Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdaniel89
csendes tag
válasz
Maladar
üzenetére
A probléma, hogy édesapukám nevén van a D MOBILNET AKTIV 100 NET csomag és hiába van meghatalmazás, valamiért az a mobilszolgáltatásra nem érvényes, csak az otthoni tv/internet előfizetésnél járhatok el a nevében.
Köszönöm a válaszod, akkor nem csak nekem furcsák ezek a teljesítmények.
-
prsq
aktív tag
válasz
Krisztián12
üzenetére
Hogy nevezted át a csomagot? Nem jöttem rá, hogyan kell.
-
slice14
veterán
válasz
endrúdí
üzenetére
Ja persze... Hülye lennék egy 600x kiadott számot új előfizetésként kihozni. Ki tudja ki hova regisztrálta be, meg aztán rajtam keresnék az előző felhasználóit. Kösz inkább kihagyom. Van egy közel 20 éves számom, ami anno vodás volt, de azóta már volt minden is.
Ha annyira fontos hogy melyik szolgáltatónál van az adott előfizetés, lekérhető.Amúgy meg nem azért hordozzák az emberek a számukat hogy a másikat átverjék.
-
mtx1111
tag
Május 1-től variálták át a digis csomagokat. Pl a te esetedben 50 GB helyett 100 GB lett, igaz emelt áron. [link]
Egy kérdést megér a One-nál. Hívd a 1270-4-4. Mondd el a panaszod, hogy ezen az áron nem kell az előfizu. Ha kifogsz egy jófej bontó csoportos embert, felajánlhatja a One-os megfelelőjét a régi Digi csomagnak [link] . Átszerződsz, és használod régi áron az 50 GB-ot immár “igazi” One-osként. -
-
endrúdí
tag
Nem bírom azokat, akik számhordozással váltanak szolgáltatót. Úgy érzem, ezzel simán átvágják azokat, akiknek a csomagja hálózaton belül ingyenes hívásokat ad. Ez szerintem elég sunyi húzás.
-
petir
senior tag
Sziasztok,
DIGI-s Aktiv50 csomagom van régi DIGI-s kártyával.
Csoportos beszedéssel fizetek úgyhogy a számlákat nem igazán olvasom de mostani számlán megakadt a szemem
Kicsit visszaolvastam május 1-től emelt áron van az 50 GB ennyiért nem kell.
Viszont olvastam , hogy net aktív csomagra lehet váltani ezt még most is lehet ?Mit javasoltok ? Mit lehet tenni , hogy változatlan áron tudjam használni ?
Számot kell hordozni ? Vagy , hogy megy ez most?? -
remetelvtars
junior tag
válasz
Krisztián12
üzenetére
Ha nem a te neveden vannak, szuntesd meg a teljes hozzaferest. Ha igen, akkor turelem...
-
Krisztián12
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni ,hogy van nekem ez a 4 annó ingyenesen rendelhető feltöltős sim kártya "fizikálisan már nem tudom hol vannak" s mivel nem is érdekelnek így szeretném kivenni innen.
Elvileg már tegnapelőtt lejártak ,de még mindig jelzi...
Hogy tüntethetem el innen?
[kép] -
Maladar
tag
válasz
sdaniel89
üzenetére
A meglévő digis telefonszámod most a következőkre válthatod át ONE - nál, mint volt digis előfizető:
4755 Ft mobilnet XXL , csak internetre, hanghívás nem lehetséges, sávoskedvezménybe beleszámít, 1 év hűség. Hűség nélkül 5355Ft
A sebessége papíron szép, gyakorlatban egy nagy vacak, az itt leírtak miatt, minden fórum teli van vele, hogy adják vissza mert használhatatlan3990 Ft 30gb+200 perc (most promóciósan 90 nap korlátlan beszéd + net) 1 év hűség, sávos kedvezménybe nem számít bele. /ennél nem tudom érvényesül -e az XXL-nél leírt hátrasorolás
1480FT 100 perc 2 gb net, korlátlan beszéd hálózaton belül, 1 év hűség, sávos kedvezménybe nem számít bele.
Ha már digis vagy és One maradsz akkor ezekből válassz, mert így olcsóbban kapod.
Személyes tapasztalat u. az mint Neked. A digis mobilnet (még nincs átváltva one ra) Bp xx.ker városközpont téglalakás konkrétan nem csinál semmit. Az ablakpárkányba kell rakni, hogy egy weboldalt behozzon. (u.itt egy yettel prime (egykori telenor hellodata) száguld ! ) IX kerület (soroksári út) ott éppen működik 9-10 et tudott fel is le is.
HA korlátlan net kell a yettel yepp a lagjobb (sztem) ha kell mellé perc is vagy a yepp megdrágul akkor auchan flotta (yettel hálózaton).
(Megnézheted még a netfonet is, de az is a One hálózatán van, bár az nem lassú annyira mint a digi, legalábbis úgy vettem észre, de a yettelhez képest egy csődtömeg)
Ha volt digis vagy ne köss teljes áron még egy szerződést a One nál lista áron !! :-)
Ne kényeztesd el őket ennyire, gyorsan mondd le !! :-) -
-
4Grider
félisten
válasz
sdaniel89
üzenetére
Már rég váltanod kellett volna Vodára vagy One-ra. Mivel nem váltottál, terelnek a helyes irány felé...
Az XXL erőteljes qos alatt van. Ez azt jelenti, hogy ahol van egy kis terheltség, az xxl csomag a sorban a legvégére kerül. Ezért olcsó a korlátlan csomagok között.
Előbb kérdezz, utána vásárolj... -
sdaniel89
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy mióta a One bekebelezte a DIGI-t, nálatok is iszonyat lassú mobilinternet sebességet kaptok? Egyre drágább a szolgáltatás, amivel még egyet is értek?
, hogy fejlesszék a hálózatot, de így, hogy a 2000-es években hasonló sebességeket mérek, érdekes...A csomag elnevezése: D MOBILNET AKTIV 100 NET havi díj 4490 HUF.
Ritkán használom a sticket, leginkább hétvégén, az ország különböző pontjain, de előző hétvégén meguntam, mert 3. hete konkrétan nem volt net.
Gondoltam, maradok náluk, bár már megbántam, mai nap vásároltam egy új csomagot, mondván ezen nincs 10/10 mbites korlát, az elméleti maximum amit írnak 100/20 mbit.
A csomag neve: Mobilnet XXL 5775 HUF
Egyelőre még csak egy helyszínen próbáltam ki pest könyékén.
Az új csomag maximum 19/12 mbitet hozott, ezt még mindig nagyon kevésnek gondolom, másnál is ilyen siralmas a helyzet?
Lehet érdemes inkább más szolgáltatónál kopogtatni?
Köszönöm, ha válaszoltok

-
mtx1111
tag
válasz
petymeg
üzenetére
Szerintem a céges flotta nem engedi a telefonszám menedzselését egyénileg. Ezért nem enged regisztrálni ezzel a számmal.
Meg tudod venni a feltöltőkártyás SIM/eSIM-et online One fiók nélkül is. Utána vagy digitálisan azonosítod magad a folyamat során (elég megbízhatatlanul működik) vagy bemész személyesen (((ebben az esetben persze meg tudod venni üzletben is feltöltőset))).
Ha megvan az új számod, regisztrálhatsz vele fiókot. -
El-Telya
csendes tag
Sziasztok.
Nektek megjelenik a számla?Nekem sem az alkalmazásban sem a neten nem mutatja(váratlan hiba történt) . -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Céges előfizetésem van, ezzel regisztráltam a One-ra, de se a honlapon se az appon nem tudok belépni, kidob egy szomorú emojival, meg azzal a szöveggel hogy ehhez az előfizuhoz nincsenek szolgáltatások.:-(
Viszont szeretnék egy e-sim-es Tuti csomagot saját használatra, ugyanabba a telefonba. Csak így nem sikerül, mert nem lehet belépni (gondolom a céges előfizu miatt). Hogy tudok ebből kikeveredni? Vagy csak személyesen tudok vásárolni ilyet Tuti kártyás csomagot vmelyik üzletben? -
Tézé81
tag
válasz
kopeter1982
üzenetére
Köszi mindenkinek a segítőkészséget!! Egyszer rájövök és beírom ide a tutit
Teal'C: amúgy tökre igazad van
kopeter1982: az a baj, hogy azt veszi hívónak, aki eredetileg indította a hívást.
De belegondolva tényleg oda kell figyelni, teljesen szétválasztani a munkahelyet az otthontól. Van olyan kollégám, aki szépen leteszi munkavégzéskor a cégest az íróasztalára, haza sem viszi (főleg a fiatalabbak, ők már nem hagynak magukkal kibaxni). Csak én már elszúrtam.
-
zzola
titán
válasz
kopeter1982
üzenetére
Nem lehet.
-
kopeter1982
csendes tag
Nem lehet esetleg egyedi csengőhangot beállítani?
Pl. ha a főnöke száma hívja, akkor más legyen a csengőhang (ha úgy kezeli a telefon, hogy ilyenkor a főnökét veszi hívónak). Ezt ki kéne próbálni egy másik átirányítással esetleg, hogy jól kezelné-e a csengőhangot ilyenkor. -
Tézé81
tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Áhh... Sajnos cégesről cégesre irányít. Rafinált! Csak megint úgy érzem, h ez sokakat érintő bosszantás lenne, biztos van rá bejáratott elhárító módszer, aztán pofára esek
Legalább írná ki a telefon rendesen, hogy "nem a te számod tárcsázták, paraszt" vagy ilyesmi... -
Tézé81
tag
Köszi mindkettőtöknek. Igazából ha engem hívnak munka miatt, azt a szabadidőmben is fel szoktam venni, mert viszonylag ritka (am. céges sim). De most le kell szoknom róla, mert az övére viszont nem vagyok kíváncsi. Csak úgy általánosságban is fura, hogy mondjuk random ráírányítok valakire, az meg nem tud mit kezdeni ellene... Na mindegy.
-
4Grider
félisten
-
Tézé81
tag
Sziasztok! Lehet, h lenne megfelelőbb topik, de nem találok. A főnököm kitalálta, hogyha nem fogad egy hívást pár csörgés után, akkor automatikusan rám irányít. Ezzel nem is lenne baj, ha a munkaidőm végén kikapcsolná, de nem teszi. Tehát a szabadidőmben is csörögnek az ő hívásai, meg az enyémek is nálam - nem tudom megkülönböztetni ki hívja őt és ki engem (androidos telefonról van szó am). Nem találtam a netes segítséget, de nehezen hiszem el, hogy egy átirányítás ellen a fogadó fél nem tehet semmit
. -
-
Ugye tobben lepattantak a digi mobil lemondom ha nem olcsositjatok temarol.
Jeleznem, h meggyogyitottak, ma rogzitette nekem a csomagot. -
Landsmann
addikt
Adott e4gy 70-es szám. Nem tudjuk felhívni semmilyen számról. Olyanról sem ami a hívott telefonjába el van mentve és olyanról sem ami nincs. Egy nagyon rövid kicsengés hallatszik, talán fél perc, és megszakad a hívás. Valami hívásszűrés van beállítva?
-
zsolt_64
senior tag
Ez a számhordozás 1 külön buli, telefonon nem sikerült elintézni, be kellett mennem One pontba. Na ott nem találják a 2 szerződést ? Mondom itt a KÉT DB simm a mobilomba a régi és az új az ideiglenes telefonszámmal. Mindkettő műxik... az alapján ne, lehetne 2 db szerződést megtalálni ? Na valahogy nagy nehezen meglett, erre meg nem értették miért küldtek be... itt már feladtam , kértem a számhordozást, ez hálistennek meglett , kivettem a döglött simm-et, Volte van wifi hívás van, speedtest szuper sebességek oké, erre felhív kb 4-5 nap múlva 1 ügynök hogy át kéne szerződnöm ... mondom már nem állok mobilos szerződésben a Digi-vel
elhűlt hangon kérdi hogy mikor történt , mondom neki kb 1 hete ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zzola
titán
válasz
bobalazs
üzenetére
Ez igazán "szórakoztató" történet. Ne érts félre, nem kételkedem a szavaidban!
Tekintsünk el attól ,hogy a tulajdonosi háttér azonos ezeknél a cégeknél, de két külön telkó cég, külön rendszerekkel és külön számlázó programmal.
Alap esetben egy számhordozás az adatok egyeztetésével indul. Átadó szolgáltatónál és fogadó szolgáltatónál is (a felvitt adatokat pedig a BM adatbázisából ellenőrzik, szóval nem is érdemes nem valós adatokat bemondani). A számhordozást egy autómata rendszer kezeli, oda a szolgáltatók csak beküldik az adatokat, amely rendszer összehasonlítás alapon működik, ellenőrzi a kötelező mezők tartamát. Ha valami eltérés van, nincsen hordozás.
A One rendszerében pedig egy rendelést hoznak létre, amiben berögzítenek egy számhordozást. Ezt üresen nem lehet kitölteni, hiszen megvannak a kötelező lépések.Persze náluk soha nem lehet tudni, lehet egy rendszerhiba vagy bármi más, ami miatt pl. egy ideiglenes felületen csinálják a hordozást. Ha pedig háttércsoport kell, erre van külön csoport - a számhordozásra, hibák tekintetében - a fejlesztők meg oroszok, szóval kétlem, hogy indiai "vendégmunkások" dolgoznának ott, bár a mai világban meg a haveroknál soha nem lehet tudni.
-
Megbeszéltem a telefonos ügyfélszolgálattal hogy az exdigis két mobilelőfizetés számát feltöltősre rakással kapcsolatban akkor inkább személyesen bemegyek a One Zrt irodájába és akkor kézhezkapom a Sim kártyákat, nem kell a futárra várni, meg mig átirodik.
Bementem ugyanazt a nőt kaptam akit délelőtt. Néz a nagy kék szemével hogy mi van, mondom neki hogy én elintéztem. - Hogyan hiszen nem lehet elintézni.
Mondom telefonon, mindegy hogyan én el intéztem. Leültünk utána hangoskodtam vele hogy ez az ő dolga lett volna ő is be tudta volna irni a cimet. Azt mondja, jó akkor ő betudta volna, nem vitatkozik.!Megcsinálta amit kell, péntekre elvileg kész a szám átirás. Kiderült hogy a telefonos ügyfélszolgálatis nem írt be semmilyen címet hanem megcsinálta az ügyemet üres cím mezővel.
Arra hogy a digiről one-ra átállásnál miért nem került a cím átirásra, az volt a válasz hogy ezt nem ők csinálják hanem egy informatikai részleg, és hogy bonyolult az egész, mindenféle paramétereket kell bevinni,(?) én nem értettem mit beszél.
Az is kiderült hogy az adatbevitelt,(cím) indiaiak csinálják azért telik két hétbe. Ezt már a főnöke, kolleganője mondta, akinek újságolta hogy az ügyfélszolgálatisok megint mit csináltak neki.Lényeg ami lényeg hogy kaptam két SIM kártyát, fizetni se kellett érte. Amikor fizettem volna, azt mondta, - ahogy mondtam a SIMek árát elengedjük. Még viccelődtem hogy ezt hogyan csinálod, a tulajdonos lánya vagy? Mondja nem, akkor nem itt dolgozna, hanem shoppingolna valahol.
Amíg a számátvitel nem történik meg péntekig, addig nem vagyok nyugodt, ha elutasítódik akkor mehetek majd megint vissza. -
zzola
titán
válasz
bobalazs
üzenetére
Lehet problémái voltak az értelmezéssel. Akinek van havidíjas szolgáltatása, nekik a címmódosítást csak személyesen lehetséges, csak feltöltős szolgáltatással rendelkezők pedig telefonon is le tudják módosíttatni. Meg egyébként sem 2 hét a módosítás, hanem 2 perc, személyesen is. Ebből is látszik, egymásra hajaznak ezek a telkó cégek, ha valaki nem vásárol új eszközt/szolgáltatást, akkor be ne merjen menni személyesen ügyintézésre.
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Kész kaland az egész személyes ügyfélszolgálat. Azt mondja két hét a címem beirasa rendszerbe...
Haha.
Megcsináltattam a telefonos ügyfélszolgálattal. 5palatt. Visszajöttem személyesen a simert. Ugyanazt a nőt kaptam. Hát de hogyan azt így nem lehet elintézni.. haha pedig de, én elinteztem. Nem kellett két hét. Mondtam neki te magad meg tudtad volna csinálni.
Azt mondja ő nem vitatkozik. -
-
mickemoto
őstag
Elhiszem hogy szar mindkettő, de eddig jó volt és semmit nem állítottunk rajta
Lehet eddig bírta. Nem szeretném lecserélni a modemet(routert) mert olyan pici a lakás hogy mindenütt tökéletes a jelerősség. Ha nem fog működni a tv-n a wifi akkor inkább összekötöm kábellel. -
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy egyik napról a másikra a tv wifi elérése nem működik. Azt írja hogy probléma van a hálózati csatlakozással vagy beállítással. Nem található a vezeték nélküli LAN hozzáférési pontja.
Nem állítottunk a tv-n semmit, nem húztunk ki semmi csatlakozót, a wifi egyébként működik is laptoppal, mobillal, csak a tv - vel nem.
One(Digi) a szolgáltató, Panasonic a tv. -
tutitibi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
remélem nem én generáltam... nem voltam itt azóta
-
-
zolya1973
aktív tag
válasz
slice14
üzenetére
Volt.
De csak ő látta.
Ők hazakűldtek lényegébe, hogy majd otthon beolvasom. De onnan nem lehetett ezért vissza kellett menni. Mivel másik város így 50 km. És ugye ahogy regisztráltam onnantól a régi kártya letiltva. Így kicsit időigényes a dolog. Tehát ha legközelebb ilyenem van akkor egyenesen bemegyek egy üzletbe és ki nem jövök amíg nincs beolvasva a kód. -
Töröltem pár hozzászólást.
Felesleges off és feszültségkeltés nélkül folytassátok! -
tutitibi
senior tag
válasz
thomas77
üzenetére
Azt be tudom magam is kapcsolni ha belépek az online üfsz-re. egyébként be volt kapcsolva. De fura volt pár hete LOndonban semmit nem látott ez a DIGI-s SIM kártya. Itthon is a reptéren sem működött a telefont újra kellett indítani mire megtalálta a szolgáltatót. Le is fogom mondani ezt az egész DIGI mobilt . főleg hogy állandóan emelgetik az árakat, megyek át a Telekom-hoz.
-
4Grider
félisten
válasz
zolya1973
üzenetére
Ha beolvastátok, akkor él egy telefonon az esim. Onnantól kezdve te nem láthatsz kódot, mert ezek egyszer használatos kódok. Az ügyfélszolgálatos is csak azért nyomtatja ki, hogy be tudja olvasni (bár képernyőről is megtehetné).
Kódot akkor fogsz látni, ha az első készülékről törlöd (wifi használatával) az esim-et, majd megcsinálod a szelfis azonosítást vagy annak hiányában a személyes ügyfélszolgálatost. -
zolya1973
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Leírom még egyszer mert hülyén fogalmaztam,szerintem.
Szóval,bementem az üzletbe azonosítani.Megcsinálták.
Hazajöttem.Mondták fent lesz a kód az oldalon.Nem találtam.
Felhívtam az 1270-et. Legalább 5 emberrel beszéltem,már a technikusokkal is.Ők se látták az oldalamon.Mondták menjek vissza az üzletbe mert nekik kell kódot adni.Visszamentem és ott beolvastuk.Délután hívott az 1270,hogy sikerűlt-e már meg látom-e a kódot.De nincsen azóta sem.
Most az lenne a kérdésem,hogyha át akarok költözni másik telefonba akkor keresek egy üzletet és viszem mindkét telefont?Addig el nem jövök amíg ott át nem rakjuk? Mert a digitális azonosítás a technikusok szerint nem nagyon megy. Ha most se kűldték ki a kódot akkor később se fogják,gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Otthoni szolgáltatások ITT!
● Díjnet téma ITT!
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalább írná ki a telefon rendesen, hogy "nem a te számod tárcsázták, paraszt" vagy ilyesmi...
.
elhűlt hangon kérdi hogy mikor történt , mondom neki kb 1 hete ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kabelmania27