Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Elvileg semmi összefüggés a kettő között. Másrészt ennél a cégnél nem lehet tudni, szóval majd kiderül.
-
dredjudge84
őstag
Most amit én kötöttem bontó csoporttal múlt héten egy évet 4 kártyára (3 mini x 1 xxl) és azt mondta hogy 12 580 lesz összesen a havidíj, akkor nálam nem lesz inflációkövető emelés, mert ez egy egyedi ajánlat?
-
Soma01
veterán
Olyan van hogy ha az ügyintéző félretájékoztatása miatt nem a nekem legmegfelelőbb csomagot választok, akkor pár nap múlva ilyen panasz esetén választhatok másik tarifacsomagot?
-
gabor9991
addikt
Nekem a díjemelést be se dobta
először nem találta ezeket, utána azt mondta ezek már lezárt csomagok.
Mikor megkérdeztem tőle hogy mikor lettek lezárva és melyik havi számlán értesítették az előfizetőket mert én azt olvastam a zinterneten hogy ezeket nem zárták le és csak az inflációkövető áremeléssel fog emelkedni a jelenlegi díj, akkor ugrott egyet a tű a lemezen és kiderült hogy mégis lehetséges a váltás csak fáradjak be egy üzletbe személyesen mert bonyolult lenne postán kiküldeni az új simeket és utána aktiválni őket
.Ezt a kérést persze megmosolyogtam, felajánlottam hogy a meglévő feltöltős simekre hordozzuk akkor át a számokat, abban a folyamatban nincs semmi ami bonyolult...és ahogy írtam pár hsz-szel feljbb ez ment majdnem másfél órán át, végül a tv szolgáltatással sikerült mégis megakasztania a váltást de kezdem azt gondolmi hogy nem lehet váletlen hogy ennyi helyen van jelen ugyanaz a téves
infó csak nem értem mire jó ez nekik mikor elmondta hogy minden vodafone és digi ügyfelet át kell tenniük a one rendszerébe senki nem maradhat a régiben. -
-
Soma01
veterán
Ma nekem két telefonos ügyfélszolga is azt mondta, hogy a One-os csomagok is emelkednek majd. Nincs értelme áthozni e miatt. Annyi hogy most 3.990 a 200 perces 30 gigás csomag és május 1-től ez is 4490 lesz. De aki vált kap 90 nap korlátlan netet. (de lehet beszédet is) Ha nem így van, átcseszetek Debrecenben.
-
Az utolsó számlán csak az inflációs emelésről volt szó. Egy szóval sem írták, hogy a MobilePlus vagy MobileJunior előfizetéseim díjcsomagja kivezetésre kerülnének. De én egy éve jöttem át, akkor még a vodához. Azt, hogy most milyen feltételek szerint lehet átjönni nem tudom.
-
aldebaran
addikt
A #1958 hozzászólásom:
Nekem most járt le a VodafONE-nál az 1 évem, amikor áthoztam a digitől a számom MobilMAX-ba és ezt küldték emailben:
Határozott idejű szerződésed 1 nap múlva, 2025.03.xx-án/én határozatlan idejűvé válik, változatlan havidíjon és feltételekkel.
Itt vannak a csomagok és a tarifák az összefoglalóban. -
matex
aktív tag
válasz
Krisztianson
üzenetére
Én is tapasztalom (Miskolc) a mobilnet problémát. Sokszor megáll, újra kell csatlakozni, lassú.
-
dbius
veterán
válasz
aldebaran
üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, ezért szeretném körbejárni.
Ezért lenne szükség arra, ha valaki - akár Te magad - elmondaná, hogy az utolsó, február havi számlával együtt kapott-e tájékoztatást májusi áremelkedésről és ha igen mi volt említve benne. Próbáltam az ászf-ben turkálni most (One sajátjában, nem a one-digi-ben), de nem találtam rá ezekre a díjcsomagokra, bár nem volt türelmem az összes mellékletet is egyenként letölteni és azokban is keresni.
-
-
Xiaomiuser
csendes tag
Ami 80 perc alatt fogy el mivel duplán számol.
-
vpanangin
senior tag
-
dbius
veterán
válasz
gabor9991
üzenetére
Aki ezen csomagok közül van valamelyikben, az az utolsó számlával kapott-e értesítést arról, hogy májustól emelkedni fog a havidíj?
Azért kérdezem, mert olvasom, hogy itt ma többen is átléptek ezek közül valamelyikbe.
Ma én is bementem Debrecenbe a Fórumba, hogy átvigyem a 3 digis kártyámat ezek valamelyikébe, de az ügyintéző mikor mutattam a díjcsomagokat akkor mondta, hogy át lehet rakni ezekbe a csomagokba, de májustól ezeknek a havidíja is automatikusan 4490 Ft-ra lesz megemelve, így nincs sok értelme.

Egyelőre hagytam az egészet, mondom megkérdezlek benneteket, hogy a számlával jött-e értesítés májusi díjemelésről, meg meg kellene nézni a májustól érvényes ÁSZF-et ezen díjcsomagokat illetően is, gondolom valahol benne kéne legyenek ezek is.
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Van közületek valaki, aki a One alkalmazásban az Ajánlataim menüpontban rendelt dupla adatot (feltöltőkártyásoknak otthoni szolgáltatás mellé)? Én tegnap délelőtt rendeltem meg, azóta sem aktiválták és vonták le az egyenlegből a díját, személyesen bent voltam az egyik ügyfélszolgálaton, ők csak annyit látnak, hogy feldolgozás alatt van. Volt akinek aktiválták?
-
válasz
Krisztianson
üzenetére
Nálam hibátlan.
-
Krisztianson
tag
Nektek nem szarakodik a mobilnet az utóbbi napokban?
Digi/One hálózaton vagyok. Nem változott semmi, belvárosban vagyok az idő 99%-ban, de 1 hete kb. folyamatosan szaggat és ami aggasztóbb, hogy ma is csak 2óra SOT mellett 59%-on vagyok, mert a cellahasználat levitt 30%-ot már.
Gondolom folyamatosan próbál hálózatot találni.
-
TOZ
addikt
Budapesti Árkádban is simán megoldották. Akihez kerültem viszont nem volt elsőre képben, de azonnal ott termet egy másik és ment minden, mint a karikacsapás.
sőt l, tudtam a lebeszelheto / 15 giga csomagból nem lebeszelős / 30 gigat csináltatni
-
MadMancs
veterán
válasz
Debilon
üzenetére
Célszerű bememmi egy One üzletbe (nem partner/képviselet stb) hanem saját üzlet. Még anno 2016 ban Vodával jártam így, se a nálunk lévő Partner, se a Fehérvár plázában található Partner nem tudott segíteni csomagváltás + készülék egy spec Red csomagról. Egyszerűen nem volt jogosultságuk. Veszprém Kossuth Lajos utcai saját Vodafone üzlet kb 3 kattintással megoldotta.
-
-
4Grider
félisten
válasz
alba-regia
üzenetére
Legalább neked sikerült, ráadásul 3 esim-el is. Tehát működik a rendszer. Én feladtam két nap próbálkozás után, maradt a személyes ügyfélszolgálat.
-
alba-regia
aktív tag
Három eSIM került nálunk újraaktiválásra új telefonokban. A One kiváló rendszerében ehhez másfél nap kellett. Az azonosításnál kb. 10-15. alkalommal nem fogadta el a dokumentumokat (iPhone Pro készülékek, egyébként fotós is vagyok), a videós számolvasós azonosítás is sokadjára sikerült csak, de volt, hogy random kidobott.
Írtam nekik. Meglepő módon néhány percen belül jött válasz: náluk minden rendben működik. Az eSIM-em (utolsó az aktiváltak közül) régi, így azt csak személyesen lehet az ügyfélszolgálaton újraaktiválni.
Mondanom sem kell, hogy ismét hülyeséget írtak. Sikerült nagy nehezen ma délelőtt az azonosítás, majd az aktiválás. Nem értem, hogy miért nézik ennyire hülyének az embereket!? Holott egyértelműen az ő rendszerük a problémás (másik két szolgáltatónál ez a folyamat gördülékenyebb). Ráadásul még félre is tájékoztat.
Természetesen válaszoltam nekik, ezeket leírtam. Azért osztom itt meg, hogy akik ugyanígy járnak ezzel az azonosítással, rendszerhibával, stb., vegyék a fáradságot és jelezzék a szolgáltatónak. Különben abban a hitben vannak, hogy náluk minden ok.
-
aldebaran
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
1 éve, mikor átszerződtünk a Digitől a Vodához, ezeket a díjcsomagokat akkor se nagyon tudták.
Most, aki annak idején átszerződött simán határozatlan idejű lett a szerződése változatlan feltételekkel.
Ha valaki a Digis díjcsomagokra kíváncsi a One-nál, itt az összefoglalóban láthatja. -
gabor9991
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Akivel én beszéltem annyira nem volt képben hogy többször kértem elnézést hogy én magyarázom el neki miről van szó
1óra 20+perc volt az "ügyintézés" ez alatt az idő alatt 3-4 alkalommal kért kis türelmet ami azt jelentette hogy eltűnt 5-15 percre illetve nagyjából minden kérdést leírt valakinek, hallatszott hogy üti a billentyűzetet és várta a választ hogy mit mondjon nekem.
Legutóbb mikor beszéltem az ügyfélmegtartóval 4-5éve akkor még úgy tűnt hogy ők azért a legjopbban képben lévő ügyintézők lehetnek, most úgy éreztem ez már nagyon nincs így. -
norrberth
addikt
Hátha nem hiba lesz.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Telekom Domino + Maraton. Ott nem vész el a fel nem használt adatkereted, amíg él a kártya, addig görgetheted tovább a megvásárolt adatkeretet is. Mindenki azt veszi, ami neki megfelel, ha meg nem talál ilyet, akkor ne akarjon netezni.
Amúgy meg tényleg ne kezdj bele újra ebbe a véget nem érő ócsárlásba, azt már tudjuk, hogy neked soha és semmi nem felel meg, de elég volt a Telekom topikban pár hónappal ezelőtt! Ez nyilván üzlet, nem pedig szociális jótékonysági intézmény. Ha nem tetszik lehet keresni jobbat, de azt ne tőlünk várd!
-
vence
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jöhetnek a konkrét ajánlatok/ lehetőségek!
Egyébként 2 szolgáltatónál is előjött ugyanaz a probléma,
miközben az 500 GB-nál már nem tapasztaltam érdekes, gyors fogyást ... azért is írtam be.Ez pedig már pl. az ügyfelek tisztelete/ méltányossági kérdés is.
Lenne miből visszaadni nekik. -
gabor9991
addikt
A digiseknek fenntartott csomagokra is lehet váltani,
MobileMax díjcsomag:
30GB adat (10GB roamingolható) / 5 Mbit/sec
10 forint/perc, 19 forint/SMS,
2990- e-pack-kelMobilePlus díjcsomag:
200 perc beszélgetés belföldre/EU-ba
15GB adat (10GB roamingolható) / 5 Mbit/sec
2990- e-pack-kelMobileJunior díjcsomag:
10GB adat (az egész roamingolható) / 5 Mbit/sec
1990- e-pack-kelNetActive50 díjcsomag:
50GB adat (nem roamingolható) / 5 Mbit/sec
2490- e-pack-kelBeszéltem velük pár napja engem is a görgethető adatkeretes publikus tarifákkal kezdett fárasztani de mondtam hogy mit szeretnék, ha nem lehet akkor mennek az előfizetések tévéstől a telekomhoz, kis várakozás után megtalálta ezeket a tarifákat és át is tudta volna váltani
csak amiatt nem váltottam mert a tv szolgáltatással nem volt képben így abban maradtunk hogy 30 napig érvényes az ajánlat ha felhívom újra az üfsz-ot ott látják hogy korábban miben egyeztünk meg megcsinálja bármelyik kollégája. -
Lackooo84
nagyúr
Azoktól kérdezem akik váltottak digimobilról vánra, hogy milyen irányban változtak a dolgok, ha változtak? 5G van már?
-
vence
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azért ez a lépcső így nagyon durva!
(2 még simán beférne közé ... mondjuk 50 és 100/vagy 200 GB)
A múltkor 450+ maradt náluk,
utána pedig szegények, "nem tudtak" pár Gigát jóváírni ...
és úgy gondolják, hogy egy panaszt, egy folyamatos szolgáltatást nyújtó cég nyugodtan vizsgálgathat 30 napig.
Ilyesmi is csak itt fér bele.Az eredményt pedig már előre tudom.
-
psion2101
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rendben köszi srácok a segitséget
Ez igy jó lesz -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
psion2101
üzenetére
Ahogy Lauda írta, One feltöltőkártyához 30 napra 20GB adat 4990Ft, vagy 500GB 7990Ft.
Telekom Domino kártyára 30 napos korlátlan net 9900 Ft. Bár ez megújuló csomag, de alkalmazásban tetszés szerint ki/be kapcsolható.
-
psion2101
tag
50 G szerintem jó lenne.Csak ugye 3-4 hónapig nem töltene semmit rá
-
psion2101
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni,hogy édesanyám 3-4 havonta jön haza 2 hétre.Szüksége lenne itthonra valami internetre.Van erre valami lehetőség? -
válasz
maximilian4
üzenetére
Akivel megtörtént is ezt gondolta, hogy nem így működik, aztán kiderült, hogy mégis.
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Lehetséges, hogy telefont nem is kapsz, a törlesztést pedig számlázzák. Előfordult korábban.
-
user01
aktív tag
Korábban volt róla szó, hogy lehetséges-e vagy sem.
Nos..., a Digitől a One-ra áthordozott számomra sikeresen ráhordoztam egy yetteles számot. -
-
maximilian4
addikt
Sziasztok! Múlt hét pénteken voltam bent one-nál, és kihoztam, vagyis pontosabban rendeltem egy iphone 16-ot, mert jelenlegi már 4 éve megvan és haldoklik az akksija. Van 3 előfizum is a cégnél, szóval így egész kedvezményes volt, de nem is ez a lényeg. Amit elsőre furcsának találtam, hogy semmilyen iphone nem volt készleten az üzletben. Jó. gondoltam egye fene, ha már bejöttem rendeljük meg. Mondta az értékesítő milyen színű készülék jön meg gyorsan. Igazából nekem csak az ios a lényeg. Mondta, hogy hív ha megérkezik. Holnap lesz egy hete, hogy megrendeltem és még semmi. Komolyan ennyire nincs készülék a szolgáltatónál? Ennyi idő alatt lassan már Kínából is ideér bármi.
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
De attól még a teló keresgetheti, nem?
Majd megnézem, hogy a T-nél is így van-e ...
De az Oh-Ne üzemel folyamatosan.De minek a beállítás, ha nem azt csinálja a tel ?!
Sajnos egyre több ilyen dolgot tapasztalni.Egyébként tapasztaltam, hogy az újabb (5G-s ?)
SIM-ek sok mindent (ki tudja, hogy miket) hoznak magukkal ...
Pár kártyával való hálózat tesztelés után pl. egy régebbi tel.
nagyjából használhatatlan lett ... pedig volt olyan App, ami csak azon ment, mert nem volt későbbi verziója.
És még lehetne folytatni ... pl. a Y. egy másik telón maradt
"szemetével".Szóval, meggondolandó, hogy régebbi telókba bele szabad-e tenni újabb generációs SIM kártyákat, ha még használni szeretnénk!
@ thomas77
Köszi! -
4Grider
félisten
válasz
herdsman12
üzenetére
Felkészülten kell menni, különben a legdrágább csomagot fogják ajánlani, aki hülye, az fizessen többet alapon.
-
aldebaran
addikt
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
Kenderice
üzenetére
Telefonos ügyfélszolgálaton is lehet, de ott macerásabb. Vállalni kell 1 év hűséget, akkor adják 3000-ért ugyanazt a Digis csomagot. Közölni kell, hogy a "bontó" csoporttal szeretnél beszélni, az első vonal arra van trenírozva, hogy a 4500 forintos csomagot tukmálják.
-
herdsman12
őstag
Ma voltam a békéscsabai One irodában.
Udvariasan köszöntem és elmondtam, hogy jelenleg Digi Mobil Plusz Net csomagban vagyok, érdekelne az ajánlatuk.
Mondja a jóember 4500, kérdezem nincs valami hasonló a jelenlegihez? Nincs, volt a rövid válasz.
Látszólag se akartak velem foglakozni. -
Terentius
őstag
Öregapámnak akartam rendelni egy Xiaomi 15-t. Régi típusú személyi igazolványa van 1989-ben állították ki. Természetesen nem ment át a dokumentumo azonosításon. Ugyanezt a hülyeséget a vodafone is eljátszotta vele amikor anno egy-egy szolgáltatás megrendelésénél vagy valamilyen készülék rendelésnél kérték a személyi igazolvány számát. Beírtuk, és akkor is parádézott vele a rendszer mégis x próbálkozás után sikerült. Komolyan mondom a pofám leszakad, hogy a pénzt elkérik, de a rendszerükben nem tudták beállítani hogy valaki esetleg régi típusú személyivel rendelkezik, mert öreg. Végül telefonos segítséggel sikerült végigvinni a folyamatot erre a rendelés közben készlethiányos lett. Komolyan nem tudom hogy ezek hány darabot rendelnek be ebből a típusból. De nem hiszem hogy az emberek rohannának a 400000-es telefonért. Úgyhogy kábé egy napon belül elfogyott a készlet. Tudja valaki bennfentes hogy képesek ilyenkor 5-10 darabot berendelni vagy tényleg ennyire népszerű az adott termék?
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Elvesztem a sok infóban már.
Ma jutott tudomásomra, hogy megszűnik a digimobil májustól.
Semmilyen infót nem kaptam erről, most nézegetem az online felületet, de erről sehol semmi.Milyen csomagba lenne érdemes átmenni?
A 15GB netből 2-3 GB-ot szoktam elhasználni.
Beszélgetés havi 10 perc alatt van. -
Annó a vodás időszakban is megtörtént, hogy a számlákhoz navigálva ezt látja az ember annak ellenére, hogy nem fizetettem be semmit.
-
UHHH
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Érdekes az eset, azóta sem engedett fel 4G-re. A szolgáltató sim-et cserél most.
Vajon mi történt pénteken 10 óra körül, hogy hirtelen tiltva lett a 4G a telefonon?
"force 4g" appal átrakva sem enged fel természetesen. Másik 4G-s telefonban nem tudtuk kipróbálni, csak 2g-sben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Bestbuy játékok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
először nem találta ezeket, utána azt mondta ezek már lezárt csomagok.
.Ezt a kérést persze megmosolyogtam, felajánlottam hogy a meglévő feltöltős simekre hordozzuk akkor át a számokat, abban a folyamatban nincs semmi ami bonyolult...és ahogy írtam pár hsz-szel feljbb ez ment majdnem másfél órán át, végül a tv szolgáltatással sikerült mégis megakasztania a váltást de kezdem azt gondolmi hogy nem lehet váletlen hogy ennyi helyen van jelen ugyanaz a téves

kabelmania27
Dr Bubo