- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
mtx1111 #2606 üzenetére
Köszönöm.
Arra rosszul emlékeztem hogy elvben teljesen megegyező csomagot kínáltak a váltáshoz?
Digi Atkív50 nél max 15mbit volt a szerződés szerint elérhető (amerre én járkáltam anno vele átlagban hozta is a 9-12-őt)#2615Tamás1966:
Netfone-ról tudok nyilatkozni.
Nem volt semmi kaució. Telefonon átbeszéltem, leszerződtem. Mailben kiküldték a szerződés és egyéb dokumentációs csomagot. Kb 2 hét alatt meg is érkezett a SIM, a weboldalukon belépve az ügyfélportálra tudtam aktiválni, és azóta is megy. (jelenleg 1 éve)
Ha meg akarna szűnni akkor meg majd keresek másik opciót, nagy rizikó nincs benne mert a szám a tiéd, el tudod hordozni. Addig is annyit fizetek amennyi a csomag havi díja + ha túllépem a csomagban foglaltakat. -
Lacccca87
addikt
Csak a rend kedvéért "pz6t"
Az összefoglalót átnézve és a keresőt is használva nem igazán találom azt a nem publikus csomagot amire abban az esetben válthatok ha nekem exDigi Aktív50 szolgáltatásom van. (arra gondolok ami megegyezik szolgáltatásban és árban is a korábbi csomaggal)
Illetve megvan valakinek még az a tájékoztatás amiben ezt le is írják hogy erre nekem lehetőségem van átszerződni?
Szeretném minden szolgáltatásomat 1 felületen kezelni a jelenlegi ONE és exDigi ügyfél fiók helyett. Igaz legutóbb azt állították hogy ha ilyen exDigiseknek fenntartott csomagra szerződök át akkor nem lehetséges a ONE fiókhoz hozzáadni (átszerződni lehet de nem kerül bele amit furának tartok)
Segítséget előre is köszönöm.
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Az mennyire helyes infó hogy a régi meglévő DIGI AKTÍV 50 -es csomagot nem lehetséges migrálni az új ONE-os fiókba?
Első körben ajánlgatták nekem az új csomagokat (természetesen az 5e ért, de most 2e fizetek érte és mivel csak tartalék így nem akarok 2,5x annyit fizetni). Jeleztem hogy anno elég egyértelműen ki lett kommunikálva és tájékoztatva az előfizetői bázis hogy ugyanolyan kondíciókkal lehet migrálni a Voda rendszerébe, és igaz azóta már ONE-nak hívják de gondolom ez nem változtat a korábbiakon.
Szóval biztosítani kellene egy paramétereiben megegyező csomagot amit már tudnának a rendszerekbe rögzíteni a ONE-os fiókomhoz.... na erre azt mondják hogy nem.
Módosítani tudják az előfizetést, kaphatok is új sim kártyák hogy ne romaing módban üzemeljen de érdekes módon ugyanugy marad a régi DIGI-s accounton a szolgáltatás. -
Lacccca87
addikt
Ja, ha nem akarsz órákat várni közepes/nagy fájlok küldésével és fogadásával. Mai világban már nem ritka, és nem torrent vagy ftp-s kalózkodásra gondolok elsősorban. Én pl hobbi szinten moddolok játékszervert ismerősi körnek és azért nem mind1 hogy 2p alatt végez a feltöltésekkel vagy mint anno ADSL vagy UPC koax esetén várhattam 10-20p-et is (ha meg mappokat is tölöttem fel akkor ott még több is lehetett).
Az egyéb otthoni felhasználásról (file megosztás pl képek, videók) még nem is beszéltünk. -
Lacccca87
addikt
Csak hogy idetalaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest