- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
fokukac
nagyúr
ne fárasszál lécci... ez így is 29 GB volt
Amúgy titokban Benned bíztam...
igazából nem értettem, miért nem játssza le, de azért, mert ez nem srt-formátum, hanem ún. subviewer-formátum (amit amúgy máskor visz a médialejátszóm, nem értem, most miért nem...), ami ilyen header-rel kezdődik:
[INFORMATION]
[TITLE]
[AUTHOR]
[SOURCE]
[PRG]
[FILEPATH]
[DELAY]0
[CD TRACK]0
[COMMENT]
[END INFORMATION]
[SUBTITLE]
[COLF]&HFFFFFF,[STYLE]bd,[SIZE]24,[FONT]Tahoma
00:00:33.65,00:00:41.95
A GYŰRŰK URA00:01:18.16,00:01:21.08
Szméagol! Kapás van! -
frame>24
addikt
nos, én nagyon betintáztam bacardi kólából (buzik itala, tudom), amiben az az alattomos, hogy a kólától nem tuCC aludni...
és még vár rám a jövő héten a kecskeméti családi látogatás barátnőméknél, ami = 3-4 feles 60% pálinka köszöntőnek, hogy a busz beért épségebn, meg a többi. Jó hét lesz. -
ClayMore
aktív tag
neked mi a tipikus hal, hal íz?
lazac?
tengeri hal?
folyami hal?
tavas-növényevős?
mind elég eltérő ám....több gasztro blogot kéne olvasni!kicsit sós, de nem, nem tipikus hal íze van. kint a princes márka, ami elég jófajta->4 konzerv 1 font amikor kifog egy akciót a Zember fia. márpedig szinte mindig van vhol akciósan csak mindig máshol
-
-
FehérHolló
veterán
Hamarosan lesz. Literenként ~300 Ft. FiCiSz elfogadta, országgyűlésen hamarosan szavazzák, szept. 1-től lesz hatályos.
Más: Valaki esetleg tudná linkelni a figyelőnetes, vagy hvg-s cikket a nemzeti költségvetés hiányokairól? Egyszerűen nem találom, pedig még azt is tudom, hogy miről szóltak. (Azt tárgyalták, hogy nem a jóléti kiadások, hanem a kormányközeli cégek és a közbeszerzések viszik el a pénzek jelentős részét.)
Inkább figyelőnet, mint hvg egyébként. -
FehérHolló
veterán
-
fokukac
nagyúr
na 14 ezerért le is szerelték... De előtte el kellett másznom gyalog (!) az ügyfélszolgálatra, és utána fél órával már ki is jöttek q kedves kollegák, akik, ahogy enéztem, intenzíven dolgoztak a környéken...
Basszus, még tábla sem volt, hanem valamilyen csíkos felfestés egy templom előtt. Mint kiderült, forgalomtól elzárt területen várakoztam, és ez valakit zavart este tízkor...
Csak tudnám, hogy miért nem elég ha megbüntetnek, miért kell még bilincselni is, nehogy elállj a rossz helyről?
Imádom ezt az országot.
Itt mindenki az istant cash-re megy, és azt nézi, hogy kin nincsen sapka... -
bnss
veterán
Fene tudja, lehet, hogy elhagytuk az országot hazafelé...
fokukac: elképzelhető, odafelé csak néha-néha ment a klíma és internet sem volt. Persze a kiváló utak csak közbeszóltak, köszönhetően a vágódeszka rendkívül hatékony merevlemez védelmének.
szerk.: a Dell monitor jó választás, én is kinéztem már egy ideje magamnak otthonra és az irodába is (a másik kettő mellé, egyet kiváltva vele).
-
Winner_hun
félisten
Sok-sok éve nem nézek tv-t...
Egy fő fél óra akármiért kapja azt a pénzt? És eme hatalmas országban nem fér bele abba a pofátlan összegbe a kiszállás? Biztos hogy csak egy ember, semmi kísérő, akármi mellé? Ezek mocskosabbul lehúznak akkor. Mint az ügyvédek, akikből egy se kéne... régen is megvoltak nélkülük, most is meglenne mindenki ha nem erőltetnék rá az emberekre.. ja persze ház eladásnál 1-2-3 akárhány %. Hogyne öregem. Mennyit "dolgozol" rajta? 5 órát? 10 órát? Kapsz érte 5x vagy 10x x ezer Ft-ot , nem százezreket... -
ToBeY
nagyúr
Ezek legalább tudnak énekelni/harmónikázni szóval legalább valamit csinálnak a pénzükért.De vV "hírességek" mit csinálnak a pénzükért?Szerintem nem sok mindent.
Az megint más kérdés,hogy mennyi marad az előadónál ebből a pénzből.Szerintem úgy a negyedét jó esetben megkapják (de lehet annyit se) -
lujó55
addikt
Nagyon komolyan gondoljuk, mert már nehezen bírjuk a távkapcsolatot. Eddig működött úgy a munka, hogy néha fel kellett járni Pestre, de most már rendszeresen ott kell lennem, mondjuk úgy, hogy a hét több napján. A baj csak annyi, hogy egy olyan ház amilyen most nekünk van itt Egerben, szinte megfizethetetlen a fővárosban.
Reggelt mindenkinek, tessék szétnézni a garázsban, a gendzsik éjjel nem pakoltak-e át valamit! Érdekes ez a poltergeist...
-
FehérHolló
veterán
Így első nekifutásra:
A Budapest-Cegléd-Szeged vonalon tartós felsővezetéki zárlat miatt Cegléd és Nyársapát között szünetel a vonatközlekedés. Az utasoknak 70-80 perces késéssel kell számolniuk. A menetrend szerinti közlekedés csak a kedd hajnali órákra állhat helyre - olvasható a közleményben.A másik irányban (BP-Győr) pedig összeütközött a vonat egy kocsival. Megy ez.
A Tapolca-Székesfehérvár-Budapest vasútvonalon Tapolca és Badacsonytördemic-Szigliget között egy sorompó nélküli átjáróban a Tapolcáról Budapestre tartó gyorsvonat személygépkocsival ütközött - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
A rendőrségi helyszínelés idejére a pályát kizárták a forgalomból, a vonatok 50-60 percet késnek. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon Győrszentiván állomáson meghibásodott a felsővezeték-rendszer, emiatt Győrszentiván és Győr között le kellett zárni mind a két vágányt. Itt 100-120 percet késnek a vonatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest