Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve_Brown
senior tag
Köszi, végül feladtuk mert valószínűleg azt se tudja mit csinál... Idős már.
-
4Grider
félisten
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Ha beszélni tud rajta, csak adat nincs, akkor engedélyezze a telefonjában a mobilhálózatok alatt az adatroamingot.
-
mtx1111
tag
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Próbáljatok meg manuálisan más hálózatot válsztani. Pl. Orange.
(A Vodafone RO nekem is ezt csinálta.) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Hát vegyen-től kezdve ennyi inóra sokminden írható...
-
Steve_Brown
senior tag
Sziasztok,
Nagyim kint van Romániában és nincs mobilnete.
Vodafone hálózathoz van csatlakozva, Roaming be van kapcsolva. Ügyfélszolgálat nem tud segíteni.Mit tehetünk az ügyben?
Telefon ki->be megvolt.Köszi akinek segít.
edit.: Samsung Galaxy A24 5G a telefon azt hiszem
-
MadMancs
veterán
Kb 20 éve
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
remetelvtars
üzenetére
Diginél másodperc alapú számlázás volt.
-
zoli62
addikt
Számhordozás volt, a kártyám a Vodafone hálózatát használja, de csak hanghívás van, az LTE hálózatra nem engedi fel, az APN beállítások helyesek, a szokásos hibajavító körök megvoltak.
-
zzola
titán
Hatálybalépés: 2025. december 12.
" Az ÁSZF, 2. sz. Díjszabás melléklet B./Előre fizetett mobil szolgáltatásoka vonatkozó díjszabás egyéni
előfizetők számára 1. Kereskedelmi forgalomban elérhető tarifacsomagok 1.3. Kereskedelmi forgalomban
elérhető opciók 1.3.2. Egyszeri internet opciók pontjából az 1GB és az 5GB egyszeri adat kivezetésre
kerül." -
Lackooo84
nagyúr
Ezek a széparcúak mikor álltak át a perc alapú számlázásra?? 2025-ben ez azért elég gáz...

-
bdos
csendes tag
pz6t
Sziasztok,
A problémám a következő: Digimobilról átraktak a One-ba. Nem is lenne ezzel probléma, de már volt másik One fiókom (feltöltőkártyás mobil miatt), így nem tudok belépni az "új" One fiókba, mert azt mondja ezzel az email címmel már létezik fiók, adjak meg más adatokat a beazonosításhoz. Gratulálok a fejlesztőnek, nyilván az adategyeztetéses bohóckodás miatt mindkét fiókhoz betűre ugyanazok az adatok vannak hozzárendelve, így ezeknek a további azonosítási köröknek így semmi értelme sincs. Nem is sikerül, folyamatosan a sikertelen bejelentkezés üzenetet kapom...
Hogy tudok hozzáférni az "új" One fiókomhoz? Valaki más nem futott rá esetleg ugyanerre a problémára? Köszi!
Üdv: bdos -
kl122
tag
Picit off, de akit érdekel mi a volt DIGI mobilhálózatával jelene, azoknak itt egy nagyon jó prezentáció:
https://www.hte.hu/documents/10180/4963359/ProM_HTE_CritCom_2025.pdf -
z123456z
őstag
Jaj hagyjad már, olyan könnyű okosnak lenni kívülállóként. Persze, hogy meg lehet oldani, biztos meg is tudnák oldani, de nekem ( aki vagy 20 éve nem ült buszon ) nem jutna eszembe, hogy kora reggel hol lehetne venni. Én a magam aggodalmát és gondolatmenetét írtam, nem azt, hogy nem lehet megoldani. De még abban sem vagyok biztos, hogy ők gondoltak erre, amikor évek óta így utaznak, te sem gondolkodsz a levegővétel előtt. Amúgy meg nem mindegy, hogy ki hogy és mit oldhat meg? Nem ez volt a lényeg. Ebből egyenesen következik, hogy minek fizetünk egyáltalán ilyenekért, ha enélkül is lehet élni?
És ne vedd ezt támadásnak, nem a személyednek szól, csak így sikerült.
-
sfefe
addikt
válasz
z123456z
üzenetére
Legfeljebb vesznek 1 jegyet....
Mi általában autóval járunk melózni ha nem akkor mobilon veszek jegyet...
De biztonság képeenvan nálunk pár jegy is..
Ne legyünk már ennyire digitálisak aztán anélkül meg megáll az élet?...
Értem így egyszerűbb persze Nekem is de van élet net nélkül is...nem is olyan rég még így éltünk... -
-
Jarod1
veterán
Reggel nálatok se volt mobilnet? hrekben olvastam hogy gebasz volt de csak vezetékes írtak...
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
alex devil
üzenetére
Nincs róla hivatalos infó. Ha tippelnem kéne, jövőre valószínűleg beszántják.
-
4Grider
félisten
válasz
alex devil
üzenetére
Nincs már Digimobil plusz tarifacsomag, az összes előfizető átkerült a One-hoz.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, a Digimobil plusz tarifacsomag meddig marad? Nem találtam infót.
-
válasz
4Grider
üzenetére
Nem igazán értem ezt a válaszodat. Mi köze a 2G kapcsolónak ehhez? Ha azt kinyomom, akkor még az E betűt se teszi oda, de így se úgyse nincs net. Meg mit számít ez egyáltalán? Eddig átmentem a határon, 1 km után jött az sms, A1, és volt 5G. Most nincs. De 300km után se. Csak 3 AT szogáltatóra átállva.
-
-
Ha kimegyek ausztriába, akkor ugye a One-os telefon az A1-re áll át automatikusan. Múlt hét óta viszont így nincs mobilnet. Csak E-t ír ki, és nincs adatforgalom. Manuálisan kell átbszkodnom 3 AT-re, hogy legyen 4/5G, ami rendkívül örvendetes a kocsiban. Ez vajon szintén valami központi hiba lehet?
-
Flottásra viszont a telefonokra nincsenek azok a kedvezmények csak részletfizetés, azért is nem szoktam ott telefont venni, meg drágábbak is a telefonok mint más műszaki üzletben. Egyszer vettem ott telefont Huawei P50 Prot 200000 ft-ért mikor máshol az induló ár 400000 ft volt.
-
zzola
titán
Tele van verve a net, hogy leállt a mobil és vezetékes szolgáltatások - sok helyen.
-
4Grider
félisten
válasz
Aranypatkány
üzenetére
Ha az hiba, hogy nincs normális (mélységi) 4G lefedettség felétek, akkor hiba...
-
Aranypatkány
tag
Csomószor átcsatlakozik Edge hálózatra, ez is One szolgáltató hiba gondolom
-
válasz
z123456z
üzenetére
TV előfizum nincs, azt nem tudom csekkolni. Hiába is lenne tájékoztatásra protokoll, úgyis képtelenek lennének kezelni. Látható az utóbbi hetek/hónapok eseményein keresztül, mennyire képtelenek kezelni a felmerült problémákat. Pedig csak egy/one probléma van, de szó szerint, de az hatalmas!
Elég durva, hogy az ember kénytelen tartani a mobilban egy másik szolgáltató SIM-et, ha nem akar kritikus helyzetbe kerülni, amikor épp kellene a mobilnet, persze ez se segít, ha menet közben észre sem veszi a user, hogy nincs net a mobilon.

Közben itt is megjavult a mobilnet, igaz a feltöltés 0,0Mbps
-
Tacsika
aktív tag
nálunk megjött
-
z123456z
őstag
Megjavult. Köszönjük.
-
Aranypatkány
tag
Fasza, tegnap este óta nincs mobilnet, így kénytelen vagyok az 500 megás telekomos keretemet elbaszni. De ahogy olvasom központi hiba, nem nálam van a baj. Ugye?
-
z123456z
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nálam ( Dél Pest ) a tv is szarakszik, berakott új helyre amúgy meglévő adókat, de nincs rajta semmi, érvénytelen, másokat meg átugrik, aztán mégis van. Nagy gebasz lehet, és szűk látókörű lévén továbbra sem értem, ilyen helyzetekre miért nincs kidolgozva egy tájékoztatási protokoll, ahelyett, hogy találhatunk meg egymástól kérdezgetünk.
Van fb-n egy nem hivatalos csoport, ott is írják a tévét, azért néztem meg én is.
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
norrberth
üzenetére
Eddig nem gondolkodtam a valtason de ez egy olyan hiba, ami miatt lehet inkabb atmegyek a konkurenciahoz. Ha most nem lenne autom nem tudnek kozlekedni, mert hiaba van berletem net nelkul hasznalhatatlan. Kivancsi vagyok mit fog reagalni a szolgaltato... fb csoportban van ahol minden szolgaltatas leallt nalunk csak a mobilinternet nem mukodik.
-
norrberth
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Kellett volna a Google, messengeren egyeztetni emberekkel.
Kellett volna a Google térkép.
Azt hittem rossz a telóm.
Restart, csak nem jó.
Szerencse van fent Igo megy offline.Egy ilyen incidens után minimum 10Gb net kárpótlás járna minden felhasználónak.
Meg fejlesszék ezt a foskupacot hogy a netes csomagokba ne 5mb/s sebesség legyen már a sebesség.
Szánalmas az egész banda.
Mi ez? Vissza a jövőbe? -
F_Gergely
őstag
Mobilnet nincs, mehetek autoval dolgozni mert igy berletem sincs (mobilberletem van amihez kell net...).
One appja szerver hibaval nem elerheto honlap szinten.
Nem tudom mi tortent de ez igy rohadt nagy gaz... -
norrberth
addikt
Mi van ez ezzel a szarkupaccal már megint...
-
Tacsika
aktív tag
pc-ről sem tölti be az one oldalt. Azért még ilyen nem volt. Mi jöhet még? És ha rosszul van valaki? (Kaszásdűlő) A vonalas sem működik...
-
z123456z
őstag
Nem is kell, hogy vitatkozzunk, mert nem érted az egész kommunikáció lényegét. Egy teljesen mellékes, tulajdonképpen lényegtelen dologra ugrottál rá, amit felháborodásomban kanyarítottam oda, és nem ereszted. Talán szűk látókörű vagyok, te pedig olyan, mint a majom, aki nem ereszti a csemegét, így nem tudja kihúzni a kezét a lukból.
-
z123456z
őstag
A pofátlan nyomorult disznók még mindig tartatják velem a vonalat, lassan egy órája. Tiszta szégyen, hogy ezt meg merik tenni, ennyire semmibe veszik azokat, akikből élnek. De ha nem nyitnak új pénztárt az aldiban, mert hárman vannak előtte, vagy várni kell egy hetet az orvosra, nincs ott a taxi 2 percen belül, akkor fel van háborodva. De én vagyok a hülye, hogy nem hagyom itt őket a francba.
-
zzola
titán
válasz
z123456z
üzenetére
Nézd, én nem vitázom senkivel. Szűk látókörű vagy. Nem fognak 3 millió SMS-t kiküldeni, mert pl. Tihanyban nem működik az egyik bázisállomás, remélem ezt azért el tudod fogadni.
Egyébként a One oldalán van egy karbantartási [link] , de nem tölt be az oldal. így fogalmam nincsen, mi van mögötte. -
z123456z
őstag
-
z123456z
őstag
Lehet akár ilyen cinikusan is szemlélni a dolgokat, csak felesleges. Hogy ki kapja egy ilyen szintű leállásnál az sms-t? Mindenki, minden egyes előfizető! De ha az sms-sel van problémád, legyen email, velem lehet alkudni.
Nem is értem ezt a hülye kérdést, akárhányszor elolvasom, hogy kinek kellene kapnia?
Gondolom, ha telefon van, sms is van. Igen, email ebben az esetben nem jó ötlet.
-
z123456z
őstag
Ex vodafone-osoknak is volt SIM vagy APN csere, amiről lemaradtam esetleg? 23 perce tartom a vonalat, nem fogom tudni kideríteni.
-
zzola
titán
válasz
z123456z
üzenetére
Értem. Szerinted kinek kellene kapnia értesítő SMS-t?
Aki:
-egy adott cellán tartózkodik?
-egy adott bázisállomásra kapcsolódik?
-számlafizető címe a fenti kettő közül valamelyik?
-az előfizető címe az első kettőre esik?
-roamingol valaki?
-tegnap este csatlakozott a bázisállomásra?
-az elmúlt 30 napban csatlakozott a bázisállomásra?
-aki éppen csatlakozik a bázisállomásra?
-ha nem ütemezett a karbantartás - mert hiba van - akkor hogy kapod meg az értesítést, ha nincsen hálózat?Mi lenne a kívánságod?
Mert érdekel. -
z123456z
őstag
Sziasztok. Másnál se megy a mobilnet ( exvodafone )? Látom ( itthoni netről ), hogy karbantartás van, de hogy ez az egész mobilnetet érinti, és egy nyomorult sms-t nem tudtak küldeni?? Mikor várható az indulás, nem tudni, mert addig dolgozni sem tudok, most itthon kuksolok?
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Flottással is lehet. Szerintem nincs is olyan csomag amivel nem lehet kihozni telefont.
-
dredjudge84
őstag
Csak publikus csomagokkal lehet telefont kihozni? Nekem amikor kötöttem a mini x-re, akkor azt mondták azzal is lehet.
-
Luna73
tag
Sziasztok. Flottás csomagról publikus csomagra váltásnál mindegyik csomagnál van 30ezer telefonkedvezmény? Amikor kiválasztom a készüléket (tarifa s csomag) írja a 30 ezer kedvezményt. Miután berakom a kosárba teljes árat ír ki+ eltünik a 2 év e-pack lehetőség is.
-
MadMancs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hogy tudok hozzáférni az "új" One fiókomhoz? Valaki más nem futott rá esetleg ugyanerre a problémára? Köszi!

Talán 20 éve vettem tőlük telefont, azóta nem. Nincs értelme.
Dr Bubo