugyan az, meg sem érezzük a váltást magát,
talán annyiban hogy este fele oda a hipernet sebesség.
De reggel 6körül már indul a hipersebesség...
-
válasz
arcszesz
üzenetére
Nálad alapvetően az a "pikáns" kombináció okozta a problémákat, hogy egyrészt a hegyoldalban ahol használtad, látszott fél Budaörs. Ráadásul a közeli állomáson az esti sávlekapcsolás miatt eltűntek a jobb domináns midband cellák. A tippem az, hogy amikor ez megtörtént, és el volt engedve a B20, akkor abból PCC-lett (gondolom annyira nem tudod beállítani a routert, hogy meg tudd mondani melyik legyen a PCC és melyek az SCC sávok), és ha az éppen fossá van torlódva, meg a SINR-t elnézve eleve vacak volt dominancia nélkül, akkor el tudom ezt képzelni. Csak azzal vigyázzunk, hogy ne vetítsük ezt ki minden szituációra.
B1 még mindig eltűnik éjszaka? Ha majd lesz "5G", akkor nem fog 
-
arcszesz
aktív tag
One hálózaton 3 sávos modemmel ha letiltottam a 0-5 SINR értékkel rendelkező B20-at, lehet nem volt ettől lényegesen gyorsabb a kapcsolat. Viszont lassabb sem az biztos. A kapcsolat minőségére ugyanakkor érezhetően hatással volt. Időnként még az ssh kurzor sem úgy mozgott a rossz sáv miatt ahogy kellett volna. Más alkalmazásokban is okozott problémákat időnként.
Régebben letiltott B20-al gyakran kifagyott a router az esti sávlekapcsolás környékén. Ez a probléma megszűnt. Egy jó pont a One-nak érte. Utóbbi fél évben egészen jó volt a kapcsolat b1+b3 sávokon. Valahogy olajozottabban működik az egész gondolom a finomhangolás miatt. Bár gyorsabb nem lett a hálózat.
-
Igazság szerint a digitől 10/10-es simes megoldás változik majd át új sim kártyával 5/5-ösre. 4500 forintért lesz 200 perc lebeszélhetőség minden irányban és 30 Gb net. Sőt az első 90 napban full korlátlan lesz hívás és net is. Ez ugyanaz ami eddig volt, csak 10/10 helyett 5/5 lesz a net. Ennyiért nemigen van előfizetés máshol.
-
válasz
arcszesz
üzenetére
Ez a kijelentés ebben formában biztosan nem igaz. Ha a modem csak két sávot tud összefogni, és force-olással el tudod érni, hogy a B3-B20 vagy B1-B20 helyett B1-B3-mat fogjon össze, akkor nyilván gyorsabb lesz, de ehhez kell a két midband sáv megfelelő színvonalú vétele is. De ha van egy 3 sávos modemed, és van B20-B3-B1 mondjuk, akkor teljesen tök mindegy, ha a B20-at is összefogja, ha nem az a PCC, ettől semmi nem lesz lassabb. Ami nem mindegy, hogy melyik sávon megy a PCC, mert azon a sávon megy az uplink is, ahol ugye jellemzően nincs CA.
-
arcszesz
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
B1-en már sehol nincs náluk 4g. B20 csak keleten van +bp. B28-at általában nem tudja hozzáfűzni, de nem is kár érte. B8 is szinte csak a legendákban létezik. Belvárosban B7 előfordul pár helyen, az igaz.
Épp domino kártyával nyomulok ősrégi B528 routerrel B3 sávon mert ezzel teljesen stabil, míg az újabb jobb routerrel megszakad néha. Nekem így is mindenre elég. [link]
-
-
UserX
addikt
Tegnap sikerült visszalépnem, a szolgátatás visszamondásával!!!
Nekem csak vésztartaléknak kell mobilnet, jó lesz az valamelyik kolléga Domino-s megoldásával. A DIGI-s sticket nem kérték vissza, remélem működika T-s SIM kártyával! Ha nem, akkor egy 4G-s router 14k! -
Caldera
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mindig csodálkozok, amikor valaki erre panaszkodik, nem tudom hol járt fizika órán.
Az ugye megvan, hogy vonat, busz Faraday-kalitkaként működik? Személykocsinál annyira nem érvényesül (arányaiban nagy része üveg felület). -
Lacccca87
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Gyereknek van netfone előfizuja. Budapest en belül eddig még nem volt gond. Pest megye viszonylatban használja, illetve Bp-Tata viszonylatban ingázik és Tata-n is használja.
Természetesen függ a felhasználási területtől is, ahogy előttem írták egy próba kártya lehet nem árt megnézni neked hogy muzsikál. -
Zsocy155
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szia!
Én gyakran vonatozok. A vonaton Mende és Gyömrő térségében nagyon gyenge a vonaton. -
Lacccca87
addikt
Ügyfélmegtartóval szerződj át úgy hogy a régi kondíciókat szeretnéd megtartani. Nekem ez így sikerül a DigiAktiv50-es csomag esetében.
Nekem is ajánlgatták a 5/5 ös csodát helyette mondtam hogy ha nem éri el a szolgáltatás sebessége a korábbit akkor nincs értelme megtartanom hisz egy utazós hotspot gyereknek, meg backup internet otthonra ha lehalna a vezetékes.
Többszöri ügyfélszolgálatos szenvedés után a telefonos megoldás működött. -
dredjudge84
őstag
Ez a szolgáltató már annyira gatya hogy ha éppen telefonálok és közben szeretném a mobilinternetet használni telefonon mondjuk meg akarok nézni valami oldalt gyakorlatilag be sem tölti annyira fos a hálózat.
-
Azoktól kérdezném, akik digimobilról már váltottak one-ra, hogy a mobilemax+ csomagban mennyi a valós adatátviteli korlát? Hivatalosan tudom, hogy 5 Mbit. Digisként még 10/10 Mbit. Novemberben lesz simkártya csere és azért kérdezem, mire számítsak.
Előre is köszi a válaszokat! -
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szia!
Amilyen a többinek is, van ahol megfelelő, máshol gatya. Én kipróbálnám egy feltöltőssel, hogy ahol te használod, ott milyen a sebessége.
-
enginev3.0
félisten
Hi
Milyen a mobilhálózata a Onenak?
Néztem a flottákat és a netfoneos elég jónak tűnikPest megye és Pesten lenne elsősorban használva az év 90%ban
-
yxcv
tag
Sziasztok!
Nektek megy a digi mobilnet? több sim-emen egyszerre 4G-ről E lett és nincs net. telefonálni tudok. -
zoli62
addikt
Végülis mégis be tudtam menni üzletbe, és megkaptam a QR kódot. Csak azt nem értem, miért nem volt figyelmeztetés, hogy az online E-SIM váltás után is csak üzletben lehet megkapni a kódoz? Más. Megrendeltem a One applikációban a megújuló 5G szoltatást havi 990 Ft-ért, a visszaigazolásban szerepelt, hogy számlafordulókor fogják előre számlázni. Ez azt jelenti, hogy azonnal nem aktibálódik a szolgáltatás? Ugyanis továbbra is 4G hálózaton va a telefonom.
-
sajtos365
tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Fontos minden új wifi hálózat csatlakozása után ki-be kapcsolni a wifi hívást, mert engedélyezni kell a wifi használatot, bekapcsolod a repülőgép módot csak a wifi legyen bekepcsolva.
Ha nincs térerő akkor wifin keresztül tudnál telefonálni vagy vannak olyan országok ahol a szolgáltatód nem tud hívást indítani, a fenti módszer erre jó, de a minőség ha nagyon rossz mobilon ahogy írtad akkor is jól jöhet a wifi hívás.
-
Grande Ale
őstag
válasz
sajtos365
üzenetére
Be van kapcsolva a wifi hivas, de hivasoknal a mobilhálózat az elsődleges. Tehát akkor érdemes a vowifit elsődlegesre tenni, gondolom. Nem is igazán a pénz miatt, mert magyar számokat ingyen hívok, hanem egy stabil wifi hálózaton nyilván jobb a minőség mint a roaming hálózaton, jól gondolom?
-
sajtos365
tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Igen érdemes bekapcsolni, mielőtt külföldre mész kérd a szolgáltatódnál a wifi hívás bekapcsolását, külföldön wifihez kapcsolódsz akkor bekapcsolod a telón a wifi hívást majd engedélyt kér a hálózat használatához, innentől a szolgáltatód országa szerinti tarifával lehet helyi hívást kezdeményezni külföldön is.
-
Grande Ale
őstag
Ha külföldön vagyok, akkor érdemes a wifi hívást elsődlegesre tenni, vagy nincs jelentősége?
-
SztiviVander
addikt
En egy vesztartalek kartyaert amit majd egyszer talan hasznalok is, biztos nem fizetnek havi 4800-at. Igazabol semennyit se, mert ez netto penzkidobas az ablakon. Havi 6e-ert van yepp, ha esim kepes a telod akkor kvazi 10-30 perc egy elofizetes megkotes es mar mukodik is. Modem se kell, telefonrol osztasz hotspottal netet akar notebooknak is. Ha meg mar nem kell lemondod es kesz. En ezt a semmire se jo izet amire elofizettel biztos lemondanam, ha mashogy nem engednek el akkor addig csesztetnem oket napi szinten levelekkel meg hivasokkal mig az engedjuk el inkabb csak hagyjon mar beken minket allapotig el nem jutunk.
-
Marcsello31
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Yettelnél is vannak még korlátlan napi net díj csomagok.
Én azt használom mikor nem vagyok otthon egész nap.
Ahova én járok ott pont a yettel jó. És pont nem jó az óne.
Jók ezek a korlátlan napi net csomagok. Nem értem hogy a None.. Miért nem ad ilyen csomagokat a kártyásoknak is. Mobilnet xxl most elég jól hasít felénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
B1 még mindig eltűnik éjszaka? Ha majd lesz "5G", akkor nem fog
Az ugye megvan, hogy vonat, busz Faraday-kalitkaként működik? Személykocsinál annyira nem érvényesül (arányaiban nagy része üveg felület).
Dr Bubo